fbpx Skip to content

Death Rally

A Remendy elkészítette első sikerjátékai egyikének remake változatát. A játék célja megnyerni a versenyeket bármi áron. A játékosok különféle fegyvereket aggathatnak a járművekre, így nem biztos, hogy a leggyorsabb versenyző be fog érni a célba. A fegyvereket a játék folyamán fejleszthetjük, nitrót vehetünk  a jobb gyorsulás érdekében, és páncélunkat is fejleszthetjük. A játék elején a rangsor végéről kell magunkat felküzdeni.  A versenyek után kapott észpénzt tehát lesz mire költeni, főleg, hogy a verseny alatt szerzett sérüléseket is ki kell javítani. A pályán különféle powerupok vannak szétszórva, így a játék sokkal inkább szól a harcról, mint a versenyről.

death rally screen.jpg

A játék megjelenése rendkívül jó, részletes és reális. A lángok szépek, jól kihasználja az iPad grafikus képességeit. A Death Rally támogatja a Game Centert. A fejlesztők 4-5 órányi intenzív játékra tervezték az appot, amit ingyenes frissítésekkel kívánnak életben tartani, így a játék megjelenése után 6-7 héttel új térképeket és extra elemeket kapunk.

A hivatalos megjelenési dátum és ár egyenlőre nem ismert.

Real Racing 2

A Real Racing első változatát iPhone-ra készítette el a Firmint. Az új változatot iPad 2-re optimalizálták a programozók. A 18 hónapos fejlesztés alatt 2 millió dollárt költöttek a projektre.

A Real Racing 2 HD támogatja az iPad 2 HDMI kimenetét 1080p felbontással. A Firemint realisztikus autóversenye 30 autót  és 15 helyszínt vonultat fel multiplayer támogatással.

Az iPad 2-t HDMI kábellel csatlakoztathatjuk külső kijelzőhöz. A játék nem felskálázott képpel dolgozik, valódi FullHD felbontással dolgozik 30 fps mellett – állítja a Firemint. A videón látható tech demóban nem az iPad kijelzője tükröződik, hiszen azon nem az autókat, hanem a verseny térképét láthatjuk.

Final Fantasy III


A Square Enix kiadta a Final Fantasy III iPhone és iPod touch változatát. Az iPad változat csak áprilisban fog megérkezni.

A játék most 21 éves. Elsőként Japánban adták ki 1990-ben, majd 2006-ban Nintendo DS eszközre is megjelent. Utóbbihoz képest az iOS változat sokkal szebb 3D-t ígér, pörgősebb a játékmenet és egyszerűbb az irányítás, új vizuális dizájnt kapunk és a grafika kompatibilis a Retina Kijelzővel szerelt iPhone 4 és iPos touch 4G készülékekkel.

A játék 15.99 dollárba kerül, ami soknak mondható a többi iOS játékhoz képest, de a felhasználók tapasztalatai szerint a játék megéri az árát.

Forrás: macportal.hu

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. hallott már valaki az iWifihack, Hackwifi, vagy a Ch0ly Euro alkalmazásokról? Elvileg ezekkel fel lehet törni a kódolt wifi hálózatokat. Elég sok videó van róla a youtubon. Szerintetek lehetséges ez, vagy Fake? Próbáltam letölteni mindet, de csak fizetős oldalakon találtam rájuk. Ha valakinek megvan, vagy esetleg le tudná tölteni,-mert rendelkezik ilyen előfizetéssel- az írja már  nekem, fontos lenne. Köszi előre is a válaszokat.

  2. @Tibuka próbáld meg installous-al:)

  3. @Blade96: ezzel van egy apró gond. az Installousban az App Store-ból származó, tört appok vannak. viszont ilyen appokat az Apple sosem engedett be a store-ba, így Installousban sem fogod őket megtalálni.

  4. Death Rally: észpénz -> készpénz
    Final Fantasy III: iPos touch -> iPod touch
    Ezt a final fantasy-t lehet h kipróbálom majd… kéne megint egy olyan jó játék mint a settlers!

  5. @Jadeye: Szerintem viccnek szánta. Ezekről én is hallottam sak az iwep működik vagy működne de ahhoz kell license és azt nem engedik szüleim:( ha valakinek van az pls ossza meg velünk 🙂

  6. Viccnek szántam:D

  7. @Blade96: azzal akkor óvatosan, mert még lesz, aki komolyan veszi.

  8. @VIP: A final fantasy 3-at próbáltam.
    Szerintem nagyon unalmas játék. Minden harc végén van egy kb 5 másodperces intro, ami a 20. harc után már nagyon unalmassá vált számomra.

  9. @tigivok: Zenonia 2

  10. Erre a Death Rally-ra kíváncsi leszek, bár lehet az én 3G telefonomon már akadni fog. Azért mekkora szopást, hogy az ember vesz egy jó telefont ami egy idő után elavul 🙁

  11. @neu: Hát Jah nekem 3GS-em van, de jövőre megszűnik a támogatása ennek is:(

  12. Gyerekek eltunt a viber az appstorebol:(

  13. @neu: jah ez nem annyira meglepő de az hogy elég neki 1-2 év és már veheted is a kövit mert nem megy rajta ez meg az.

  14. Death Rally várós 🙂 Tiszta Carmageddon! Azt megcsinálná valaki, mekkora lenne 🙂

  15. Death Rally március 31-én 🙂
    twitter . com / deathrallygame / status / 52667588307714048

  16. Az iwep pro jól müködik de szerintem magyarországon nincs értelme mert angol és francia isp által kiadott routereket lehet vele törni ami az ö algoritmusuk alapján mükodik!

