fbpx Skip to content

Books: War in the Pacific

A War in the Pacific egy lenyűgöző könyv a japán-amerikai háborúról, szép képekkel, dátumokkal és hosszú, ámde érdekes leírásokkal.

€7.99 » €3.99

Business: MySkills

Leendő üzletembereknek való alkamazás. Segítségével megtudhatjuk, hogy milyen iparágban a legcélszerűbb szerencsét próbálnunk.

€1.59 » Ingyenes

Education: Study Tracker

Javításra törekedő tanulóknak a legideálisabb, noha nem csak azoknak ajánljuk. Kítűnő tanulási napló app, még a tanult órák számát is számolhatjuk vele.

€1.59 » Ingyenes

Entertainment: PhotoSpeak

Először válasszunk ki egy képet a Camera Rollunkból, és a PhotoSpeak átkonvertálja 3D-s képpé, majd mondjuk neki akármit, visszamondja utánunk!

€2.39 » €.79

Finance: Money for iPad – iPad only!

Nagyon szép, és okos pénzügyi alkalmazás, amivel a kiadásainkat menedzselhetjük. Mindenképpen megéri a pénzét, érdemes megnézni a screenshotokat!

€7.99 » €3.99

Games: Tiki Towers 2

A népszerű puzzle játék, a Tiki Towers második része. Szebb grafikával és Retina Display kompatibilitással rendelkezik az előző verzióhoz képest, szórakoztató kis játék.

€3.99 » €2.39

Healthcare & Fitness: GPP Intensity

Fitness alkalmazás, ami annyiban különbözik a többitől, hogy itt nem az alapoktól indulunk, hanem már kemény gyakorlat-segédeletek találhatóak meg benne.

€.79 » Ingyenes

Lifestyle: TapnScrap – Scrapbook, Scrapbooking, Frame Photos

Alap fotóeditálási lehetőségekkel, viszont szép UI-val ellátott eszköz. Akár fotóalbumot is csinálhatunk vele, amit megoszthatunk e-mailben illetve facebookon.

€1.59 » Ingyenes

Medical: Absalt EasyWakeup Classic – smart alarm clock (easy wake up)

A Cydiás alkalmazás az App Store-ban! Ha az éjjel során telefonunkat a párnánk mellé tesszük, egy alvási digramot készít nekünk arról, mikor, milyen mélyen aludtunk. Több ébresztési lehetőséget is beállíthatunk.

€7.99 » €3.99

Music: Magic Piano

A jól ismert Smule developer-csapat ismét alkotott – méghozzá nem is akármilyet. Még a macskák által is kedvelt zongora alkalmazás most 66%-os leértékelt áron érhető el! 😀

€1.59 » €.79

Music: CoverFlow HD

Az Apple valamilyen okból kifolyólag kihagyta a CoverFlow-t az iPad zenelejátszójából, így aki ezt a fícsört hiányolja, annak itt ez a szép CowerFlow alkalmazás.

€2.39 » €1.59

Navigation: City Maps 2Go

Rengeteg, többek között Magyar offline térképet is tölthetünk le és használhatunk, ingyenesen ezzel az alkalmazással. Akiknek alacsony a felhasználható mobilinternet mennyiségük, nagyon jól jöhet!

€1.59 » €.79

News: Blancspot: The Art of News

Ez a hírolvasó app a nevéhez hűen valóban művészi módon jeleníti meg kedvenc oldalaink által publikált híreket, ráadásul ingyenes, limitált ideig!

€1.59 » Ingyenes

Photography: Infinicam

Minden elkészített fotóhoz egy random effektet ad, ezzel megkímélve minket az effektek kiválasztásának bonyolult feladatától.

€1.59 » €.79

Productivity: iTeleport: Jaadu VNC for iPhone / iPad

Univerzális VNC app, amellyel Mac-et és PC-t egyaránt irányíthatunk. Ugyanolyan könnyű beállítni, mint használni. Bár kicsit túlzás az ára szerintem, de akinek akad egy kis felesleges pénze, annak jó vásár. 🙂

€19.99 » €7.99

Reference: LinguaDict Pro

Tök jó kis Német – Angol univerzális fordító alkalmazás, még a kifejezéseket is jól fordítja le.

€3.99 » Ingyenes

Social Networking: Facebook Touch HD

A gyári Facebook app egyik legjobb alternatívája, annyi különbséggel, hogy ez a webes felületet hozza be (egy-két UI finomsággal fűszerezve), viszont lehet lájkolni a kommenteket, ami a gyáriban nem lehetséges.

€2.39 » €.79

Sports: Brainwave Overdrive: 7 Neuro-Athletic Training Programs

Intenzív tréning alkalmazás, amely könnyen testreszabható. Ajánlott fogyókúrázóknak és konditerem-mániásoknak egyaránt!

€.79 » Ingyenes

Travel: Travel Alarm

Sose menj egy plusz megállót ezzel az alkalmazással! Az iPhone GPS-ét használva szól az app, amikor elérted a kívánt célpontot. Akik néha elbóbiskolnak tömegközeledési eszközön azoknak ideális!

€.79 » Ingyenes

Utilities: Nice Trace ~ traceroute monitoring

A Nice Trace egy teljes internet-térképet vázol fel nekünk, a jelenlegi hálózatunk kiinduló pontjától egészen amíg eljut hozzánk.

€.79 » Ingyenes

Weather: Dock Clock – ☀☾⌚ – weather with alarm and moon phases – iPad only!

A Dock Clock, mint a legtöbb óra-alkalmazás, az órát jeleníti meg, de ez más mint a többi: ebben az alkalmazásban a jelenlegi időjárást, a holdállást, és a mai dátumot is láthatjuk.

€2.39 » €2.39 (Ez a cikk megírásakor ingyenes volt, de mostanra sajnos már visszaállt az eredeti ára)

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. én most nem értek valamit, vagy.. nem értek vmit.

    ezek az akciók mikortól meddig érvényesek? ma reggel a travel alarm már (még mindig?) 0,79-be kerül.

  2. Weather: Dock Clock – csessz ez nem free!!!! megkéne nézni jobban…

  3. Sziasztok!
    Tudnátok nekem egy olyan Pesti boltot mondani ahol Ar.Drone-t ki lehet próbálni?
    Előre is köszi! (Légyszi siessetek mert mindjárt indulok Pestre.)

  4. @draft: ezért lastminute. lecsúsztál róla, azóta akkor már nem ingyenes. de a további félreértések elkerülése érdekében javítjuk.

  5. @Jadeye: nézd meg a Nav4D softot, nem rossz és tök olcsó…

  6. Ez is tök jó cikk, de többet kérnénk a cydiás alkalmazásokról 🙂

  7. Sziasztok, off lenne: hogyan tudnám syncelni a naptáramat iphone és ipad között gmail accal? Köszönöm előre is:P

  8. Köszi, utána én is ezt találtam meg. Ipad iOs 4.2.1 ben nem tudod veletlen, hogy melyik a lockscreenen található 2db pngknek a nevei? ( az óra és a feloldás szürkeségeire gondolok. Már kitömörítettem a shared.artworköt csak a pngket nem találom, ill találtam 2 t de akkor ha transparentre teszem őket akkor elcsesződik az egész user interface.)

  9. ezek annyira lastminute-ok hogy már ez se ingyenes: LinguaDict Pro

  10. söt ez se: Travel Alarm

  11. @Adee: lastminute, vagyis utolsó perc, de ezt már Jadeye kolléga is kifejtette. a cikk posztolásának idejében, vagyis reggel még azok voltak, sajnos lemaradtál róluk.


Add a Comment