fbpx Skip to content

Szerintem már sokan ismeritek és használjátok, vagy ha nem is, akkor biztos hallottatok az Instagram nevű alkalmazásról.

Ennek a kis alkalmazásnak a segítségével a már meglévő, vagy frissen fotózott képeinken alkalmazhatunk különböző effekteket. Miután kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbbet, megoszthatjuk a képet Twitteren, Facebookon, Flickrön, Posterouson, Tumblrön, sőt, még Foursquaren is becsekkolhatunk vele, mellékelve az adott képet.

Az alkalmazásban továbbá – a Twitterhez hasonlóan – követhetünk felhasználókat, kedvelhetjük és kommentelhetünk a képekhez. Nem csak a mi általunk követett felhasználók képeit nézegethetjük, hanem egy külön fül van a legnépszerűbb képeknek.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Magyar App Store-ból.

***

Instagram Event Magyarországon!

Szeretnék hírt adni az első magyarországi Instagram kiállításról, amelyen 20 képet mutatunk be egy kávézóban, Ferencvárosban (a IX. kerületben). A Magyar Instagram Blog által szervezett tárlat április közepéig tart nyitva, amelyen Instagrammal készített képek tekinthetőek meg 25×25 cm-es nyomtatásban, különleges kasírozással. Ugyanide szervezzük az InstaMeetet, amelyet az Instagram világszerte március 24-ére hirdetett.

Szóval sok szeretettel várunk mindenkit a kiállításra és az eventre Március 24-én!

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Full Jó Program:D

  2. A program maga király leírás alapján, letöltöm és kipróbálom!

    OFF: Ma este lesz iOS 4.3 mit tudtok erről?

  3. ez nagyon jó kis app! próbáljátok még ki a LomoLomoPro-t is.


Add a Comment