fbpx Skip to content

Röviden az alkalmazásról
Ha van autód, bizonyára te is próbáltál már listát vezetni a megtett távolságokról, illetve a tankolásaidról. A FirstMile segítségével mind a kettőt könnyedén feljegyezheted, szűrheted, csoportosíthatod, és még látványos diagramokat is készíthetsz belőlük.

Funkciók
Az alkalmazás nyitó fülén minden fontos információt, és gombot megtalálsz, így azonnal láthatod az összesen megtett kilométereid számát, az elmúlt hét nap statisztikáját, és egy érintéssel elérheted a Gyors Hozzáadás módot. A Garázshoz hozzáadhatod a járműveidet, melyeket kategóriák szerint csoportosít az alkalmazás. A Bejegyzések fülön láthatod a bevitt Út és Tankolás adatokat, melyeket járművek szerint szűrhetsz, és tankolásonként csoportosíthatsz. A Diagramok alatt beállíthatod, hogy mit szeretnél látni, és mekkora időintervallumban, majd a készülék elfordítása után teljes képernyőn nézheted meg az elkészített diagramot.

Az alkalmazás Retina Display kompatibilis, így az újabb készülékek tulajdonosai még szebb és részletgazdagabb felhasználói felülettel találkozhatnak a használat során. Tartalmaz egy egyedülálló OdoLine beviteli módot is, mely ehhez az app-hez lett fejlesztve, és még soha nem látott módon ábrázolja a járműhöz tartozó utazásokat, tankolásokat. Lehetőség van arra is, hogy GPS segítségével mérd a megtett utat, így nem kell mindig megnézni a kilométerórát, elég csak elindítani, majd leállítani a mérést.

A FirstMile jelenleg két nyelvet támogat: angol és magyar.

A fejlesztőkről
2010-ben alakult a jelenleg három tagból álló Appsuit, azzal a céllal, hogy minőségi, és könnyen kezelhető iOS alkalmazásokat fejlesszen. Ha kíváncsi vagy jövőbeli munkáikra, kövesd őket FaceBook-on, és Twitter-en.

Letöltés
A FirstMile elérhető Teljes Verzióban (1,99 USD áron), és ingyenes Lite Verzióban is (1 járműre, 10 bejegyzésre korlátozva), így kipróbálhatod, mielőtt megveszed!

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Tetszik. Esetleg tud valaki erre az appra alternatívákat. Ugyan ezeket tudja, stb? Mielőtt megvennék egy alkalmazást, azért jobban le szeretem csekkolni a teljes kínálatot.

  2. Ezért van a Board Computer.

  3. EMBEREK!!!! EGY MAGYAR FEJLESZTŐ CSAPAT NEM TESZ MAGYAR NYELVET AZ ALKALMAZÁSÁBA??? 😮
    Javítsátok ki légyszives! Ne nevezze magát magyarnak… 🙁

  4. @itanczos: Van magyar nyelv az alkalmazásban. A cikkben is olvasható.

  5. Meakulpa! 🙁

    Valóban! Időközben megtaláltam!
    ELNÉZÉST KÉREK A HIRTELEN BESZÓLÁSÉRT!!!!!!

    De miért nem automata a nyelv választás? 😮

  6. Jómagam a Road Trip-et használom. Sok okos ötlet van benne.
    Megnézem ezt is! Szeretem és támogatom a magyar termékeket!!!
    Ha legalább annyira használható, megveszem!

  7. nem akarom rontani a bizniszt, de ha már kérdés volt, a Gas Cubby is nagyon használható app…

  8. Sziasztok
    Nekem olyan problémám lenne, hogy ipod touch 3G 32gb nem találja meg 4.1-en a pozíciómat.
    Ez miért van?
    De a gyári firmware se, 4.0-án ment.
    A 4.2.1-et még nem raktam fel mert nincs rá még rendes jb.
    Valami 5let vkinek??:S

  9. Egesz igenyesen nez ki. Ugyes volt a designer. Remelem nem csak imperial mertekegysegek vannak benne 🙂 SI-ben jobb szeressem.

  10. minek? 🙂 komolyan nem látom, hogy miért küzdjek még ezzel is minden tankolásnál 🙂


Add a Comment