fbpx Skip to content

Ötperces kikapcsolódást nyújt a Paper Toss nevű játék. Nevéből is sejthető, papírgalacsint kell a szemeteskukába pöckölni. Hogy ne legyen olyan egyszerű a feladat, egy ventilátor a röppálya végén benyom egy kis szellőt, megváltoztatva a repülési irányt. Minden pöckölésnél más a szélirány és sebesség.

Hét helyszínen lehet pöckölgetni, először közelre, majd egyre távolabbra kerül a szemetes. A program az egymás utáni sikeres kísérleteket számolja, egy hiba esetén lehet újrakezdeni. Nyilván nem kell elmondani, hogy a legtávolabbra helyezett kuka esetén legnehezebb bepöckölni a galacsint, de a kihívásban ez a szép.

Unalmas értekezleten kiváló időtöltést nyújt a játék, ingyen tölthető le a magyar App Store-ból. Van egy World Tour-os változata is 0.79 euróért.

Egy kis gameplay-videó is van:

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. anno még mikor a 3.1.3-as JB-re vártam, elszórakoztam vele :DD

  2. régen ez volt a kedvencem.. 🙂 352-ig jutottam az első pályán!

  3. Ez az a jatek amit az angry birdson kivul mindenki ismer.nem ertem a cikk lenyeget.. 1000x esett mat szo rola.
    lfive: grat az szeep:)

  4. @PetiP: az alapvető kérdések is ezerszer meg lettek válaszolva, mégis van, hogy napjában többször felteszik többen is ugyan azt a kérdést, hiába van leírva. egy újszülöttnek minden vicc új. azért, mert te ismered, meg még sokan mások is ismerik, nem ismeri *mindenki*… egyszer neked is új volt.

  5. Oldschool, de jó 🙂

  6. Már nem azért de igaza van @PetiP-nek bár ok h be kell mutatni de sok app-ot be sem mutattok, pedig TOp 25-ben van…
    Én például nálatok még egy online rádió app tesztelést sem láttam pedig van belőle…
    Am jó a blog meg minden csak a stílus ahogy kezelitek az embereket
    engem gergő bosszantott fel a csapatból…

  7. @cifrakdaniel: ha van alkalmazás, amit szívesen látnál, akkor írd meg róla a cikket, és vendégbloggerként kitesszük.

  8. na igen…
    amikor volt ez a lehetőség h app tesztelőt kerestek én jelentkeztem…
    és gergő írt vissza aztán beszéltünk skypeon, dehát nem tetszett neki h “csak” egy iPhoneom van meg h 15 vok. Pedig azért értek hozzá ha érdekel nézz utánam az forum.iphone3gmobil.com-on ugyanezzel a névvel vagyok
    és nem az volt a baj h “elutasított” hanem az ahogy
    mert fogta megát és törölt a partnerei közül
    lehet elmesélte és jót röhögtetetk de csak magát minősítette
    BOCSI AZ OFF-ÉRT de ki KELLETT adnom magamból…

  9. @cifrakdaniel:

    Szerintem főleg az életkorod zavarhatta.15 éves korban azért sok minden más van amivel foglalkozni kell amúgy is.Ha őszinte akarok lenni szerintem a szókincs meg a helyesírás is az a dolog ami egy újságírásnál jelenesetben cikkírásnál elengedhetetlen.Szó se róla nem azt írom, hogy nincs neked annyi, mint kéne csak egy felnőttnek aki erre a munkára jelentkezik valószínűleg már csak azért is több van, mert régen még olvastak az emberek könyveket is például.

  10. (Bocsánat az off-ért)Szerintetek ha van SHSH-m 4.1-re és 3.1.3-as szoftverem van egy MC-s Ipod Touch 2g-n akkor shift+jobb klikkes restore-al tudnék 4.1-re frissíteni?

  11. @Jadeye: sztem a jb unlock tweak dolgok nem ilyenek mint a paper toss.azok folyton valtoznak ill uj problemat vetnek fol. Abban valoban igazad van, tenyleg volt h en sem ismertem, csupan azt nem ertem h miert ilyen tipusu appokrol vannak cikkek a cydias tweak ek helyett. Rengetegen varnank azokat (is). Mindenesetre ne haragudj ha megbantottalak;)

  12. én nem ismertem eddig ezt az appot. köszi, töltöm is.

  13. énsem ismertem..honnan kellett volna? de mostmár innen:D
    már lent is van köszi:D

  14. Sziasztok!
    2G után váltottam iPhone 4-re (4.2.1), és lenne egy-két kérdésem:
    – működik a Winterborad 4.2.1 alatt?
    – Reminder programhoz hasonlót keresek, tud valaki? vagy feltehetem 4.2.1-re is?
    – OpenSSH működik?
    – MySMS működik, vagy ehhez hasonló üzenetküldő program?
    – ha a Cydiában egy alkalmazás ismertetőjében pirosan ki van emelve, hogy 4.2 update warning…… akkor az felejtős, és nem lett tesztelve? (sajnos szerény angol tudásom miatt nem tudom lefordítani a megjelenő baromi hosszú szöveget, ami a megoldást írja le gondolom…)
    Köszönöm a válaszokat előre is!

  15. Én már ismertem de megint kedvet kaptam hozzá 😀

  16. Köszi hogy eszembe juttattátok újra ezt az app-ot. Le is töltöm megint hátha van valami újdonság benne mióta utóljára játszottam vele.

  17. én csak annyit off-nék,hogy a szifon.com egyes tagja visszavehetne az arcából.én mindig kultúran, nem kötöszködően írtam valamit,erre jön az egyik ,lehurrog..majd pár nap múlva csak nekem lett igazam,és én ezt megjegyeztem ,és ez hogy-hogy nem mindig ki lett moderálva.
    csak ennyit szeretem volna;)

  18. valaki segítsen légyszi!!!
    indításkor az almánál nem jut tovább a telóm,itunes se ismeri fel.
    mit csináljak???????

  19. Rakd recoverybe aztán mehet a restore.

  20. Sziasztok!
    én ismertem az appot eddig is, de csak most probáltam ki…nem rossz, bár sztem az angry birds vagy a cut the rope jobb:)
    off: szeretném az iPhone 4 HD kamerájának a képességét még jobban kihasználni és arra gondoltam, hogy egy tripod hasznos lenne. vagy valami adapter amivel egy állványhoz tudom rögzíteni. Sokat kerestem a neten, de csak külföldön találtam. Van valakinek ötlete, hogy hol lehet beszerezni itthon?
    @Jadeye: ;Admin: esetleg nem gondolkodtatok, hogy szifon storeba kapható legyen? 😛

  21. @cbdomi: Javaslom az ebay + PayPal kombinációt. A PayPal nagyon biztonságos. Kb 10 perc alatt el tudod készíteni, és kb olyan egyszerű vele vásárolni, mintha a Tesco-ban vennél egy doboz szárított gombát kártyával. 🙂

  22. Én nem ismertem a paper toss-t, szóval köszi! 😀

  23. @slynevem: Az ész nem kor függvénye, ne általánosíts. Főleg azért, mert régen még az érettségi is kiemelkedő volt, ma már lassan az is átlagossá válik, ha az embernek van diplomája, szóval egy mai 20-25 éves lehet többet tud mint egy 45-50 éves.


Add a Comment