fbpx Skip to content

A minap fedeztem fel a MultiIconMover nevű hasznos tweaket, ami lehetővé teszi egyszerre több alkalmazás áthelyezését egy másik oldalra a Springboard-on, ezáltal megkönnyítve a sok alkalmazással rendelkezők dolgát.

Miután feltettük, nem kell keresnünk semmi ikont, mert azt nem rak ki, hanem csak észrevétlenül beépül a rendszerbe. Nincs szükség semmilyen beállítás megváltoztatására sem, hanem azonnal használhatjuk a tweaket. Annyi csak a dolgunk, hogy hosszan rányomunk egy ikonra, így azok “rezegni” kezdenek, majd ki kell választanunk az áthelyezni kívánt alkalmazásokat az ikonjukra bökve. Mindegyik kiválasztott ikon jobb alsó sarkában megjelenik egy pipa.

Ezután menjünk arra az oldalra, ahova szeretnénk átmozgatni az appeket, nyomjuk meg a home gombot, és voilá, az alkalmazások előjönnek az említett oldalon!

kiegészítő ingyenesen érhető el a Modmyi repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Meg tudja vki. mondani, hogy melyik az az alkalmazás amivel a háttérben futó alkalmazásokat 1 tappintással ki lehet ” lőni “? ilyen kis nyíl jelenik meg alul, amikor kitörölnénk az alkalmazásokat. köszi!

  2. MultiCleaner

  3. köszönöm ezt a cikket, pont ma gondolkodtam h a mappákat felrobbantom és sok oldalt csinálok, de nem vitt rá a lélek. így meglesz pikk-pakk 🙂

  4. OFF: Tegnap frissítettem 4.2.1-re és jb greenpoisonnel. Azóta lettem figyelmes arra, hogy amikor benne vagyok egy alkalmazásban és multitasking-al szeretnék ugrani egy másikba, akkor akadozik a cucc. Eddig ez nem volt és ezt leszámítva most is minden ok. Tudom nem egy nagy ügy de eddig olyan szépen, gördülékenyen ment. Valaki tapasztalta esetleg ugyan ezt? Mi lehet az oka?

  5. Sziasztok
    Érdekelne, hogy vissza tudom-e még tenni a 3.1.2-es rendszert valahogyan az shsh-k nélkül. Vagy az, hogy most nekem ez a régebbi rendszer fut, az nem jelenti azt, hogy ezt vissza is lehetne majd tenni rá?
    Ugyanis eléggé elkéstem és a TU már csak 4.0-tól felfele tudta lementeni…

    A második kérdés az, hogy létezik-e olyan, hogy a cydia-ból kitiltanak valakit? Vagy ha megy az Icy, akkor nem kell aggódnom ilyesmik miatt? Ugyanis még régen, amikor a sinfuliphonerepo-t hozzáadtam(és jó sok mindennel megloptam a cydia-t is), a cydia többszöri újratelepítés, mindenféle cache-ürítések után is elakadt a telepítések végén egy kis hibaüzenettel, hogy contact Saurikstb…
    Mert csak ez a két dolog fog vissza a 4-es rendszerbe való belépéstől 😀
    A 3.1.2 meg egy jó kis biztonsági pont lenne, ha valahogyan majd később is vissza lehetne varázsolni rá, ugyanis sokszor hallani, hogy “nehogy frissítsél 4.x-re”…
    Köszi

  6. Mappákban nem lehet vele kijelölni, pedig akkor lenne igazán hasznos.

  7. Sziasztok!
    Ha lehet egy off, megkérdezném, hogy mi az a tweak és hol találom,
    amivel aktíválni lehet. Ír vodás vagyok, most csináltam a 4.2.1-es Jailbreaket,
    a baseband maradt, rátoltam az ultrasn0w-t, szóval minden rendben lenne,
    de ha berakom a magyar kártyát, akkor azt írja dugjam rá az iTunes-ra,
    az meg azt írja ki, hogy eltérő kártyát észlel.
    Ugyanez volt 4.1-nél, és írtátok hogy melyik tweaket kell rárakni,
    csak elfelejtettem 🙂
    köszi a segítséget

  8. @Jadeye:
    Köszi, akkor csak az volt a hiba, hogy a hozzászólás elejéről kihagytam azt a szót, hogy OFF.

  9. @VIP:

    Az hogy vissza tudod-e tenni a 3.1.2-es rendszert az a készüléktől függ, mert iPhone 3G (ill. Touch 2G, nem MC) esetén nincs szükség SHSH-ra egyáltalán, csak 4.0-tól felfele.

    Ha azonban 3GS-ed van (vagy Touch 2G MC ill Touch 3G mert ezek “egyenrangúak” a 3GS-sel ilyen szempontból) ott sajnos szükség van SHSH-ra bármilyen szoftver esetén, mivel ott hardveres (bootrom-szintű) ellenőrzés van, 3G-n meg csak szoftveres.

    Tehát mégegyszer: ha 3G-d van akkor vissza tudod rakni, ha 3GS-ed akkor csak SHSH-val.

    Nem írtad hogy milyen eszközöd van, de ha 3GS-ed akkor nyugodtan frissíts mert nincs vele semmi gond, nagyon szépen fut rajta és egy rakás új funkciót kapsz, ez esetben nem sok értelme van 3.x-en maradni.

    Ha viszont 3G-d van akkor azért elgondolkodtató, mert bár a 4.2.1 már nem annyira lassú, viszont nem olyan sok új funkciót kapsz, szóval én nem biztos, hogy frissítenék, mert én továbbra is azt mondom, hogy 3G-re a 3.1.2 a legjobb.

    Ami még fontos ha függetleníteni akarsz:

    Ha először frissítessz 3.1.x-ről 4.x-re bizonyára tudod hogy a baseband frissülni fog és míg 3G/3GS esetén lehetőség van a 06.15-ös iPad basebandre frissíteni a függetlenítés érdekében, érdemesebb megtartani a jelenlegi, 3.1.x-hez tartozó basebandedet, így nem kell az iPad-ossal vacakolni és megmarad a GPS-ed is (a gyári Maps appban is)

  10. @mocsocsaba: Redsn0w be tudja aktiválni, ha Cydia fentvan akkor ne jelölj be semmit (Install Cydia-t se) csak futtasd le és beaktiválja. Utána SAM a push gondok megoldására.

  11. @i4user: Köszi, megpróbálom.

  12. @i4user: Bár eredeti kártyával csináltam, és pontosan úgy ahogy itt le lett írva, mégse fogadja be a másik kártyát, de akkor megpróbálom a redsn0w-t de remélem nem lesz gáz neki, hogy mindkettő rámegy.

  13. @digory14:
    RemoveBg: cydiás, sbsettingsbe integrálható! A legjobb sztem!

  14. Egyébként nekem ez a BigBoss source-ban van

  15. De tök jó app

  16. @i4user: Köszi szépen a válaszodat.
    Ipod touch 3g 8gb-m van, ami ugye hardveresen megegyezik a 2g-vel, amit meg ugye a te besorolásod alapján inkább a 3G-hez hasonlítanék. De úgyis muszály lesz egyszer frissítenem, úgyhogy megteszem:)
    Ha 16gb-s lenne a touchom, akkor nem gondolkodnék rajta, mivel egy kicsit erősebb lenne.
    Meg ugye sok program már igényli a 4.0-t 4.1-et, vagyis mindenképpen lépni kell:D


Add a Comment