fbpx Skip to content

Partnerünk, a Stylebolt.com nem volt rest, a tegnapi nap folyamán már tesztelte is a legkisebb 13″ MacBook Pro-t. A tesztet érdemes megnézni – saját véleményem, hogy tényleg számít az új processzor. Aki most szeretne MacBook Pro-t venni, annak ez kiváló választás. Az új csatlakozó engem nem izgatott fel, az akkumulátor idő ugye 10-ről 7-re csökkent, de ez már valós. Részemről a 2010-es modellt egyelőre nem váltom le.

Magyar árak erre: stylebolt.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. az első fele tiszta homály. de béna :/

  2. igaz,erre figyelni kellet volna.
    mind1 lényeg maradt…amit mindenki tudot az i5 procik gyorsak;)

  3. Elég impresszív proc teljesítmény.
    Ami viszont feltűnt, hogy az én majdnem 3 éves Macbook Pro gépem (2.5GHz c2d, 4GB, nVidia Geforce 8600 GT 512MB) OpenGL teljesítménye alig kevesebb mint a legújabb gépnek. Az új 10.35 fps eredményt kapott a cinebenchben, az én kicsikém 9.87 fps-t produkált. A korábbi (a videón bal oldali) gép 5.x fps sebességével naon kevés… Ilyen gáz a 9400-as videokártya? A 8600GT majdnem megverte.

  4. ritkán látok ilyen unalmas bemutatóvideót

  5. Én is elfogadnék egyet, de full AMD-be…

  6. Elnézést, nekem nem volt teljesen egyértelmű. GPU téren mit tud az intel hd 3000? Jobb mint a 9400m, illetve jobb, mint az eddigi 320M?

  7. 320M-mel összehasonlítva lenne igazán érdekes.

  8. sziasztok bocsi az offért csak már fél orája googlezok!valaki nemtugya esetleg h iphone 2g edgét h kell beállitani???pannonos vok és majd tmobilos leszek és nem találom sehol…..ha jol emlékszek anó itt a szifonon volt valami leirás de nemtalálom!!! help pls!!!!ELÖREIS KÖSZÖNÖM ÉS BOCSIKA AZ OFFÉRT

  9. Ha lehet egy off:
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség. Behülyült valami egyik napról a másikra. Eddig müködött az iTunes-al a szinkronizálás, mont nem, pedig a telefonon nem cseréltem, csináltam semmit, iPhone4, 4.2.1, Greenpoisonnal jailbreak,
    eredeti kártyával, de mivel nem fogadta el a másik kártyám az iTunes aktiválás, ezért elötte egy Redsn0w,
    és SAM.
    Frissitettem az iTunes-t a legújabbra pár napja, de még akkor jó volt minden, most pedig kapom a szokásos:
    Tha SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported panelt ha rádugom, és közben mind az eredeti Ír vodafone kártyával, mind a magyar vodafone kártyával rendesen müködik a telefon,
    csak szinkronizálni nem tudok.

  10. @intrex: ha jóltudom akkor az nvidia-nál nem az a jobb aminek nagyobb a száma hanem amelyiknek az uccso 3 számjegye nagyobb, igy pedig a 8600 jobb mint a 9400.

  11. @bmwk1300s: Intel HD 3000?
    Ülj le fiam, 1es.

  12. @PepeSk8: Ez így megint csak hibás állítás, nem lehet csak így általánosítani.
    Ennyi erővel a régi 6800GT veri a 9600GT-t…
    De megsúgom, kb. ugyanolyan a két kártya(mármint a 9400 és 8600), csak jól fest az újabb generáció sorszáma…

  13. @The Hypeboy: Miért? Mert a teljes neve Intel HD Graphics 3000? Ülj le apám! Karó! :S

  14. Bocs az offért valakinek van olyan problémája hogyha jb utániphone 4 en elkezdek youtubot nézni egy egyes ruvlika lessz a wifi jele és teljesen lelassul?

  15. Bár még nem kaptam választ, eszembe jutott még egy kérdés:
    – a macek rákfenéje a flash player… nos mi a tapasztalat, a legkisebb 2011es MacBook Pro hogyan teljesít ezen a téren? Izomból oldja meg a flash videókat, vagy az intel hd 3000 besegít neki?

  16. Kis off: 4.2.1-hez nincs TELENOR fix? Mert mindig előugrik a call forwarding ablakocska és rohadt idegesítő.. hogy tudnám megszüntetni?

  17. ennél gyengébb vga-t mar nem is rakhattak volna bele…
    mivel egyre tobb jatek van mar macre is, ugye a steam is megjelent mar, azért egy 330m szintu vga elférne mar rajta… foleg, ha még valaki bootcampet is hasznal

  18. En ezt a tiz ora / het ora akkuido kavarast nem ertem. Illetve, hogy mi koze ennek barmifele algoritmushoz. 10ora az 10ora, 7ora az meg 7 ora. Nem ertem, hogy lehet a kevesebb tobb 🙂 Nem mindegy hogy szamolom?

