fbpx Skip to content

Egyre inkább előtérbe kerülnek az okos telefonok használói között a GPS alapú forgalomfigyelő alkalmazások, ami az egyre növekvő felhasználóknak hála dinamikusan fejlődik! A Traffic Club is ezt a réteget célozza meg, de lássuk is miről van szó pontosan!

A Traffic Club egy teljesen ingyenes, mobiltelefonról használható, rendkívül egyszerű, anonim (még regisztrációt sem igénylő) közösségi információs rendszer, mely elsősorban a mindennapi, közúti forgalmat akadályozó eseményekre (pl. balesetre, dugóra, lezárásra, traffipaxra) vonatkozó üzenetküldést teszi lehetővé a felhasználók között.

Más rendszerekkel ellentétben a Traffic Club kimondottan a felhasználók megfelelő időben történő figyelmeztetésére, valamint az egyszerű és gyors használatra és az alacsony adatforgalomra koncentrál, nem pedig a túlzottan részletes, utcaszintű forgalmi jelentésekre, vagy éppen látványos, de a használatot csak bonyolító, a figyelmet veszélyesen elvonó és lassú kezelőfelületre, felesleges funkciókra és látványos elemekre.

Rendelkezik ugyanakkor egy olyan, egyedülálló funkcióval, ami egy szerencsétlen baleset során életet is menthet. Amennyiben a telefon rendelkezik gyorsulásmérővel, és az kritikus szintet mér, akkor a program egy megadott telefonszámra azonnal küld egy SOS SMS-t (iPhone-on Apple korlátozás miatt csak email-t), benne a helyszín koordinátájával.

Bővebb infót az alkalmazás hivatalos honlapján találhattok!

Traffic Club amúgy ingyenesen tölthető le a magyar Store-ból!

(Forrás: napiiphoneapp.hu)

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Ha ez integrálható lenne az igo ba, isten lenne!

  2. Az amerikai store ben nincs fent. Tud nekem valaki linkelni egy ipa-t?

  3. és ha bebugol és küld egy sos mailt feleslegesen? 😀

  4. @Tocso: őőő okééé bár gondoltam azért használom mert egyértelmű hogy nem reklám vagy haszonló;)

  5. @Tocso: na épp kérdezni akartam, h nem Magyar accal le tudom e valahogy tölteni.. Köcc a linket :]

  6. @Kovi87: …csak elindulni nem indul.. Azért kösz 😀

  7. @Kovi87: hát gondoltam ílyenre,de próbát megért:)
    esetleg egy magyar storeos free account összerakása sem hosszabb 15 percnél:)

  8. Hát igen. Egy ideje nekem nem megy a Jitti az iPhone 3G-n, nem tudom, hogy miért. Amikor ment, akkor rohadt lassú volt sajnos, és zabálta az akkut.

  9. “küld egy SOS SMS-t (iPhone-on Apple korlátozás miatt csak email-t), ”

    MI VAN? Ennek sehogy nincs értelme:
    1) Akkor min küld sms-t? iPodon?
    2) iOS 4 óta van inapp SMS küldés tudtommal

  10. @teddyke: Nem kizárt hogy Androidra, Symbianra vagy Windows Phone 7-re is átportolják. Lehet hogy ott engedi az sms küldést. Mondjuk egy sms-t azért egyszerűbb megkapni, mint egy e-mailt és ha az iOS 4 elvileg engedi, akkor nem értem miért nem tették bele.

  11. Na utána néztem. Bár van in app SMS a 4.0 eseten, ettől még meg kell nyomni a sebe gombot. Marad a kérdésem első fele ugyan de ez már lényegtelen.

  12. @Tocso: Szia! A link közben nem működik 🙁 Megosztod még1x pls?


Add a Comment