fbpx Skip to content

Egy újabb magyar fejlesztést szeretnék bemutatni nektek. Ugyan nem mostanában jelent meg a program, de csütörtökön terveink szerint egy hatalmas falat fogunk építeni belőle. Egy szórakoztató dologról van szó: ha egy társaságban összejön több iPhone, iPod készülék, akkor remek szórakozás lehet, ha a készülékekből egy mozaikot (esetünkben Mosaii-t) rakunk ki. Ez olyasmi, mint a videófal, csak állókép. 🙂

Az alkalmazás jelenleg ingyenes, szóval nem kell költségekbe verni magunkat, illetve hamarosan közzéteszünk pár képet amiből majd a falat építjük.

AppStore link: http://itunes.apple.com/app/mosaii/id400530427

Facebook: http://www.facebook.com/mosaiiapp

Twitter: http://twitter.com/#!/mosaiiapp

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Nem tudom a helyszíni wifi lehetőségek milyenek lesznek, mindenesetre célszerű felkészülni előre valami bluetooth-os fotó küldő alkalmazással.

    Valami jó ötlet?

  2. Bump

  3. @jotzi A bump tudtommal nem működik net kapcsolat nélkül. Egy központi szerver párosítja össze az eszközöket.

    Találtam egyet: Bluetooth Photo Share. Free és állítólag nem használ 3G-t és WiFi-t sem.

  4. Bocsi az offot de mianeve annak az appnak amivel a wifin keresztül tom helyettesiteni a gép billentyüzetét egerét meg a kormányt? Elöre is kösz

  5. Témához is kapcsolodva: összerakjátok, aztán ki fogja kiválogatni hogy melyik kié volt:D?

  6. @coldraise:

    Nyom nélkül visszaszedhető matrica a hátoldalra + sorszám vagy név

    Matricát viszünk 😉

  7. Nalátod ilyen ötletekben különbözök tőletek:D nekem ez kb sose jutott volna eszembe… De pont ezér nem én találtam ki ezt(ezt komolyan mondtam nem cikizésböl:))

  8. Hány eszközt lehet vele párosítani?
    Miért nem csinálunk egy ilyen spontán hülyeséget? Mondjuk az Alleba hirtelen összeszaladunk, egy előre vlakinél lévő baromi nagy szőnyegre megadott rendszerben lerakja mindenki a saját vackát, amire előre oda vannak készítve a beállítások. Wifi miatt ne izguljatok lehet wifis 3G-s routert vinni, szünetmentessel 🙂

  9. és ez oké hogy holnap lesz de hol és mikor?

  10. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy 3gs gyárilag független iphone-om és mikor a cydiát akarom telepíteni redsnow-al akkor nem teszi fel vagyis nem indul el hanem csak egy fehér ikon van a másik hogy ezután nem müködik a safari sem! ilyenkor mi a teendő? mi lehet a baj?? segitsen vki!!!

  11. Bocsánat hogy ide írok valaki nm tud egy olyan cydia sourcet amin fenn van az aircrack iphone 4 re?

  12. OFF
    Olyan problemam lenne, adott egy iphone4(4.1 )angol vodas szolgaltatoval,a gond egy hete kezdodott mindig amikor megyek meloba hallgatom a radiot rajta, siman is ment eddig, de most egyfolytaban csak connectal es bufferol, egy internet oldalt olyan lassan nyit meg mint egy nem is tom mi,elinditottam a speedtest progit rajta 3g halon 4es terero jelell 2861ms volt a ping, 0.01mbs a letoltesem, es 0 a feltoltesem.
    a kerdesem az mitol lehet hogy ennyire vissze esett a gyorsasag?nyomtam mar neki network resetet de sajna semmi.sot olyat is csinal neha hogy nincsen internet eleres azt irja could not activate data!
    elore is koszonom a segitsegeket!
    Aren

  13. Sziasztok!
    4.2.1 Telenor Carrier Fix mikorra várható?

  14. @nec01: mert a redsn0w csak tethered jailbreaket csinál. használj greenpois0n-t.

    @németh bálint: ez nem wareztár. keresd a szokásos oldalon (apptrackr.org), vagy guglizz. de leginkább vedd meg.

    @aren85: nem lehet, hogy túllépted a havi adatforgalmad, és korlátozták a sebességet?

    @Hatty: nemsoká. dolgozunk rajta.

  15. @Jadeye:
    biztos h nem mert unlimited internet hasznalatom van(Anglia) es csak radiot hallgatok az utcan vele minden mast otthon wifiel megy.

  16. Jadeye.
    meg egy olyan kerdesem lenne, meg akarom csinalni 4.2.1re frissitest baseband frissites nelkul, de kidobott 1604es hibaval, erre irtatok, hogy dfu modban probaljuk meg ha ez lenne, nem mertem tovabb nyomni mert nekem fontos az unlock, otthon magyar kartya hasznalata miatt.mennyi eselye van annak, hogy nem dob ki hibat es frissul a baseband?
    elore is koszonom a valaszokat es a segitseget.
    Aren

  17. @Jadeye: neharagudj de ez nem apptrackes és nincs is benn a cydiában elvikeg xsellizen van de az iphone 4 re nincs és ezért kérdeztem hogy tudtok e valami más sourcet…

  18. @coldraise: iTeleport

  19. Sziasztok! Sajnos a fárattság és kialvatlanság miatt rossz fw-t toltam rá a 3GS-re, és frissült a baseband… Kérdés: Mennyire ajánlott az iPad baseband és a GPS hiba ki lett már javítva?

  20. @aren85: ez esetben passz, én a szolgáltatóval mindenképp megnézetném.

    a frissüléssel kapcsolatban meg: ha úgy csinálod, ahogy le van írva, akkor biztos, hogy nem frissül a baseband.

    @németh bálint: keresd meg az eredeti fejlesztőt, talán az ő oldalán találsz róla infót. ha meg csak fizetősen van, akkor meg kell venni, és kész.

    @mythbuster: ha javították volna, már írtunk volna róla, de egyelőre semmi hír erről. ha felteszed, akkor jelenleg bukod a GPS funkciót, amire egyelőre csak külső gps és a bluetooth stack a megoldás.

  21. Kössz Jadeye, amúgy a gyári függetlenítés mennyibe kerül? Tudsz róla valamit?

  22. @mythbuster: még mindig ugyanannyi: lejárt hűség esetén előfizuval 10.000, dominósként 20.000

  23. @mythbuster: minden szolgáltató csak és kizárólag a sajátját engedélyezi függetlenítésre, és csak lejárt hűség esetén.

    AT&T-s készülék hivatalos függetlenítésére egyáltalán nincsen lehetőség, az Apple nem teszi ezt lehetővé, mert az AT&T-nek kizárólagossága van a GSM-rendszerű iPhone-okra Amerikában.

  24. @Jadeye:
    hali!
    Megprobaltam ugy megcsinalni ahogy mondtad a frissitest,elinditottam a tss servert megy minden ok beraktam dfu modba majd resotre, de igy is mas hibat ir ki nem azt amit kellene a hiba kod 21es volt.lehet mas gepen kellene megnezeni vag usb gond lesz?
    meg egy kerdes,amikor radugom a telom az itunes be sem olvassa rendesen,annyit lat h milyen tipusu a telo milyen rendszer van rajt az imei szamat es kesz, es hiba uzenetkent azt irja ki, hogy nyomjak egy restoret neki.ilyenkor mi a gond?en nyomnek neki restoret 4.1van rajta de regi baseband van rajta, ha nyomok neki egyet 4.1el restoret akkor frissul a baseband mi?hogy lehetne ezt elerni h mukodjon rendesen vegre?
    bocsi a millio kerdesert.
    Aren


Add a Comment