fbpx Skip to content

Ismét egy kiváló fejlesztés, ismét magyar kezekből. Még decemberben jelent meg a 7NAP nevű, ingyenes hírolvasó alkalmazás, amely remek lehetőséget nyújt kedvenc hírportáljaink cikkeinek olvasására, méghozzá iPhone-barát módon. Ez azt jelenti, hogy minden hírforrás egy előválogatáson megy át, hogy a felhasználó csak olyan tartalmat olvashasson, amely iPhone-ra van optimalizálva (pl. a Szifon.com iPhone-os felülete).

Az alkalmazásban a legnépszerűbb RSS-ek már be vannak állítva, mint például a hvg.hu, hwsw.hu, index.hu, sőt, még a Szifon.com is! 🙂 Ezekhez tetszés szerint hozzáadhatunk, illetve kiszedhetünk forrásokat. Sőt, ha szeretnénk a fejlesztőkkel is megosztani, hogy milyen remek hírforrásra akadtunk, e-mailen is elküldhetjük nekik az alkalmazáson keresztül. Kedvenc cikkeiket megoszthatjuk a legnépszerűbb közösségi oldalakon (Twitter, Facebook, stb.), és el is menthetjük későbbi olvasásra vagy kedvenceink közé. Emellett akár intelligens listákat is összeállíthatunk, amik csak olyan híreket mutatnak, amelyekben megtalálható az általunk megadott keresőszó.

“És ha ilyen jó, miért ingyenes?” – merül fel a kérdés, jogosan: mivel a fejlesztőjnek is meg kell érje a munka valahogy, ezért található benne egy reklámfelület a friss híreknél. Az app továbbá retina kijelző kompatibilitással is rendelkezik, így az iPhone 4 (és iPod Touch 4G) tulajdonosoknak sem kell pixeles grafikára számítaniuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Ez az Apps egy rakás sz@r! Semmit nem ér. Béna színek, gagyi betűtípus, én ki nem adnék ilyen progit a kezem közül…

  2. Én viszont ezt használom, szerintem 10/10!

  3. Sztem is jó,bár én nem találom,h hol lehet új forrást hozzáadni…

  4. Kedves Izso!
    Gondolom te nem vagy fejlesztő így bármit is teszel ennél csak “sz@arabb” munkákat tudnál kiadni. Ezek után nem tudom miért így nyilvánítod ki nem tetszésedet…
    A vélemények mindig számítanak, főleg, ha kultúráltan leírnád…

    Én is használom a programot és szerintem a fizetős alkalmazásokat is megszégyeníti, bár a kinézetén valóban lehetne mit csiszolni.

  5. @izso: Én ezzel ének értek egyet. Ez az egyetlen alkalmazás, amit minden testőre után biztos hogy ráteszek. Naponta többször is olvasom. Nekem is 10/10 😀

  6. Én már megjelenése óta használom és szeretem. Az első hozzászóló meg biztosan irónikusan gondolta. Gondolom.. Vagy egy nagy gyökér.

  7. nem rossz, bár sokszor normal nézetben jön be egy cikk mobil nézet helyett és tényleg feleslegesen csicsás. A Hírolvasó se szabvány iOS design-os, de egy fokkal nyugodtabb a megjelenése és a híreket is egységesen jeleníti meg.
    Ez lényegében egy ellenőrzött tartalmú rss olvasó, reklámokkal.

  8. Ez olyan mint a netvibes.com mobilos verziója?


Add a Comment