fbpx Skip to content

Ahogy a Rovio Mobile ígérte nekünk, az Angry Birds Rio márciusi  App Store-os megjelenése be is teljesült. A vadonatúj, átdolgozott játék már elérhető a Store-ban!

A Rio, az eddigiekhez képest nem egy újabb frissítése a Seasons kiadásoknak, ahol mindig jöttek az újabb részek, ám ha jobban megnéztük, igazából mindig csak a témák, a zenék és a tárgyak változtak, hanem egy teljesen új játékról van szó, akár nevezhetjük “Angry Birds 2”-nek is. Egy rajzfilm is készült, ami Április 15-én kerül a mozikba. A történet szerint a Dühös Madarakat elrabolják, majd Rióba viszik, ők azonban megszöknek és kimenekítik a rajzfilm két arapapagáj-főhősét, Blut és Jewelt is. A megszokott madarakon és disznókon kívül újabb karakterek jelennek meg a játékban, mégpedig madarak. A cél itt az, hogy a kalitkába zárt madártársaikat kiszabadítsák.

Első körben 2 epizódot kapunk, egy “Smugglers’ Den” és egy “Jungle Escape” nevűt, mely 60 izgalmas pályát tartalmaz. További epizódok pedig minden következő hónapban kerülnek aktívvá, egészen Novemberig. Hogy utána mi lesz, arról még semmi információ, de így legalább nem tudjuk lejátszani az összes pályát a nagy hevületben 😀 hanem minden hónapban kapunk 30 új pályát.

SzifonJáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni az Angry Birds Rio nevű játékát, amennyiben Like-oljátok Facebook-on és Twitter-en RT-zitek a posztot! A résztvevők közt kisorsolunk 2 db Angry Birds Rio játékot. (1 Facebook és 1 Twitter nyertest)

Eredményhirdetés:
(A szerencsés nyertessel pedig facebook-on, illetve e-mail-en keresztül felvesszük a kapcsolatot.)

Sok szerencsét!:)

(FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt, csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!)

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Mi a masik nagyon felkapott madaras jateknak a neve?

  2. A játékról rajzfilm is készült? Nem inkább a Rio című rajzfilmhez készült ez a játék.

  3. @Ombika: Tiny wings

  4. Tegnap már végigvittem, viszont minden indításnál eltűnnek az ananászok és a banánok az awards részből (a kalitka és a pálmafa megmarad) Valakinek van hasonló tapasztalata?

    Kérdés2: Ha összegyűjtjük mind a 15 banánt vagy ananászt akkor kapunk bónusz mapot vagy csak nézegetni jó? Mert ha nem jó semmire akkor nem is érdekes az első kérdés

  5. @Tian: Angry Birds volt igen, de nem Rio temaban 🙂 ilyen pl.a seasons is.. sok egyeb, otletes alapot felhasznalnbak, de hogy az Angry Birds Rio miatt keszult volna el a Rio animacios film az meredek szerintem 🙂

  6. Update #1: mondat kijavítva a rajzfilmmel kapcsolatba 😉

  7. Tök zsír ahogy így mozog a pálya háttere, ilyen 3d kinézetet ad neki 😀


Add a Comment