  17. Az iwep pro-t is próbáltam, de nem műxik.

  18. Bocs az offért de fontos lenne:Valaki tud billenytűzet leütésfigyelőt ipodra?

  19. iPad-el úgy lenne fasza játszani, ha lenne valami konzol hozzá, ami tartja. Mint ha kormány lenne.. 😀

  20. Sziasztok! Egy kicsit kötődik ehhez a posthoz. Van egy iPhone 4 4.2.1-el és egy iPhone 3GS szintén ua. IOS, mind2 jb van és ha próbálunk gamecenteren játszani nem tudunk mer mindig vár a másik felhasználó reagálására pedig mind2 ready-n van. Ilyen problémával találkozott már vki?

  21. Jayede: Hogy van az hogy pwned DFU módban illetve ha elindítom a TSS szervert a tiny umbrellában, akkor felenged olyan firmwaret rakni az ipadre amihez nincs shsh-m? Ha válaszoltál írom a többi részletet.. 🙂

  22. @kiru_l: kell, hogy legyen SHSH-d, max nem a gépen van, hanem a Cydiában van fent, és onnan kéri le az umbrella, mikor kell. SHSH nélkül nem lehet feltenni semmi olyan firmware-t, ami nem az aktuálisan legújabb. ha egyetlen egyszer már lekértél ahhoz az eszközhöz SHSH-t vagy rányomtál a cydiában a make my life easier szívecskéjére, akkor onnantól automatikusan lekéri az összes következő verzióhoz a cydia az SHSH-t az Apple-től. tuti, hogy van SHSH-d, másképp nem mehet.

    de nem engem kell megcáfolnod, inkább írd le, hogy mi van pontosan. ha ugyanis ez menne, már évek óta ezt csinálná mindenki.

  23. Soha nem volt jailbreakelve a készülék, nincs csak 4.3 hoz SHSH, arról van szó hogy szépen feltelepíti a firmwaret végig megy a folyamat szépen mint szokott, ki is írja az itunes hogy sikeres telepítés. A gond ott kezdődik hogy dfuba ugrik az iPad. Meg tudod nekem magyarázni hogy pontosan mi történt? Mert a szoft felment, de dfu-ba maradt, lehetőség nincs a beindítására?

  24. @kiru_l: az SHSH mentéséhez még mindig nincs szükség jailbreakre. ha ugyanis umbrellával lekérted, onnantól szintén lekéri az összeshez a cydia automatikusan. de mint már annyiszor linkeltem be, most ismét megteszem, olvasd el ezt, sok kérdésedre választ ad: http://szifon.com/2011/01/26/mi-az-az-shsh-es-hogyan-mukodik-a-tinyumbrella/

    az iPad (amúgy 1. vagy 2. generációs?) meg valószínűleg azért maradt DFU-ban, mert a folyamat végén nem tudta visszaellenőrizni az SHSH-t. ebből a DFU-ból megpróbálhatod kiszedni greenpois0n-nel jailbreakelve, már feltételezve, hogy a 4.2.1-et tetted volna fel így. de szerintem nem fog menni. marad a 4.3, vagy inkább a 4.3.1, és kész.

  25. Akkor úgy írom le neked, hogy soha nem volt SHSH lekérve sem tiny umbrellával sem cydiával ez 100%. A tinyumbreallával a 4.3 hoz viszont a napokba lementettem az shsh-t. 1. generációs az iPad és a 4.2.1 -et tettem fel, igazat mondok végig megy a folyamat, az itunes sem ír semmi hibát. De dfuból nem tudom sehogy sem kiugrasztani. Azért írtam ezt le neked mert ez végülis haladás, mert a szoft ott a telón csak nem indul, ezen elindulva lehet össze tudnánk valamit hozni, ha nem hiszed csinálok videót.

  26. @kiru_l: nem írtam olyat, hogy nem hinném el, mert láttam már ilyet. pont erről szólt a válaszom második fele: hiába megy fel, a végén a visszaellenőrzésnél hiba lesz az SHSH hiánya miatt.

    írtam azt is, hogy próbáld meg greenpois0n-nel, de szerintem nem fog menni, mert már volt ismerős, aki próbálta, és sehogy sem ment neki, sem a jailbreak nem sikerült, sem a DFU-ból nem szedte ki a készüléket. ment is rá a 4.3.1, és ennyi.

    de ahogy írtam, próbáld meg, hátha neked sikerül.

  27. A greenp0sion lefut és dfuba marad. Ezzel nem foglalkoztak már a dev teamnél?

  28. @kiru_l: biztosan foglalkoztak már vele, és ha lenne rá opció, már közzétettek volna valamit. de nem tudom, nem vagyok napi kapcsolatban velük. de most rákérdeztem, hogy van-e ezzel kapcsolatban valami infó. hogy kapok-e választ, az majd kiderül.

  29. Kinek írtál egész pontosan?

  30. @kiru_l: MuscleNerd-nek, kinek másnak. de jelen állapotban ez egyelőre úgyis mindegy, mert ezt most életre kelteni úgyis csak egy 4.3-mas vagy 4.3.1-es restore fogja.

  31. Okés köszi a választ, de lehetnél kicsit kedvesebb is!

  32. @kiru_l: nem egészen értem, mi a gondod, én csak tárgyilagos voltam. a devteam kapcsán meg MuscleNerd az, akire ezzel kapcsolatban számítani lehet.


Add a Comment