fbpx Skip to content

Az utóbbi napokban néhány technikai jellegű változást eszközöltünk a bloggal kapcsolatban. Most ezeket foglalnánk össze röviden.

Frissítés!

Az RSS-ünk vissza lett állítva arra, hogy az egész cikk kimenjen, de tettünk bele egy “Copyright notice”-t az egyes cikkek végére. Reményeink szerint ez megoldja a problémák többségét. Ha mégsem, akkor kénytelenek leszünk ismét korlátozni az RSS tartalmát.

A hozzászólások pontozását továbbra is teszteljük. Mostantól azonban nem a tetszik/nem tetszik opció lenne a cél, hanem az offtopic hozzászólások jelzése. Kérünk mindenkit, hogy ennek megfelelően használja!

Változások az RSS hírszolgáltatásban

Többen jeleztétek, hogy mintha “elromlott” volna az RSS-ünk. Természetesen nem romlott el, oka van annak, hogy miért alakult ez így.

Mivel több olyan oldal is létezik, amelyik a mi RSS-ünkből automatikusan generálja saját magát, és nem jelöl meg minket forrásként, így kénytelenek voltunk korlátozni az RSS-ben megjelenő cikkek hosszát. Eddig úgy volt, hogy a cikk teljes tartalma kiment az RSS-ben, mostantól viszont az RSS-feed már csak az első pár mondatot tartalmazza az adott cikk esetén.

Köszönhető ez a változtatás azoknak, akik a megkérdezésünk nélkül emelték át a cikkeinket, legtöbbször a forrás megjelölése nélkül, így kvázi sajátjukként előadva azokat.

Tetszik/nem tetszik gombok az egyes hozzászólásoknál

Mint észrevehettétek, a mai naptól lehetőségetek van pontozni az egyes hozzászólásokat, akár pozitív, akár negatív irányban. A súlyosan lepontozott hozzászólások törlésre fognak kerülni.

Magyar iPad közösség – csatlakozzatok!

Nemrég elindítottunk egy facebook-csoportot az iPad-del rendelkezők számára:

A “Magyar iPad Közösség” facebook lap leginkább a közösségről szól. Egymással, ismerősökkel, másokkal tárgyalhatjátok ki az iPad/iPad 2 alkalmazásokat, kiegészítőket. Azontúl, hogy lehetőségetek van írni a falra, külön egy Fórumot is létrehoztunk az oldalon. Ott egy-egy témát felvetve beszélgethettek egymással.

Természetesen itt még nincs vége. Ha már van egy közösség, akkor legyen mögötte elérhető tartalom is. Cikkeket, írásokat, honlapokat fogunk megosztani hétről-hétre.

Csatlakozzatok az új FaceBook csoporthoz, a következő hetekben értékes ajándékokat sorsolunk ki a tagok között!

Természetesen várhatóak még más újdonságok is, de egyelőre ennyit szerettünk volna közölni veletek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment