fbpx Skip to content

Az Element Case kiegészítői mindig is egyediek voltak, sose a megszokott divatirányzatot követték, s ezúttal sem cáfolták meg magukat. A Vapor 4 nevű iPhone 4 bumperjüket fogom most nektek bemutatni.

Ahogy azt láthatjátok, egy elég masszív és erős bumperről beszélünk, nem pl. egy UltraSlim-ről. Az első kézbefogás alkamával meglepődve tapasztaltam, hogy az iPhone súlya szinte egy dekával nem nőtt, legalábbis érzésre. És mivel a bumper kifinomult repüléstechnikai alkatrészekből készült, ezért jogosan hiheti azt az ember, hogy legalább megkétszerezi a súlyát.

A bumper jobb oldalán, alul és felül található egy kiemelkedés, mivel ott lehet összecsavarozni a bumper két részét, miután belecsúsztattunk az iPhone-t. Bezony, ezt a kiegészítőt nem csak simán rá kell erőszakolni a telefonra, hanem csavarokkal kell rögzíteni rajta. A csomagolásban benne van egy kis csavarhúzó, illetve négy + kettő (pót)csavar is.

A power gombnál egy kiemelés található, ami lehetővé teszi a könnyű lockolást és ki/bekapcsolást. A silent és a volume gomboknál nem található ilyen (lásd feljebb), ami nem azt jelenti, hogy nem könnyű őket elérni! A csatlakozókat szintén könnyű elérhetőség jellemzi e tok esetében (is), viszont a jack-dugó elérése nem-gyári füles használatánál elég problémás lehet. Jómagam egy Monster Beats by Dr. Dre-vel próbáltam, és elég necces volt a csatlakoztatás, beleillő átalakítót kellett használnom.

A bal oldalán egy Vapor 4, a jobb oldalán pedig egy Element Case felirat található meg, mindkettő a bumperbe gravírozva, ezzel megakadályozva a lekopást illetve az elszíneződést.

Összefoglalva mindezt: a Vapor 4 egy mindenek előtt szép és egyedi bumper, Magyarországon elég ritka darab, és természetesen minőségi. A kiegészítő 21.990 forintért vásárolható meg a SzifonStore-ból. Higgyétek el, megéri! 😉

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. hát ezzel szó szerint agyon lehet dobni valakit….

  2. “És mivel a bumper kifinomult repüléstechnikai alkatrészekből készült, ezért jogosan hiheti azt az ember, hogy legalább megkétszerezi a súlyát.”

    Persze, jogosan, hiszen a repülés pont arról szól, hogy felesleges súlytöbbleteket cipeljen magával az ember…
    A szerző elolvasta a cikket publikálás előtt?!

    A cucc, meg egyedi, de nem szép, és a fülescsatlakozó nagy öngól…

  3. Undoritoak ezek a tokok, sot mind az ami nagyobba teszi i4-et. Nem is ertem kik veszik meg….

  4. gusutustalan sajna…

  5. khirrrály! 🙂

  6. Ezek a bumperek nem védik meg a hátulját az iPhone-nak, ha mondjuk egy buckára esik. Tehát biztosan törik. Megveszed 22.000-ért, csúnya, eltakarja az i4 szép keretét, másnap meg úgy esik le, hogy valami kidomborodó dolog betöri a hátulját. Tényleg megéri megvenni! :DD (moshi iGlaze sem szép, de az legalább megvédi a hátulját is…)

  7. Én láttam élőben a cuccot, hát mit nem mondjak a robusztus, kemény, és agyon lehet verni vele valakit 🙂 Amúgy szép tok.

  8. @vycman:

    mert az törvényszerű ha leejted a telefont csak a hátuljára esik?
    sztem hülyeség bármilyen bumper. eleje hátulja full karcálló aki meg dobálni akarja az vegyen 5eft-os nokiát az bírja 🙂

  9. LoL 22k HUF, szerintem nem éri meg, már bocs, ok, aki minden évben cseréli a mekbúk próját annak biztosan “megéri”, de aki épp hogy tudott venni egy iPhone 4-et, az marad az olcsóbb bumpereknél 🙂
    Amúgy tetszik, ha mondjuk 10k lenne, akkor megérné, így nem 😉

  10. OFF, de fontos!

    Sziasztok!

    Adott egy iphone 4 16GB – T-mobilos, szerdán vettem.
    Szerda, csüt, pénteken teszteltem eleget metrón a térerőt meg a hívást, soha semmi bajom nem volt vele, még csodálkoztam is, rosszabbra számítottam.
    Szombaton jailbreakeltem a Greenpoison nevezetű programocskával. Hétvégén nem metróztam, térerővel nem volt gondom.
    Hétfőn megyek melózni, szállok a metróra bumm, no service, és 20 perces metrózás alatt nem tudott visszamenni hálózatra és így természetesen mobilnetezni sem tudtam.
    Mondom ok, biztos csak véletlen vagy valami, bár közben a haverom Samsungján csutka térerő meg mobilnetezett, szóval érdekes jelenség volt.
    Tegnap hazafelé ugyanez! De ahogy felmegyek a metróaluljáróból, már vissza is jött a térerő és onnantól megint nincs semmi gondom!
    Ma reggel helyzet megismétlődik, beszállok a metróba elindulunk, no service. 1-2x megpróbálkozott felkapaszkodni hálózatra de nem sikerült neki.
    Feljöttem a metróaluljáróból, ismét jó lett.
    Gyanús lett a dolog, és most leszedtem a jailbreaket, restoreztam és csak a megvásárolt programjaimat tettem rá meg zenéket. Az imént megint leteszteltem el voltam egy órát abból kb 2x 20 perc metrón és a térerővel így JAILBREAK NÉLKÜL semmi gond nem volt, folyamatosan maxon volt, és végig tudtam chatelni!!!!!
    Tapasztalt már valaki ilyet???? Most komolyan összefüggésben lehet a Jailbreakeléssel?
    Van másik fajta Jailbreakelési módszer a greenpoison-en kívül? Függetlenítés nem érdekel, csak a JB.

  11. Üdv!
    Bocsi az offért. Egy olyan telefon appot keresek ami a gyárinál nagyobb betűméretben elérhetők a nevek illetve a nevek alatt található telszámok email címek. Fontos lenne nagyon! Tehát az a lényeg h legalább másfélszer nagyobb vagy 2x nagyobb legyen a betűméret a neveknél illetve a hozzá tartozó számoknál! Előre is köszi a segítséget! Még egyszer bocsi h ide írtam!

  12. rohadtul tetszik de még i4 em sincs.. csak a gs. na de a lényeg amiért írok hogy kedves cikkíró kollégánk honnan vette a beats by dre fülest? olyat vadászok én is égen földön, de magyarországon nem látok rá esélyt.. van valami tipp? esetleg konkrét link?

  13. Kéréds: Minek kell elrondítani az i4 -et ocsmány tokokkal, ha annak az acél és az üveg kellően összeheggesztett ötvözete képezi a tömör minőségét, az antennahiba szerintem nem olyan hatalmas tragédia mint amilyennek az le van vetítve… Szerintem a tok ocsmány, nagy, ronda…

  14. Egy “Nokia” -ra nem raknék ilyen ocsmányságot, mert akkor esélyem sem lenne eladni 😀

  15. A belseje gumis ennek a bumpernek? Mert ha nem, akkor mi fogja csillapítani az ütközést esés után?

    Arról ne is beszéljünk, hogy ha leejtem akkor jól szétkarcolódik a 22ezres bumperem. Nem akarok senkit bántani vagy üzletrontó lenni, de ennek így sok értelmét nem látom.

  16. @pAnk: Lehet vele verekedni! 😀 iÖnvédelmi eszköz kiegészítő, ezzel bátran sétálhatsz majd a 8. kerben :)…

  17. Amúgy tényleg, volt iPhone -ra sokkoló, azt lehet kapni valahol?

  18. beats by dre fulest ebayrol lehet venni az eredeti kb 100 font, en 14 fontert vettem persze nem eredeti, de piszok szepen szol magy basszussal! Ez a tok ebay en 30 font kb 10 ezer forint, tehat a fele! 🙂

  19. Ilyen bumperem van. Nagyon komoly, elegáns hatást kelt. Gumi van a belejében. Viszont a wifi térerőt valamennyire lerontotta sajnos.

  20. 22.000??? Akkor inkább egy OtterBox. Az olcsóbb, pont ilyen ronda, de biztosan jobban védi, mint ez. No meg ha van az autóban egy passzív tartó, akkor ez már is buk(k)o :). Nem is beszélve, ha van egy dokkolóm. Vagy az oldalára celluxozom a csavarhúzót??? Jó nagy kukiság!

  21. Tény hogy baromi drága. Én 15E-ért vettem. Nem érne többet 3E-nél. De tudjuk, minden apple kiegészítő harmadárán lenne reális vétel. Amúgy szerintem is hülyeség megvenni még annyiért is mint én vettem, de most épp megtehettem. Aki azt mondja hogy ronda, annak élőben kéne látnia, fognia és tuti megváltozna a véleménye.

  22. Csak ezzel egy a baj, csinálják hamisítottba is. Én ismerek egy oldalt, gyári csomagolással megegyező csomagba küldik 30$ ingyen postával.

    Amit ph-n meg vaterán 10k körül árulnak biztos hogy nem USA-ból van szerintem… gyártó honlapján 80$ biztos nem fogják 10k ért árulni, de attól függetlenül hogy itt 22k lehet hogy hamisítvány csak ők extra haszont tesznek rá 🙂

  23. Szerintem ez a tok iszonyatosan pöpec, menő, divatos, akárcsak az i4. Illik hozzá, kicsit megszínesíti az egyszerű külsőt. Ha lenne pénzem rá, vennék egy i4-et meg egy ilyen tokot! KIRÁLY!

  24. Én vettem egyet, nekem nagyon tetszik, megy a i4hez. A belseje gumis, és eddig 3 esést élt túl. Nemtudom hogy töröt volna a hátlap vagy sem, de nekem megérte.

