Google Maps közlekedési információk itthon!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen sunyi fejlesztés… Ejnye. Mostantól a Google Maps iPhone-os verziója már képes közlekedési információkat is mutatni. Mindössze annyit kell tenni, hogy bekapcsoljuk a Google Maps-ban, a beállítások alatt.


  1. nem tartom sunyi fejlesztésnek, viszont így első ránézésre Bp-en csak a főútvonalakat jelöli, amit valljunk be, amikor csúcsforgalomban közlekedünk, akkor akinek van esze amúgy is elkerüli, tehát túlzottan sok hasznát nem látom!

  2. A Google StreetView-ról tudni már valamit, mikor lesz nálunk is végre elérhető ?

    Azért is kérdezem, mert lehet láttátok már Ti is iPhone-ban, hogy amikor a térképeket megnyitod, és pl. a keresőbe beírod, hogy “Miami Beach” akkor a megtalált ponton egy narancssárga kisember látható bal oldalt az ikonon, ha arra kattintasz akkor “bezoom-ol” azonnal oda a StreetView-n keresztül. Nálunk is működik ez a funkció (M.o.-n) de egyelőre inaktív, elvileg most márciusra ígérték, hogy nálunk is használható lesz már, személy szerint én nagyon várom már, így ha valakinek lenne infója, azt bizonyára többen is szívesen vennénk 😉

  3. A pontosságára nem vennék mérget, mert most hajnali negyed 4-kor egy csomó helyen dugót jelez… Félő, h ugyanazok az arcok üzemeltetik az infó rendszert, akik a 30-as táblákat is pakolásszák. 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!