fbpx Skip to content

Egy újabb magyar fejlesztés, de azért beszélnék nektek magáról a Bónusz Brigádról is. Az utóbbi hónapokban itt-ott láthattatok róluk képeket cikkeket, logókat, stb. De kik is azok a Bónusz Brigádosok?

A szlogenükben minden ott van: felkutatjuk, lealkudjuk, meghirdetjük. Partnereink hajlandók szokatlanul nagy kedvezményt adni, ha a Brigád garantál nekik egy minimum számú vásárlót.

Igen, akár 50-90%-os kedvezményt tudnak elérni megfelelő vásárlóval. Tehát adott egy étterem, vagy egy bolt, vagy bármi szolgáltatás, ők megoldják nekünk, hogy az ár töredékéért megkapjuk azt. Ez egy teljesen új szolgáltatás itthon, és úgy gondolom már most érdemes felfigyelni rá!

Természetesen, ha már van weblap miért ne lenne hozzá iPhone alkalmazás? 🙂 Mától elérhető az AppStore-ban a BónuszBrigád alkalmazás, természetesen ingyen.

Az app betöltődés után rögtön az aktuális kedvezményt mutatja.  Megoszthatod barátaiddal, illetve bővebb leírást is láthatsz az adott ajánlatról. Az ajánlatok menüpont alatt pedig további kedvezményeket olvashatsz.

A kuponjaim menüpont alatt a saját kuponjaidat találod 🙂 –  illetve ha még nem vagyunk belépve, akkor itt jelentkezhetünk be regisztrációnkkal, vagy a Facebook-on keresztül. Ajánlom mindenkinek az alkalmazást, mert napról-napra új lehetőségeket osztanak meg velünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Miiii vaaaan? 🙂
    Mondjuk nem hangzik olyan rosszul. De mondjuk milyen termékek vannak? Lehet letöltöm.

  2. Na megnéztem, az ötleg egészen jó, de sajnos még alig van fent valami. Ha majd mindenféle terméket is meg lehet venni akciós áron, az nagyon jó lesz.

  3. Arrol is irhatnatok ilyen roppant “hasznos” dolgok helyett, hogy EA egy rakat cuccat matol 0,79Eur ert tolja, valamint ma megjelent toluk az Ultimate Mortal Kombat 3 is 🙂

  4. @dmkiraly: minden nap egy új ajánlat kerül fel az oldalra, amely aztán 24-72 óra hosszan elérhető. egyszerre tipikusan 2-4 ajánlat látható az oldalon. éppen ezért érdemes feliratkozni a hírlevélre.

  5. Van már hasonló, a csak1nap.Az már komolyabb, csak nincs iphone alkalmazása.

  6. @Zozzy: 🙂 Vicces egy oldalt linkeltel. Szeretem az olyan helyeket ahol a 40% kedvezmeny utan kb annyi a cucc ara mint az osszes tobbi boltban 🙂

  7. Hát ennek nem néztem utána, de Hévíz 4 csillag 3 nap/2 éj 2 személyre 56 ezerért, magáért beszél. Meg sorolhatnám.

  8. Ja és all inclusive. Ja és bocs, tudom az oldal nem erről szól.


Add a Comment