fbpx Skip to content

Sok ilyesfajta stylus található meg különböző iKiegészítő boltok polcain, de kevés belőlük a márkás, megbízható verzió. Tesztelésnek vetettük alá az SGP (Stylish People’s Good Partner) nevű prémium kategóriás kiegészítőket gyártó cég Kuel H10 nevű iPhone stylusát, másnéven ceruzáját.

Mikor elsőre a kezembe vettem a stylust meglepődve tapasztaltam a fogórész simaságát, mennyire jó érzés a kezünkbe tartani. Mivel nem fémből készült, ezért kezünk nem izzad használat közben, nem lesz vizes az egész ceruza. A méretéről annyit, hogy akinek túl kicsi, az a toll hátulját ki tudja húzni, ezáltal megkétszerezve annak hosszát.

Ha levesszük a kupakot, egy pointer-t láthatunk, amely egyáltalán nem karcol, hiszen egy speciális szilikonból készül. Ennek köszönhetően a toll nagyon pontos, kifejezetten jól jön pl. rajzolós programoknál és játékoknál.

A csomagolásban megtalálható még egy ún. Strap Plug, amelyet az iKészülék jack-dugójába nyomhatunk bele, hogy a toll mindig velünk lehessen.

iPhonehoz, iPod touchhoz és iPadhez is erősen ajánlott, érdemes magunknál tartani, mivel jól jöhet bizonyos helyzetekben. Akár még állandó használatra is tökéletes, bár a kezünk egy hosszabb időtartam után el tud fáradni. 🙂

A toll fekete színben vehető meg (mindössze) 3.790 Ft-ért, a SzifonStore-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. Kipropanam 🙂 Pixelpontosan mukodik? Egy erintest is lekezel, vagy csak vonalhuzast?

  2. Legyünk őszinték! Ki az aki stylust használ iPhone-hoz??????? 🙂

  3. @Tonka: igaz, de ahogy a cikkben is benne van, rajzolóprogramokhoz jól jöhet.
    Amúgy édekes, én is szívesen kipróbálnám. 🙂

  4. Vki help pls!
    Egyszerűen nem ismeri fel az iphone 4-emet a windows. Rádugom, elindítom az itunes-t és kb 1 perc múlva megnyitja és befagy az egész, aztán köbö 2perc után már működik, viszont az iphone-t nem látja. Restoreoltam az iphone szoftverét is, de nem segített.
    Mi lehet a baja?
    ELŐRE Is köszönöm szépen!

  5. Mindössze? 😀

  6. @pAnk: egy 200 ropis iP4 mellett 3K penz?

  7. aki rajzolni akar az vegyen gépet és rá egy adobe-t! iphone-hoz meg nem kell ceruza örüljetek neki, akinek meg kell az vegyen droid telefont 😀

  8. @dnp: igen, pixelpontos a dolog, csak ügyesnek kell lenni. szóval ha elrontod, nem a tollal lesz a baj 🙂

  9. iPaden szeretnem hasznalni. Bar ott kezzel is nyomok neha egesz jot 🙂
    Majd mindjart linkelek egyet…

  10. Munkahelyemen kesztyűben dolgozok, ott jól jönne 1 ilyen néha. Ha lusta vok levenni a kesztyűt, könyökkel szoktam navigálni a telefont 😀 De erre csak akkor van szükség, ha nem headset-el hallgatom a zenét :] Amúgy én is rajzoláshoz tudom legjobban elképzelni.

  11. Írtam e-mail-t a Gift Card-dal kapcsolatban, de nem érkezett válasz, pedig ma még kéne a kód!

  12. @dnp: hoppá, grat!

  13. @Kovi87: Kesztyű, zene… Zongorista vagy? 😀

  14. Hát csak ámulok, mi mindent el lehet adni. 🙂

    Ez kb. olyan, mintha egy navihoz lehetne a készülékre húzható térképet kapni, vagy egy Porschéhoz lehetne lovakat vásárolni, hogy húzzák. 🙂

  15. [off] az ikészüléktől minden egyes alkalommal eldobom az agyam, és a fejem csapnám a falba. eddig bírtam ezt szó nélkül, boccs 😀 [/off]

  16. Hmm iPadhez tuti veszek majd!

    Építészeknek stb sztem nagyon hasznos! Skiccekhez nagyon jó lesz! Csomó papírt lehet megspórolni, meg gyorsítja is a munkát. Azért lássuk be van aki használja rajzoláshoz, és annak ujjal bénázni… Hát nemtudom. Van benne fantázia:)

  17. iPad, uPad app és ez a ceruza sztem tökéletes párosítás pl egyetemen!
    bár nincs iPad-em, talán majd a 2-es, ha valami jót villant az apple 😛

  18. @pAnk: Bérgyilkos, és meló közbe kell 1 kis Mozart a nyugalomér. 😀
    Csak védőkesztyűt kell húzni, mert meleg tárgyakkal dolgozok :]

  19. Sziasztok annyi kérdésem, kérésem lenne hogy milyen oldalakvannak ahonan iphonera tudnék leszedni játékokat mivel a teloaz egy NFS vagy hasonló gameket nekem jóideig szedné …. Milyen hasonló oldalak vannak igy?! Köszönöm előre is a segitséget:)

  20. @AAGery: Uff… elobb fejezd be az altalanos 2-3 koruli idoszakot, majd azutan visszaterunk a kerdesedre…

  21. @dnp:
    De nagy arcod van öreg:)

  22. @dnp:
    Plusz segítséget kérte nem kioktatást:)

  23. @deluxe: tipp: USB kezelés probléma…. mindig ugyanabba a lyukba dugd!

  24. @dnp: wow 🙂

  25. @isty: mármint a rajzra! 🙂

  26. Sziasztok bocsi az offért!!!olyan kérdésem lene hogy ipadon egy témát nemtudok felteni mert kér vmi….téma neve finderbar osx -ipad és a gsc.wildcat nincs meg ha jolértelmeztem….irtam már a keresöbbe ezernyi dolgot de semi….am ez a modmyi repoban található…vki help pls!!!!ELÖREIS KÖSZÖNEM A HELPET!!!!!!:)

  27. Sziasztok még off bocsika csak gépem meghalt és mire ipadal legörgetem a jb témás postot beduran az ujam…a probléma a következö installusal szedtem le ma csomo appot semi baj nemvolt…ere hajnali fél3 fele SEMITSE LEHET TELEPITENI VELE!!!!plus ha appstorebol szedek le vmit azse telepiti a padom…tnap volt jb greenel win alat restoreval…edig semmi baj nemvolt…vkinél elöjöt még a probléma???esetleg vmi megoldás???netel biztos h nincs gond mivel mostis ugy irok padrol…és még egy kérdés itunes-al h tudok fel teni olyan appot amit pl apptreckeröl szedtem le??mert még 3napja probáltam mikor jó volt a gépem és hibát irki…ereis van esetleg megoldás???

  28. most először átnézegettem a szifonstore cuccokat és egy dolgon megakadt a szemem. tényleg 6000ft-ért áruljátok a gagyi színes kínai iphone4 alu hátlapokat? kiskerben 8 dollár darabja. de lehet nagykerből is rendelni, gondolom úgy olcsóbb. és kínából ingyenes a posta is.

  29. Az biztos, hogy játékhoz nem kell, meg telefonáláshoz sem, de az iPadhoz van olyan app, amely nagyon jól kezeli a kézírást, ábrák rajzolását, satöbbi. És azért írni mindenki gyorsabban ír, mint gépel. Egy ilyen eszköz nagyon jó jegyzetelni, gyorsan felvázolni valamit és meg is marad, el lehet küldeni mailben. Szóval, ha valaki nem látja értelmét, annak valószínűeg nincs is szüksége rá 🙂

  30. Én is veszek kettőt! Jó lesz a kínai étterembe enni, vagy kinyomni a szemet annak aki feltalálta ezt a palcikat 🙂

  31. OFF
    Hali! Tud valaki mondani egy olyan progit ami bejovo hivasnal felolvassa a hivo fel nevet?
    Koszonom!
    /OFF

  32. De jó, megint ugyanaz van mint általában a blogokon. Rögtön a fele beírja, hogy ez milyen felesleges. Aha, és én mivel rajzoljak, az ujjammal? Zseniális. Meg jegyzetelek is vele. Attól mert van akinek felesleges, nem mindenkinek az. Én nem linkelek rajzot, de elég jól lehet vele firkálni, mondjuk én griffint használok.
    Ez a “nem fém, ezért nem izzad a kezed” honnan jött gyerekek? Ez eddig az év legnagyobb baromsága…a fém jobb hővezető mint a műanyag, ergó AZON nem fog izzadni a kezed. Nekem eleve izzadós, a griffin stylus meg fémből van, mégse izzadt vele soha a kezem. Szóval én a fémre szavazok.

  33. @Godlike: az oké, h ugyanabba, de most mitévő legyek?


Add a Comment