fbpx Skip to content

A Tapulous nemrég kiadta a méltán híres Tap Tap Revenge játékok negyedik generációját, a Tap Tap Revenge 4-et. Akik nem ismerik ezeket a játékokat, röviden annyi, hogy a Tap Tap Revenge első verziója még jóval az App Store megjelenése előtt is hatalmas siker volt a jailbreakelők körében, azóta már havonta több, mint egy millió dollárt hoz a konyhára a Tapulous-nak, és a Disney tulajdonában van a cég.

Ebben a verzióban több, mint 100 új szám található meg, olyan híres előadóktól, mint Rihanna, Katy Perry, Bruno Mars, B.o.B., Owl City, The Killers, Fall Out Boy, No Doubt, Mike Posner, P!nk, Megadeth, Tiesto, Avenged Sevenfold, Blink-182, Ke$ha, Taio Cruz, Jason Derülo, Metallica. Ők vannak szerepeltetve a fizetős, illetve a nem-fizetős számok sorában is.

Mint újítás, egy “like” gomb is bekerült az alkamazásba, illetve kedvenc számainknál elért különböző highscore-ok megosztása Twitteren, Facebook-on és e-mailen egyaránt, plusz még az úgynevezett “up-to-the-minute”, vagyis percenként frissített highscore-tábla is helyett kapott a játékban. De talán mégis a legmeghatározóbb frissítés az az “Arcade Mode”. Ebben a módban mégtöbb akadály leküzdésére van szükségünk, hogy sikerüljön 100%-osra teljesíteni a számot.

A Tapulous még egy-két iOS 4-hez illő újítást is alkalmazott, mint például a retina-logó, Game Center és a teljes multitasking-kompatibilitás. Az app amúgy már az első az ingyenes alkalmazások között, és óránként nagyjából 25.000-en töltik le. Itt egy videó nektek:

A játék ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Csak azt meg mindig nem csináltak meg, hOgy a menüben ne 100%on hallatszidjanak a gombok… A játék zenéjét lehalkitom, de a gom hangja marad 100%..

  2. Nekem első indítást után ki is lépet…3GS,Szűz 4.2.1.nincs JB….

  3. Nagyon gyenge gitar hero-hoz képest!

  4. 2-3 napja töltöttem le egyik este, nekem tetszik :] De akit zavar, hogy hibázásnál zavartalanul szól tovább a zene, annak ajánlom a Dj mix tour nevű játékot, azt elég szépen megcsinálták. Vagy a guitar hero-t.

  5. Egy NAGYON Off / help kéne!!!
    Az itunes kategoriákban audio, photo, apps, mi a vihar az az other???
    Hol található, mert belenéznék ugyanis 6gb-t foglal a telefonomon…
    Nem vicces…

  6. Semnivel nem lett jobb a 3nal…jobb a temaja de engem zavar hogy a track listnel nem irja hogy melyiket jatszotam mar el.Plusz az is rossz hogy egybe raktak a nehezsegeket es van amikor 3 zenebol mind3 csak easybe van. de amugy nagyon jo jatek elegge addictive.

  7. Szerintem egyáltalán nem gyenge, de mindenkinek más a véleménye. Nekem tetszik, először még a Tap Tap Revenge 3-mal játszottam, szokatlan volt és béna is voltam, de megtetszett így is annyira, hogy most már level 107 vagyok 😀 fel is vehet az akinek megvan a játék TTR3 v TTR4 – Buda256. A TTR4 jobb szerintem csak még vannak bug-ok de majd úgyis jön az update 😉

  8. Denes szerintem jobb 😀

  9. Üdv mindenkinek!

    egy kisebb problémám van a taptapokkal, (3GS-ről van szó)
    elején mikor megvettem és nyomtam a taptappal nem volt semmi gond, de mostanság 1-2hónapja hiába érintem meg a kijelzőt, amikor két gombocska jön egyszerre, egyszerűen nem üti le és elrontja az egész partyt! ÉS EZ NAGYON IDEGESÍT!!

    van valami tippetek hogy mi a fene lehet a probléma??

