fbpx Skip to content

Bár kis hazánkban nem egy elterjedt sportról beszélhetünk, viszont elég sok magyar rajongója akad a tengerentúli emberek által nagyon kedvelt amerikai focinak. Az itthoni futball kedvelőinek most egy jó hírrel tudunk szolgálni, már nem csak Magyarország első számú amerikaifutball-hírportálját és havi nyomtatott magazinjának változatát olvashatják, hanem elkészült a könnyebb kezelhetőség érdekében iPhone-felületre optimalizált applikáció.

A mindössze 7MB-os program több nyelvet is támogat, természetesen magyarul is tud. Az alkalmazásban lehetőségünk van böngészni a hírek között, a közelgő események, mérkőzések időpontját – helyét megtekinteni. A mérkőzések alatt készült igen izgalmas fotók közül a hét képének választott képek között böngészni.

Ha megtetszik egy cikk, megoszthatod őket barátaiddal e-mailen, smsben, facebookon, twitteren keresztül vagy akár hozzá is szólhatsz a hírekhez. Egy eseménnyel kapcsolatosan bejelölheted magadat, hogy részt fogsz venni rajta, láthatod, hogy melyik barátod fog még elmenni, képeket tudsz feltölteni az eseményről.

A hét képe menüpontban letöltheted a képeket, hozzászólhatsz, kedvencek közé teheted őket. Lehetőség van még a nyomtatott változat címlapjainak megtekintésére, üzenőfal használatára, melyen megoszthatsz bármit barátaiddal, kommentálhatod az általuk kitett bejegyzéseket, képeket. Hírleveles tájékoztatás is található a programban.

A program a facebook vagy twitter profilt használja az azonosításra, nincs szükség külön regisztrációra, ezen keresztül kell belépni és máris kapcsolódhatunk barátainkhoz, hozzászólhatunk és teljes használatot kapunk a program felett.

Az alkalmazás ingyen letölthető az App Storeból!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Szevasztok!
    Ha van rá lehetőség, érdekelne egy komolyabb, átfogó cikk a Winterboarddal és a témákkal kapcsolatban. Szívesen elolvasnám és kipróbálnám. 🙂

  2. Abel: Probald, felrakod es megy. Minek kell arrol 20 oldalas esszet irni? Nem kell 3 hetig c++ ban kodolni egy Spongyabob temaert. 1 klikk es vigyorog neked Patrik a hatterben.

  3. @dnp: 😀

  4. Szerintem a profik írják le, lépésről -lépésre!
    Talán nem is olyan könnyű…:D


Add a Comment