  19. @kescar:
    csak egy 5perces videot kellett volna megnézned, hogy megtudd a valaszt

  20. off: nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megcisnlani a FRASH-t ios 4.2.1 re? elvileg comex alkotott valamit a githubon .. de még nem jöttem rá h hogyan kéne +oldalni

  21. Elnézést kérek. de szerintem ez elég messze van a tesztől!.. Inkább csak bemutató volt! Ha én tesztelek valamit, akkor leírom az adott tesztkonfiguráciokat, nem elég csak látni, kb olyan programokat haszanálok, amit a mindenapokban használnak az emberek! Pl.: Ki Használ Photoshop-ot, ki renderel minden nap? Ezeket a cuccokat stúdiok használják minden nap.. Több olyan programot kellett volna felmutatni itt amit mindenki használ álltalánossan. Akkor a mért eredményekről diagramot kellett volna készíteni, h mindenki lássa a mért eredményeket. És minden teszt után magyarázatot kellett volna írni, h mi miért volt, vagy mi miért lehetséges.. A teszt végén konkluziót kellett volna írni, h kinek melyik éri meg jobban.. Mert gondolom nem 1 olcsó mulatságok ezek.. Én ezekről a gépekről semmit sem tudok, és semmit sem ismerek..Se árakat, se azt ,h mi van bennük. Miket ujitottak a régiekhez képest.. És mivel ez 1 teszt ezért ezeket mind le kellett volna írni, h azok is képben legyenek akik most akarnának venni 1 ilyen gépet. A teszt arról szól, h mindent alaposan leír az ember, az adott tesztgépekről.. És a kíváncsi emberkéket felvilágosítja… SZERINTEM…

  22. OFF

    Sziasztok. Itt van nálam egy iPhone 3G (4.2.1) . Jailbreak-elni akarom Greenpois0n-el, de egyszerűen nem hajlandó DFU módba kerülni a készülék. Ez valami hardveres hiba lehet? mert már nyomtam rajta egy restore-t is, de azután se akart működni….

  23. A Régi “erőgép” GPU-ja elveri a mostanit nem is gyengén 🙂

  24. @rosco: a hiba a monitor és a szék között van!

    UI.: tuti h be lehet tenni dfuba!! elrontasz vmit

  25. @kiru_l: a regi tunningolt hight end 15″ gepben egy nvidia geforce gt 330m 512mb. aminek meg egy intel integralt grafikus kartya is segit a hatterben. ezt a videokartyat mar kemenyen huteni is kell, igy nem tudjak beletenni a 13″-osba. amiben meg egy integralt intel 384mb-os kartya van. szerintem nem is lehet elvarni hogy egy 1200dollaros gep verje az egy eves 2200dollaros gepet.

  26. csak hogy mindenkinek tisztaba tegyem, az uj gep aksija ugyanannyit bir mint a regebbi csak az apple tesztje valtozott meg!!!!

  27. @ttorda: Sajnos nincs fókuszban elég nagy része a videónak. De újra már nem tudtuk felvenni, elmúlt a pillanat. Ez volt ez első ilyenünk, ráadásul videóra most használtuk először a kamerát, de majd javulunk.

  28. @Put2: Igazad van, de inkább egy bemutató videónak szántuk ezt, és röviden megnéztük mit tud az új processzor, összehasonlítva két másik géppel.

  29. @kescar: Nem mindegy, hogy a gyártók milyen használat melleti akkumulátor időket adnak meg. A legtöbben szeretnék minél magasabb értékkel villogni, ezért maximum lecsavart fényererű beállításokkal, szövegszerkesztőt futtatva, percenkét egy gombot lenyomva tudsz olyan üzemidőt mérni, mint amit a legtöbb laptopnál megadnak. Az Apple értékei viszont közel vannak a valós körülményekhez, használathoz.

  30. @Stylebolt: Azt néztem a videóba,hogy a HD 3000 vidkari gyengébben teljesít mint a 320m ?
    Szerintetek megéri cserélni ? nekem most 2.66 320m -es 2010-es em van.
    Őszintén szólva nem tudom,hogy most nekem melyik a megfelelőbb számomra az ,hogy erősebb a proci,vagy erősebb a vidkari 🙂

  31. Hát akkora frissítés nem történt, hogy becseréljem az előző generációst. Kicsit többet vártam…

  32. @Stylebolt: Ok, megneztem es az apple oldalon is irjak ezt az uj akkuido szamitasi okossagot. Csak volt egyfajta marketing bullshit erzesem “a kevesebb tobb” dologgal kapcsolatban.

  33. @Stylebolt: Azt nem lehet megoldani, hogy a 13″-os MacBook Air kijelzőjét (nativ felbontás: 1440×900) beletesszük a most legújabb 13″-os MacBook Pro-ba?
    Az alap konfiguráció szerint 1280×800-as a max felbontása (a 2011-es MBP modellnek… és nem láttam, hogy lehet-e ilyesmit változtatni).
    Ha volna ilyen felbontásban, akkor vennék most azonnal. Erre vártam 2-3 évet. Most meg kiderül, hogy alig fejlesztettek valamit rajta.
    SUXX

  34. @skl: 320m-mel nem hasonlítottuk össze, de mások tesztjei alapján kb azt a teljesítményt hozza a HD 3000 mint a 320m, talán egy hajszálnyival rosszabb.

    Az új videókártya viszont segít a HD videók lejátszásában, konvertálásában is. http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html

    A cseréről neked kell dönteni. Az újban gyorsabb lett a processzor, memória, jobb a webkamera. Nagy általánosságban keveseknek éri meg cserélni egy olyan gépről, mint a tiéd, de vannak esetek, amikor indokolt lehet.


Add a Comment