fbpx Skip to content

Face Time-Skype összehasonlítás

Lifehacker készített egy videót, melyben a Face Time és a Skype videóhívását hasonlítja össze. A teszt egy iPhone 4-en és egy iPod touch 4G-n valamint egy iPhone 4-en és egy Hackintosht futtató, Logitech Pro 9000 webkamerát használó OS X gépen történt.
Skype előnye a multiplatform, míg talán a Face Time jobb minőséget kínál. Mindenki eldöntheti melyiket akarja használni.

Nincs szabadság az Apple Store-ban

Apple amerikai boltjaiban megtiltotta bizonyos alkalmazottaknak, hogy január végén és február első felében szabadságra menjenek. Hasonló tiltás általában akkor lép életbe, amikor valamilyen nagy jelentőségű termék árusítása kezdődik el.
Két tippem van: Verizonos iPhone és iPad 2. Azonban az iPad-nél nem valószínű, hogy a hó végi bemutató után árusítani is kezdik, ezért marad a Verizonos iPhone.
Nemsokára okosabbak leszünk.

Global Direct Parts készített egy videót, melyben összehasonlítja az iPhone 4-et és az állítólagos iPhone 5-öt, kiemelve a hasonlóságokat és a különbségeket. 5 hónappal a bejelentés előtt azért elég merész dolog ilyen videót készíteni, de nézzük csak a lehetőségeket.
1, Ez az eredeti iPhone 4 módosított verziója. Leginkább a kereten változtattak, így javítva a térerő vételi lehetőségen. Hamarosan kiadhatják.
2, A telefon egy régebbi design eredménye, amit végül elvetettek.
3, A jobb kínai hamisítványok közé tartozik, fake az egész.
4, Ez egy Verizonos iPhone. Ezt kizárhatjuk, mert a CDMA rendszerű készülékekbe nem kell SIM-kártya.
5, Ez már az iPhone 5. Ez is elképzelhető, mivel már nagyban tesztelhetik. Azonban szembetűnő a hátlapi kamera hiánya.
Bárki eldöntheti melyik változatot hiszi el, mindesetre a cég jövő hétre ígéri az alaplap és az LCD bemutatását. Várom mit hoznak ki belőle.

UPDATE: Ooops. Az Apple eltávolítatta a videót! Ezért joggal feltételezhető, hogy a valós készülék szerepelt benne. „Kárpótlásul” jöjjön néhány kép a vázról. Bal oldalon az új, jobb oldalon a régi szerepel. (Katt a képre a nagyításért)

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Én pl sajnálnám ha folytatnák a kockadesignt. Nagyon szép, de emiatt a szar fogás miatt nem cseréltem a 3gs em. Tudom lehet javitani különféle tokokkal ezzel-azzal de én soha nem használtam ilyeneket.
    Gondoltam megvárom az 5öt hátha visszatérnek a lekerekített formákhoz. Sajnálnám ha nem. 🙁

  2. @JEROME: Egyetértek..Amugy lemaradta szóval mi ez a verizon iphone??

  3. Nekem bejön ez a forma.
    Ami a videóból számomra kiderült az az hogy javították az antenna hibát, már a készülék teteje lesz az egyik antenna.
    Valószínű hogy a kamerával is variáltak valamit, lehet hogy a fehér hátlap vs. villanófény állítólagos hibája lesz orvosolva.

    Szerintem elképzelhető hogy ez iphone4.1 lesz bejelentve és árulva február elején, átszervezett belsővel, megegyező tudással, fehérben 😀

  4. @kroland20: Amerikában csak az AT&T árulja jelenleg az iPhone-t. Régóta szó van, hogy más szolgáltatót is bevesznek, de nem lehetett tudni, meddig tart a kizárólagosság. Pletykák szerint már eléggé a végét járja, ezért nemsokára lehet más szolgáltatónál is kapni. Viszont a Verizon nem GSM-alapú, hanem CDMA, ami más szabvány, ezért át kell egy kicsit alakítani a készüléket.

  5. És hova tűnt volna a hátlapi kamera? Az lenne az újítás, h kiveszik belőle és előre kettőt raknak? 😀

  6. Most merül fel bennem a kérdés, hogy akkor a Verzion csak ilyen spéci telókat árul, amiben nincsen SIM? Minden gyártónak külön kell csinálnia verzion verziót (micsoda szójáték :D)? Amúgy a kérdés az komoly 🙂

  7. @jimny: @JEROME: Egyetértek..Amugy lemaradta szóval mi ez a verizon iphone?? köszi

  8. @Wolfcore: 😀 kinyúltam!

  9. @Kroland20: 3mal elotted valaszoltak meg a kerdesed! Nehogy mar ennyit ne tudj visszaolvasni:S

  10. Jimny, ha megnézed, nem hiányzik a hátlapi kamera. Ott van a fekete váz, amiben a kamera lencséje pihen, az egy másik dolog hogy az alaplapi senzorka nincs ott. Jól nézd meg 🙂

  11. @JEROME: Osztom a véleményed!

    Lehet hogy nem is iphone 5 hanem, iphone 4 gs. 🙂

  12. @Shinai: Mégis hogy jönne az ki hogy iPhone 4 GS? Az előző verziókban a 3G a 3G adatforgalomra utalt, az S pedig a speedre. Márpedig az iPhone 4 -be mindkettőből jutott rendesen.

  13. Sziasztok! Nem rosszból mondom de a váz elméletben változni fog szerény véleményem szerint ugyanis 2011 januárjával elfogadták az egységes mobiltöltőket amiből voltak anno nagyobb viták! Jó lenne ha már egy ilyennel jönne már ki a szifon 5!


Add a Comment