fbpx Skip to content

Books: KidsReader

Az iPhone e-olvasó csak gyerekeknek! Igaz angol nyelvű, de nem nehéz, összetett mondatokból áll, szóval a kicsi is megtanulhat egy-két szót!

€1.59 » Ingyenes

Business: Contact Notes

Egy app, ami a kontaktjaidat listázza, de egy dologban különbözik: ha fűztél az adott kontakthoz egy kommentet, azt megjeleníti alatta. Hasznos, ha pl. ezt a funkciót használjuk a találkozók memorizálására.

€1.59 » Ingyenes

Education: SDK Tutorials for iPad

Aki szeretne egy iKészülék alkalmazást csinálni, van kéznél egy iPad-je, de gőze nincs, hogy hogyan kell hozzákezdeni, akkor itt a megoldás! Egyszerű tutorialok az iPhone app-ek készítéséről, 19 db kód-példával is.

€2.39 » €.79

Entertainment: OmniSketch

Az OmniSketch egy egszerű rajzoló-alkalmazás, amivel könnyen és egyszerűen készíthetünk el akár gyors feljegyzéseket, szimpla rajzokat, vagy művészi alkotásokat.

€1.59 » €.79

Finance: Pageonce Pro – Money & Bills

Mire ment el ennyi pénz? Mennyi fizetést kaptam e hónapban? – hangzanak el gyakran a kérdések magunkban. Most itt egy app, teljesen ingyen, amivel könnyen választ kaphatunk ezekre a kérdésekre! Tedd helyre pénzügyeid ezzel a szép, igényes financális alkalmazással.

€10.49 » Ingyenes

Games: Flick Golf HD – iPad only!

Az újév keretében leárazott populáris, szép, 3D grafikával rendelkező játék, amelyben egy golflabdát kell az ujjunkkal a lyukba juttatni.

€3.99 » €.79

Healthcare & Fitness: Heart Fitness

Mérd le, hogy a szíved mennyit fitneszezik! Na jó, természetesen nem jár a szívünk konditerembe, a szívdobogásra gondoltam. Sport után/közben gyorsan csekkolhatjuk, kb. mennyi zsírt égettünk.

€1.59 » Ingyenes

Lifestyle: Top Shelf Drinks

Ha szeretsz koktélokat mixelgetni, vagy csak meg akarod ismerni, milyen ízek közül válogathatsz a bárban, neked való ez az app! Teljeskörű leírás a koktélok elkészítéséhez, akár még a saját tapasztalatinkat is beleírhatjuk a italok alatti notes-ba.

€1.59 » €.79

Medical: Sleep Pillow

Ideális azoknak, akik nem tudnak elaludni éppen, hiszen több mint harminc nyugtató dallammal csalogat az álomba ez az alkalmazás. Csak tegyük rá az iPhone-t az éjjeliszekrényre, indítsuk el az app-et, és legközelebb másnap reggel térünk észhez.

€1.59 » Ingyenes

Music: iHarp

Ezúttal nem gitározhatunk, hanem a hárfán játszhatunk az iPhone-on. Ha nem jött be az előző app, ezzel is el lehet altatni valakit. 😀

€.79 » Ingyenes

Navigation: My Location Pro

Állapítsuk meg jelenlegi helyünket a világban ezzel az egyszerű alkalmazással, majd osszuk meg Twitteren vagy Facebookon.

€.79 » Ingyenes

News: Blancspot: The Art of News

Valószínüleg a legszebb hírolvasó az App Store-ban, többek között a PC World és az App Advice ajánlásával. Tényleg gyönyörű kinézet, csak úgy siklik az app. Ragadd meg az alkalmat, most ingyen a tied lehet!

€1.59 » Ingyenes

Photography: Front Camera Zoom

Mindig szerettél volna az elülső kamerával is zoomolni, de a gonosz Apple nem tette ezt lehetővé? Itt a megoldás!

€.79 » Ingyenes

Productivity: PERFECT Web Browser – EXTRAORDINARY Browser w/ REAL-Tabs, TOUCH Scroll & VGA – iPad only!

Bizony, a tökéletes web-böngésző itt van! Többekközött tabeket, offline pages-t és private mode-ot is tartalmaz, illetve sokkal gyorsabbnak állítja be magát a Safarival szemben.

€2.39 » €1.59

Reference: My Bible Pro

A Biblia. Karácsonyra való tekintettel le lett árazva, de még mindig nem lett visszaállítva az ár, szóval aki ingyen elolvasná a szent könyvet, az ne várjon.

€2.39 » Ingyenes

Social Networking: FaceMontage

Arc-montázsokat lehet vele készíteni, két ember arcát felcseréni, illetve sok más vicces dolgot!

€.79 » Ingyenes

Sports: MotorSport

Minden legfrissebb információ a motorsportok világából, legyen szó F1, WRC rally, IRC rally, Offroad rally, Dakar, Le Mans illetve Pitbabes-ről.

€1.59 » Ingyenes

Travel: The World Clock

Az utazó legjobb barátja. Professzionálisabb alternatívája a gyári Clock.app-nek, szép UI-val és sok-sok fícsörrel.

€1.59 » €.79

Utilities: Internet Protocol (IP)

Kiírja a jelenlegi IP-címed és a szolgáltatód. Se többet, se kevesebbet.

€.79 » Ingyenes

Weather: WeatherNow (with Clock)

A gyári Weather.app egyik alternatívája. Nem rossz, de nem is kifejezetten a legjobb. Mondjuk ennyi pénzért megéri.

€3.99 » €.79

UI: Igen, tudom, hogy kétszer volt 1. heti LastMinute, de elseje is szombatra jött ki, vagyis mindkettő az első héten van.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Későbbieknek nem tervezitek hogy ilyen postokat Mac App Store-ra is készítetek? 🙂

  2. jó lenne!

  3. @Ferrero: de, majd lehet, hogy csinálunk valami ilyesmit is, most jelenleg ugyebár nincs olyan sok app, se leárazás a Mac App Store-ban, hogy ezt így meg lehessen csinálni..


Add a Comment