  10. @tarika01: lehet, hogy túl korán nyomod le, ez alig észrevehető nekem is volt ilyen problémám aztán később nyomtam le és jó lett, vagy pedig lehet, hogy nem elég tiszta az érintő képernyő. Próbáld meg valami puha kendővel vagy ronggyal letisztítani. Nincs más ötletem az utóbbit is egy másik fórumon láttam még régebben.

  11. @hunwolf: Jailbreakes cuccok.

  12. @Buda256: köszi a segitséget, de már próbáltam és nincs több ötletem, lehet hogy az érzékelők mentek tönkre…:/

  13. @Arcor: marhára nem… hanem a letöltött emailek, a spotlight kereső indexfájljai, stb. 6GB jailbreakes cucc igen érdekes lenne, mert azok mind a rendszerpartícióra mennek, az meg 7xx MB (készüléktípustól függ).

    @hunwolf: lásd fentebb. de megírtuk neked a facebookon is.

  14. @tarika01: nincs mit. Egyébként csak úgy nem mehetnek tönkre csak akkor ha leesett vagy ütés érte. Esetleg még ha nem tokba hordod hanem csak simán a zsebbe vagy akárhol, egy idő után nagyon sok kis karc lesz az elején is és akkor sem nagyon érzékeli az “érintést”. De ha csak a játékban rossz akkor meg biztos, hogy nem az érzékelők mentek tönkre. Ha más nem akkor restore…

  15. @Jadeye: Köszönöm!

    Ez meg… 🙁 Comex Untethered Jailbreak is Not Ready for Christmas Release

  16. @Jadeye:
    Ezesetben kösz, hogy kijavitottal.

    @hunwolf:
    Sry, hogy hülyeséget írtam.

  17. Nekem is az a problémám mint Tarika01 nek iphone 4 em van hordok tokot, fóliát lehet hogy a fóliától nm érzékeli de amugy ha nem nyomod hosszan akkor nm hibázza el

  18. Tarika01 szerintem lassu
    Próbáld ki hogy 1s al mielőtt jönne ez a kettős dolog nyomd meg… Nekem igy egypárszor silerült gyak nehéz eltalalni mikor nyOmd meg

  19. szinte karcmentes a kijelzöm, és tokja is van amit használok..:) restore nem segit, már kipróbáltam, most vissza akarom vinni ugy is a T-hez, mert szar a halkito gombom is, hát de ez van majd ők mondanak rá vlmit:) ja és nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:)

  20. OFF:
    iPod Touch 4G-m van és sokszor ujjlenyomatos lesz a képernyője. Az ilyen képernyő védő fóliáktól mennyivel érzékeli nehezebben az érintést?

  21. Helló!
    Nekem egy olyan gondom van, hogy a játék a menübe beenged, aztán mikor indítanék egy számot, kilép.Ha letörlöm, és újrateszem, az sem segít.
    Már a 3-as tap tap nál is jelentkezett ez a probléma, egyik pillanatról a másikra, tudtam játszani egy ideig, majd ez a hiba jelentkezett!
    Valaki valami megoldást?

  22. @Mortax: Nekem is iTouch 4G-m van és nem fogja nehezebben érzékelni az érintést, azért találták ki. De szerintem nem fontos az a fólia, nekem sincs és nem is tetszik, mert ha kicsit is rosszul van rajta akkor nagyon zavaró. Én a jó öreg “apple zokni”-ban tartom mindig és ha ujjlenyomatos lesz a kijelző akkor elég ha azzal letörlöm és már jó is. Vagy ha elteszem a tokba és később újra előveszem, akkor már teljesen tiszta az egész telefon. 🙂

  23. *bocsi nem telefon, hanem iPod, de nyílván jó ez az iPhone-nál is.

  24. @Anthony001: Lehetséges, hogy nem kompatibilis a játék az iOS-al, ami neked fentvan, győződj meg, hogy így van-e. Ha meg az, akkor sajnos nem tudom.

  25. @Buda256:
    Biztos nem azért, ez a probléma a tap tap 3-nál is fenn áll, előtte pedig ment a játék probléma mentesen.OS nem lett cserélve, és egyik pillanatról a másikra a tap tap a fentebb említett problémát idézi:S


Add a Comment