fbpx Skip to content

9 hónap

A Sanoma kiadónál igencsak csillagszórósra sikerül ez az év vége, hiszen szinte naponta mutatnak be, magazin palettájukhoz igazodó iTunes alkalmazásokat. A mai újdonsággal a hölgyek szívét örvendeztetik meg – nem-nem, nem ékszer és ruha 🙂 – annál sokkal drágább kincsekről van szó, a születendő babákról. A kismama magazin alkalmazása gyönyörű illusztrációkkal, praktikus, válogatott tartalmaival napról napra követi nyomon a várandós anya és a magzat fejlődését.

Az alkalmazás az első állapotos kismamáknak szóló fejlesztés a piacon! Ez az időszak a legfontosabb a nők életében, hiszen napról napra saját magukon tapasztalják az örömteli változásokat. A rendkívül nívós, látványos applikáció segít megmutatni és megérteni a testükben folyamatosan változó csodát, a magzat fejlődését.

Mindehhez mindennap más fontos információk és tanácsok olvashatóak a képernyőn.

A legfontosabb funkciók:

  • Naptár-látható, mekkorára nőtt a kis magzat, mennyire érett, mit érez, tapasztal.
  • Emellett a női test változásairól is olvashat a majdani anyuka, és mindezt megoszthatja családtagjaival, ismerőseivel is.
  • Babanevek-a Magyarországon elfogadott keresztnevek mindegyike szerepel a alkalmazásban, külön a fiú és külön a lánynevek. A tíz-tíz legnépszerűbb nevet külön kiemelve is megjelenítjük.
  • Tippek-az alkalmazásban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a várandósság idejére a táplálkozás, az életmód, a szex, az egészség és az orvosi vizsgálatok területéről. Elkészítettük azon legfontosabb dolgok listáját, amelyre az anyukának az újszülött érkezése után szüksége lehet.
  • Bevásárló lista- hogy semmi se maradjon otthon a szülőszoba felé menet, egy nagyon okos bevásárló-lista gyűjti össze az összes nélkülözhetetlen kelléket.

A Sanoma Budapest MobilMédia-üzletágáról

A Sanoma Budapest újmédia-divízióján belül működő mobilmédia-üzletág mostanáig kilenc iPhone- és Nokia-alkalmazást adott ki. Emellett elsőként hozott létre mobilkészülékekre optimalizált internetes oldalakat, s mára tizenkét ilyet is működtet (köztük a Startlap, FN.hu, Nők Lapja Cafe, kirakat.hu, mozi24, tv24 és StoryOnline). Alkalmazásait eddig összesen több mint 130 000 töltötték le.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Bánom, hogy nem vagyok terhes nő! 🙂

  2. teljesen jó
    azért ne felejtsük el hogy sok a női iphone tulaj.bács megyében speciel töbvbt csináltam nőnek mint férfinak,de ez persze nem jelent semmit.
    egy szó ,mint száz szép munka:)

  3. Jóság!
    THX!


Add a Comment