fbpx Skip to content

Android 2.3 (Gingerbread) iPhone 3G-n

Az iDroid projekten dolgozó hacker csapat lehetővé tette az Android 2.3-ás, másnéven Gingerbread nevű verziójának a futtatását az iPhone 3G-n. Természetesen ezzel a módszerrel az iOS-t és az Androidot is használhatjuk dual-boot alkalmazásával.

Bővebben erről ebben a videóban:

A Mac App Store első 24 órájának az eredményei

A nagy felhajtás közepette bevezetett Mac App Store igencsak kiemelkedő eredményeket ért el az első napon (illetve a másodikon, na mindegy). A bolt elérte az 1 milliós letöltési álomhatárt, illetve több ezer dolláros bevételeket hozott a fejlesztőknek, mint például $20.000-t (~4 mil Ft) a Chopper-t fejlesztő Majic Jungle Softwareseknek, $850-t (~180 e Ft) a Todolicious developerének, Steve Streza-nak. A legnépszerűbb kategória a ‘Games’, ezt követi holtversenyben a ‘Utilities’, ‘Productivity’ és az ‘Entertainment’ kategória.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

 1. Az IOS jócskán optimalizálva van a 3G-kre, ha a 2.3. így szaggat rajta. Tudom, teljesen tudománytalan összehasonlítani egy gyártó által fejlesztett, és egy hackelt rendszert. 🙂

 2. @Ace1985: ebben pont a hackelés a lényeg 😀

 3. Arra mondjuk kíváncsi lennék hogy azok 06.15.00 baseband-es Szifon tulajdonosok, akik 4.1-es OS-el 3G-n ( mint mondjuk én :D). Ha feltesszük az Andorid-ot akkor menni fog azzal a rendszerrel a GPS. Vagy van mar erre a hibára megoldás amiről lemaradtam?

 4. p:// w w w.macclubindonesia. com/forums/showthread.php?p=1065684
  ajánlom minden kedves mac-es pajtásnak 🙂

 5. Tehát lehetővé tették, csak még nem jelent meg? Én nem találom, csak az 1.0.5-öt, ami Android 2.2.1.

 6. Nincs szifon 4-re?

 7. kérdésem következő lenne 3gs-emre fel e tudom rakni ?
  ha igen tudom e függetlenné tennia telómat? (4.2.1 szoftver van rajta és német függő)

 8. @kareeka: Ha mar oda is megcsinaltak a pegglet, kiadhatnak iPadre re. Megvennem.

 9. @adamrdi: egyik sem megy. sem 3GS-re nem lehet jelenleg feltenni, sem függetleníteni nem tud. a függetlenítés ugyanis még mindig a basebandtől függ, aminek teljesen mindegy, hogy iOS vagy Android fut-e a készüléken oprendszerként.

 10. Sziasztok! Én fel tettem 3g-re az Androidot és szokatlan de nem rossz a betöltése kicsit hosszadalmas.

 11. off:
  Király lenne ha a videó csak akkor indulna el ha én akarom. Nem?

 12. @gyula: Szia!elmagyaráznás nekünk i hogy hogyan kell az androidit felvarázsolni 3g-re?engem nagyon érdekelne!köszi 😉

 13. Helló Én ma egész nap az androidot használtam a kamera nem működik rajta ki is valami hibát a telefon könyvébe be irt tel számokat nem jegyzi meg És a wifire sem tudtam vele rá csatlakozni. Ez még nem az igazi de talán 1-szer

 14. iOS 4.1 re hogyan lehet feltenni az androidot?nekem nem látja az usb csatlakozást :(tudsz segíteni?

 15. Megoldódott a probléma:) csak a bootlace progi kell az Xsellize repoból:)

 16. @iChad: De hálózatot miért nrm talál az android?:(

 17. @iChad: attól, hogy androidot teszel rá, független nem lesz. ha tehát függetleníteni is kéne, akkor bizony nem fog menni. ha alapból független, vagy a gyári kártyával használod, akkor esetleg csináld meg újra az egészet.

 18. gyári tmobilos!megpróbálom függetleníteni és újratenni az egészet:)

 19. sajnos nem megy így sem:( gondolom mivel köztudatban iphonera nincs android így a függetlenítés sem megoldható..:(

 20. Sziasztok!

  Korábban volt kérdés hogy effektíve hogy is lehet telepíteni 3G-re a Gingerbread-et, de nem érkezett rá válasz. Megköszönném ha elmondaná valaki milyen forrásból/módon lehet telepíteni.


Add a Comment