fbpx Skip to content

Ismét egy jó kis magyar alkalmazásról írunk.

A Tallymarks nevű app tulajdonképpen a jól megszokott számolási módszer virtuális formája: strigulákat húzhatunk a falunkra, amelyek mind 1-1 alkalmat, pontot, illetve sok más dolgot jelölhetnek, ezzel megakadályozva azok elfelejtését.

Striguláinkat módosítani semmivel sem nehezebb, mint a való életben: hozzáadáshoz le, egy letörléséhez balra húzzuk az ujjunkat, az egész letörléséhez rázzuk meg a telefont. Annyi strigulát húzhatunk, amennyit akarunk, majd a jelenlegi eredményünket megoszthatjuk Twitteren, Facebookon, és e-mailben.

Az alkalmazás ingyenes a Magyar App Store-ban, viszont az eseményeknél és a strigulák húzásánál megtalálható egy reklámcsík, amit egy 0.79 € értékű in-app purchase-zel tüntethetünk el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Azta! Eddig nem volt teljes az életem…

  2. Inkább valaki csinálja meg az UtInform-ot, vagy valami baleset előrejelző eszközt, ami push-sal jelzi, ha pl 30km-es körzetben, baleset van. Sőt legyen hasonló, mint a google maps, és mikor megtervezem az útvonalat, akkor írja ki, h baleset van-e vagy nincs. így elkerülhettem volna azt a 3 órás dugót ma az M3mason. addig oké, h a google maps pirossal jelezte, de az összevissza jelez mindenre. Szóval UtInform iPhonera!

  3. Bocsi az OFF-ért de fontos. Ma restorolnom kellet a telefonom (iPhone 4 Voda) és fel is megy minden, de cydiába mikor hozzá akarom adni a http://cydia.hackulos.us source-ot ezt a hibaüzenetet kapom: Sub-process /bin/bzip2 returned an error code (2) Greenp0ios RC5, RC6 redsn0w 0.9.6b4 mindig ugyanaz. Valaki tudna segiteni, mert fontos lenne az AppSync és az Installous

  4. @oszvald42: Persze, hogy visszadobja. Rossz címet akarsz beírni neki. A “hackulos” helyett “hackulo”-t írj.

  5. Sok hasznat nem fogom venni, de megiscsak magyar es otletes:)
    Grat a fejlesztoknek!

  6. Ezért fikázza annyi ember az App Store-t. Hihetetlen mennyiségű gagyi, semmire sem használható szar kerül bele. Sajnos (bár tudom magyar app), ez is közé tartozik.
    Persze ingyenes és ez lagalább mellette szól. Nálam az ilyen egy kategória “a nyomd a pöttyöt ameddig bírod” alkalmazással.

  7. Aranyos 5let, attól függetlenül nem sok értelme van 🙂

  8. Szevasztok!
    Tudja valaki, hogy a külföldi GPS (mondjuk navigon) használat az ájfonomon, megjelenik a havi számlámon, mint adatforgalom?
    Magyarul számitsak e infarktusra mikor meglátom a számlát?
    Kösz

  9. A GPS használatért sehol nem kell fizetni, ellentétben a nethasználattal.

    A Navigon a gps-hez és a térkép megjelenítéshez nem használ netet, de ha például t-mobilos ingyenes navigon, akkor bizonyos időnként ellenőriz téged a neten, ami bizony nethasználat. Plusz ha traffic infókat is használsz, ami elég jó kis dolog, az is használ netet.

  10. Ez a Tallymarks üti a főzőlap alkalmazást 😀 A pénzfeldobó progi meg már sehol nincs ehhez képest 😀

  11. @filosz: Kapcsold ki a mobil adatforgalmat meg a 3G-t, akkor biztos nem. De egyébként sem.

  12. dmkirály, ha a t-mobilos Navigon, akkor el se fog indulni letiltott adatforgalommal 🙂

    Ráadásul visszamenőleg nem lehet kikapcsolni a netet. 😀

  13. ha t-mobile-os a navigon, akkor azzal nem sűrűn navigál külföldön, mert az csak a magyar térképet tartalmazza…

  14. @BudNyke: hasonlón gondolkozom nagyon (elsősorban budapesti viszonylatban), de mint minden ilyennek, az adatgyűjtésben van a rákfenéje….

  15. Sziasztok!
    Én a Traffic Club-ot használom, egész jó elgondolás, és “csúcsidőben” teljesen hatékonyan használható, mivel van Androidos megfelelője, ezért egyre többen használják.
    Azt hogy szedi-e az adatokat, nem tudom.
    Van sok okos funkciója és ha jól tévedek szintén hazai fejlesztés.

    Ja

  16. Ja és ez az app… hááát, inkább csak mosolygok 🙂
    ( sorry, ez még az előzőhöz tartozott volna, csak felajánlott valamit az automatajavitó és olyat sikerült tappolni, hogy “Publish” is lett így iPhone-ról )

  17. @oszvald42: Mi lehet nagyon fontos az Installous-ban? nehezedre esik néha 0,79=2-300 forintot kiadni egy játékra? akkor inkább ne vegyél iPhone-t! menj nokiázni!


Add a Comment