fbpx Skip to content

Gondolom, senki sem felejtette el, hogy ma este egy hatalmas party lesz Budapest szívében, a Nyugatinál! Természetesen mi már javában készülünk, és várjuk a sok-sok szifonos kollégát, hogy együtt bulizzuk át az éjszakát! Szifonosoknak külön fehér karszalag jár majd, és a foursquare bejelentkezésért pedig 1db alma. Lesznek ital akciók, és speciális geek cuccok is. A Dress Code-ot halálosan komolyan gondoljuk, Steve apánk 56. születésnapja alkalmából 56db speciális geek szemüveget osztunk majd szét azok között, akik nem tudták beszerezni. Természetesen a hölgyeket sem kíméljük. Extravagáns csokornyakkendővel várjuk az első 20-25 sexy geek lányt. Nekik kedvezünk még a speciális Vodafone shottal, ami piros, pikáns, és igen csak ízletes koktél, és 1-et fizet 2-őt kap akcióval van megfejelve. Eközben pedig a SexyGeekParty Facebook-os oldalán figyeljétek a Vodafone az iStyle és a GameStop nyereményjátékait.

Szóval várunk minden sexy geek hölgyet és urat, bulizzunk egy hatalmasat a csütörtöki éjszakában! Start: 22:00 – Szikra C00l Tour House.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Egy ilyen szemüveg nekem is jöhet:)) Ifon.hu-s karszalag lesz?Az lenne az igazi..
    Ellenben kardigánom nincs és amig ilyen k.. hideg van, addig biztos, hogy valami pulóverben jövök:)

  2. @eszement: iPhone-os karszalag lesz ami direkt fehér, az Android Zöld a VIP – Piros és lesz egy fekete ami egyéb telefon.

  3. hogy lehet egy ilyen rendezvényt csütörtökre tenni:S

  4. @admin: Akkor nekem sajnos csak zöld lesz, mert exem lenyúlta a 3gsem, szóval egyenlőre marad az SGS..most már megvárom a következő iphone bejelentést.

  5. OFF: Admin-tól kérdezném,hogy a 4.2.1-re mikor várható Carrier FIX, vagy a 4.1-es is működik rajta?

  6. @twingo16v: NEM működik. 4.2.1-re hamarosan, mert már kész, csak még teszteljük, hogy minden eszközön jó legyen.

  7. @Jadeye:
    Köszönöm a választ.
    Már nagyon várom!

  8. nincs kecmec, fogom az iphone-om, meg a haverom, ő meg a blekberijét, és megyünk.

  9. Kiváncsi vagyok hányan lesztek.
    Jó kanmurit 😀


Add a Comment