  25. @rossifumi: “Full karcálló”?… Van neked iPhone 4-ed? Mert az enyém zsebben hordva, de odafigyelő, óvatos használattal is tele van apró karccal! Decemberben vettem, és elhiheted, ennyi pénzért nem gyakran kaparászgatom csavarhúzóval, vagy ilyesmi… Mégsem bírja azt a minimális gyűrődést, aminek nálam ki van téve. Szomorú, figyelembe véve, hogy mennyibe került, és mennyire dícsérte mindenki az üveg minőségét.

  26. Először én is piszkosul be voltam lelkesedve, akartam venni egyet, nagyon tetszettek a fotók erről a bumperről, de mivel jó drága, gondoltam kicsit utánanézek a neten.
    Sok helyen, fórumokon írták, hogy az első szériával térerő gondok voltak, de aztán a cég kiadta a 2.0 verziót (ami lényegében plusz kivágásokat jelentett a fémen, így pl. felül egy látszólag indokolatlan nagyot), amivel állítólag meg akarták szüntetni a vételi zavarokat. Ennek is utánaolvastam, és állítólag továbbra sem sikerült. Angolul értőknek ajánlom az alábbi videót, döbbenetes:
    http: //www.appleiphonefour.info /vapor-4-case-cuts-iphone-4-antenna-signal-by-99. ht ml
    Ezúton is elnézést kérek azoktól, akiket esetleg sért, hogy most “fikázok”, lehet, hogy vannak olyanok, akiknek teljesen bevált és gond nélkül/térerő csökkentése nélkül működik ez a bumper, mégis úgy gondolom, fontos fentieket tudniuk azoknak, akik most kívánnak ilyet venni. Csak még annyit: nem volt jó érzés lebeszélnem magam ennek a terméknek a megvételéről, de igazából ebben az őszinte eladó is segített. Mikor megkérdeztem, kapok e arra pár nap garit, hogy visszahozhassam a bumpert, ha lecsökkenti a jelet, azt mondta, erre nem tud adni, mert mindenki tudja, hogy ezzel jár, aki ilyet vesz.

  27. Üdv.Sokat olvasgattam a témában és érdeklődnék, h tényleg csökkenti-e a térerőt illetve, h mi a különbség az itteni és a mások által féláron árult vaporok között. Ha jól tudom csak az USA-ban gyártott az eredeti. Ez onnan van? Bármilyen vélemény szívesen várok vapor tulajoktól. köszi

  28. Nos, én is megvettem az i4-et, de ahogy olvasom, tényleg nem a legjobb a tok, bár atom jól néz ki, a hasznossága nem ér meg 22 ezret, sőt, a gagyibb változat 6 ezrét sem. Kár, pedig igazán királyul fest.

  29. Üdv!

    Tudna valaki segíteni abban hogy mi a különbség az eredeti Vapor és az utángyártottak között (nem súlyra és minőségre gondolok hanem más gravírra esetleg annak hiányára stb)? Természetesen eredetit szeretnék azért kérdezem hogy van e szemmel látható különbség.

    Előre is köszi!

  30. Hello,
    Én pár napja rendeltem Vapor 4 replikát és szerintem nagyon tetszetős darab, annyira, hogy küldöm is vissza és rendelek egy eredetit.:)) Súlya kb 2x, több, anyaga is más, szerintem nem is alumínium. Gravírozás nincs, sajnos 3 nap után már kezd megkopni a felirat, az eredetin pedig a márkajelzés , típus gravírozott. Illeszkedés hagy némi kívánnivalót maga után, ha belehelyezett itt ott szélek mentén az illeszkedési hézag jól látható. Aki ezekkel meg tud barátkozni az bátran vegye meg, aki nem az inkább eredetit. Illetve a további megjegyzésem, mert igazából sehol egy topicban, vagy tesztben nem találkoztam vele, sajnos aki GPS-t gyakran ahsználja vagy ezzel kapcsolatos alkalmazásokat, akkor az felejtse el, gyakorlatilag nullára redukálja, használhatatlan vele a telefon, sőt a wifi jelerősségből is lekap.
    Remélem tudtam segíteni
    Üdv

  31. Üdv. Én a minap vettem és tettem fel egy ilyen vapor tokot. Több sebből is vérzik a dolog.. 1: fülhallgató esélytelen hogy bele menjen, max a gyári Apple füles.. 2: szintén csak a gyári USB kábel megy bele, utángyártott, picit más végű már nem fér bele.. (kihangosítók, autós töltő, stb..)
    3, ami a legjobban zavar, NINCS GPS! Abszolút 0. Semennyire. Nem talál jelet egyszer sem. Ahogy leveszem, azonnal működik rendesen. Visszateszem, és semmi.. Ennek így kell lennie?! Van olyan akinek megy vele a GPS, rendesen?! Eredeti Vapor az enyém, nem ebayes utánzat, hamisiívány, replika. IGAZI! És mégis, GPS használhatatlan. Még a maps is több száz méterrel arrébb mutatja a helyzetem..


Add a Comment