fbpx Skip to content

Ezúttal a Moshi nevű, prémium iPhone-kiegészítőket gyártó cég tokjait volt szerencsém tesztelni az utóbbi pár napban.

Kezdjük a Moshi talán legjobb és leghíresebb tokjával, a Moshi iGlaze 4-gyel. Rendkívül sok, 5 különböző (kék, szürke, fehér, fekete, piros) színben érhető el. A tok viszonylag vékony, tökéletesen illeszedik az iPhone 4-hez, és egy masszív, kemény telefon érzetét kelti a kézben. Fogása rendkívül kellemes, mivel egy speciális anyaggal van borítva a hátulja. A tok teljesen “vakubarát”, vagyis egyáltalán nem zavarja a vaku működését. Használata során nem volt olyan, hogy nehezen tudtam volna hozzáférni egy-egy gombhoz, egyiket sem nehéz megnyomni. Az alma logónál kivágott kör először nekem is szúrta a szemem, de egy idő után hozzá lehet szokni.

Folytassuk az általam legjobban kedvelt kiegészítővel, a Moshi iVisor AG-vel. Az iVisor tulajdonképpen egy fólia, ami megvédi az iPhone-t mindenféle külső behatástól (pl. kulcs-karcolás), és közben nem veszíti el az iPhone a simaságát, érzékenységét. A fólia nem csak egyszerhasználatos, akár többször le is vehetjük, meg is moshatjuk, a tapadóképességét nem fogja elveszteni. A szabadalmaztatott technológia biztosítja az egyszerű és buborékmentes telepítést. Ez köznyelven annyit tesz, hogy csak simán rá kell tennünk az iPhone-ra, nem kell különböző sprékkel és miegymással szórakozunk, mint példaul az InvisibleShield esetében. A fólia amúgy minden más Moshi kiegészítővel és bumperrel kompatibilis, szóval ha egy iGlaze-el együtt használjuk, garantált a teljes védelem! 😉

Akik nem szeretik a keményebb, műanyag tokokat, azoknak az ideális választás a Moshi Puro 4. Ez egy egyszerű, de mégis vonzó tok. A belsejében egy ún. Terahedron mikroszálakból álló anyag található, ami rendkívül puha és nedvszívó, ezáltal megvédi az iPhone-t az esetben is, ha valami bekerülne a tok belsejébe, pl. kis kavicsok, vagy víz. Kézbevéve a telefont ezzel a tokkal rajta egy sima, szilikonos érzést kelt, olyan, mintha egy pár milliméterrel vastagabb iPhone-t fognánk a kezünkben. Természetesen ennek a toknak az esetében is minden gombhoz könnyű hozzáférni, nem voltak ezzel gondjaim.

Így összességében ezekről a Moshi cuccokról nem tudok semmi negatívumot állítani. Minden igényemnek eleget tettek, és megfeleltek minden elvárásomnak. Ajánlom őket mindenkinek!

Kedvezmény!

A tokokat most 1 hétig Szifon.com kedvezménnyel tőlünk is meg tudjátok vásárolni (személyes átvétel esetén/BP):

  • Moshi iGlaze 4 – 6.990.- 4.990.-
  • Moshi iVisor AG – 5.990.- 4.990.-
  • Moshi Puro 4 – 6.990.- 4.990.-

RoyalSprint utánvéttel: +1800ft

A kívánt tok(ok) nevével illetve az egyéb adataitokkal kérjük jelentkezzetek az  [email protected]-on!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment