fbpx Skip to content

Új iPhone reklám

Szombaton került először sugárzásra az Apple legújabb iPhone reklámja, amelyben az AT&T-t és a Verizont egyaránt reklámozza, ‘Jobb a kettő mint az egy’ szlogen alatt. Ha itthon is lennének hivatalos Apple reklámok, vajon mit szólnának az iPhone-t forgalmazó szolgáltatóink, hogy közösen szerepelnek benne?

10 milliárdodik alkalmazás letöltve!

Korábban már megírtuk, hogy közeledik, viszont mostmár tényként kezelhetjük: elérte az App Store a 10 milliárdos letöltési álomhatárt! A tízmilliárdodik letöltött alkalmazás a Paper Glide nevű játék volt, amit egy Gail Davis nevű, Egyesült Királyság-beli nő töltött le.

Amikor az Apple-től felhívták, nem hitte el a dolgot. Azt hitte, csak valaki szórakozik, így letette a kagylót. Amikor a lányainak mondta, hogy mi történt, azok megerősítették, hogy ez valószínűleg igazi hívás volt. Erre elkezdett pánikolni.

Megpróbálta visszahívni az Apple-t, de belefutott a szűk keresztmetszetbe: kifogott egy olyan operátort, aki semmit nem tudott segíteni neki. Szerencsére pár órával később ismét hívták az Apple-től… 🙂

“A lányaim sosem bocsátották volna meg nekem, ha ezt elveszítjük, csak mert leraktam a telefont…” – mondta.

Az így már többszörösen szerencsés hölgy most egy 10.000 dolláros iTunes Gift Card-ban részesült.

Drágább a Verizonnál vett iPhone

Mindkét szolgáltatónál, at AT&T-nél és a Verizonnál is 199 illetve 299 dollárba kerül az iPhone 4 hűségnyilatkozattal, viszont ha hűségnyilatkozat nélkül szeretnénk megvenni a telefont, a Verzion 50 dollárral többet kér érte. Ha nem hisszük, megnézhetjük a saját szemeinkkel is az Apple iPhone-oldalán, illetve a Verizon GYIK oldalán. A felárat valószínűleg a drágább CDMA chip okozza, illetve a Verizonos modell újdonsága.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Az Apple támogatta magát:)

  2. Rosszul fogja.

  3. @lakatpeti: Ezt mégis mire érted? A 10.000$-os utalványra? Tehát ha pl Te kapsz a teszkótól egy 2.000.000Ft értékű vásárlási utalványt, akkor azzal a cég saját magát támogatja? Érdekes meglátás.

  4. @DetoX: Valószínűleg arra gondolt hogy mindenképpen apple-nél kell levásárolnod.

  5. @MaxxisDH: Ott a pont.

  6. @MaxxisDH, @lakatpeti: mert a teszkós utalványt talán nem a teszkóban kell…? egyébként ha csak alkalmazásokra költi el, akkor a fejlesztők megkapják ennek az összegnek a 70%-át, ergo abban az esetben az Apple-nek ez $7000-os költség, hiszen $3000 lenne belőle a sajátjuk.

    aztán ott vannak a zenei és filmes tartalmak is, amik után szintén kapnak az előadók részesedést.

    de visszatérve a teszkóra: mivel nem ők állítják elő a tartalmat, ez nekik is pénzbe kerül. nem a teszkó tojja a tojást, a dobozos tej sem terem meg csak úgy a hűtőpultban, a beszállítót ki kell fizetni. tehát az Apple-nek ezen bizony van költsége.

    de ahogy a teszkós utalvány esetén is, a reklámérték itt is van akkora, hogy ezt visszatermelje. ergo ha nem is jön ki határozott nyereségre egy ilyen akció, nullszaldóra biztosan kihozható.

    mellesleg talán nem azon kell sipákolni, hogy jajj, hát csak az Apple-nél lehet elkölteni, hanem egyáltalán örülni kell neki, hogy van ilyen… bárki megnyerte volna, nem keseregne rajta, hanem örülne neki, mint majom a farkának. (főleg, hogy nem csak alkalmazásokra, és zenére, filmekre, stb, de még hardverre is el lehet költeni, azt meg eladhatod, szóval…)

  7. “Jobb a kettő mind az egy”

    “mint”….?!

  8. @kutitomi: köszönjük, javítottuk 🙂

  9. azért jópofa lenne egy lista a 999999900-tól 1000000100-ig appot letöltőkről 🙂
    kíváncsi vagyok, hogy benne lennék-e 🙂


Add a Comment