fbpx Skip to content

A Gameloft emberei megállás nélkül dolgoznak az újabb és újabb játékokon. A Dungeon Hunter 2 után, de még idén, egy új autós játékkal szeretnének előrukkolni. Ez érthető is, hisz fel akarják venni a versenyt a szintén hamarosan megjelenő Real Racing 2-vel! Kérdés melyikük fog nagyobb tábort maga köré vonzani.

A játék pedig nem más, mint az Asphalt következő fejezete, az Adrenaline. Már a neve is arra utal, hogy izgalmas játékban lesz részünk! 🙂

A Gameloft bejelentése szerint az Asphalt 6 minden elődjénél jobbra ígérkezik, mind grafikailag, mind felhasználói élményben is. A játék menete megegyezik az eddigi Asphalt játékokéval, driftelj, száguldj, gyűjtsd össze a pontokat és “Be the First”! 42 licencelt autó és motor közül választhatunk majd, hogy melyikkel akarunk aszfaltbetyárkodni. 🙂

Mérjük össze tudásunkat

Ha összejön a baráti társaság és kedvünk szottyanna egy észveszejtő virtuális racing-re, akkor egyszerre 6 emberrel van esélyünk Online Multiplayer-be játszani. Megmutatni, ki a DriftKing 😉

Pontos megjelenésről és árról még nem tudunk semmit, de amint elérhető lesz, egy hosszabb játékleírással jelentkezünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

 1. Sziasztok!
  Admin az miért van h a mobilos feluletrol nem lehet bejelentkezni?
  Próbáltam mindenhogy de nem megy, a bejelentkezoablakban nincs ok gomb, ha meg egy cikken bellul a kommentirasnal akarok belépni akkor egy tok üres oldalt hoz be. Gondoltam szólok hátha nem csak nálam van ez…
  További szép estet

 2. Csak legyen támogatás a régebbi tulajoknak is

 3. Infinity Blade után kicsit vicces a graf 🙂

 4. @Chosen: de az nem is racing kategória, meg nem gameoloft 😀 De meg kell hagyni, tényleg lenyűgöző az Infinity Blade! Itt most ami ütni fog, az szerintem a real racing 2 lesz 🙂

 5. Sztem az Infinity Blade gyönyörű grafikával, de unalmas játékmenettel rendelkezik, ezért annyira nem jön be. Utálom az ennyire korlátozott mozgási lehetőségeket. A Rage is azért nem jön be.

 6. @Zozzy: Modern Combat 2: Black Pegasus-t próbáld ki, kötelező darab 🙂 iPhone 4-en elég ütős,de 3GS-en játszottam vele nagyon sokat. Aki anno nagy COD2 multis volt pc-n, annak kötelező !! Eléggé rá lehet szokni 😀 Online-ban kapsz rangokat és úgy szerezheted meg a fegyvereket. De ami a legjobb az irányítás. Tényleg döbbenetes, hogy érintő kijelezőn úgy mozgatod és adod a headshot-ot mint anno az egéren.
  Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zDYYYOHfhow

 7. @Tian: Na, erről beszélek. I4-en tökéletes! Nekem ezek jönnek be, meg a Gangstar.

 8. @Zozzy: főleg a Miami Vindication, nekem az jobban tetszett 😉 Ganstar 1 se volt rossz, de a 2-ben már több minden van, jobban hajaz a GTA-ra:)

 9. @Tian: Így van, retina display-jel a Miami nagyon király.

 10. Hungry shark 2-t próbáltátok?nem kell hozzá nagy ész,de hónapok után is órákig eljátszom vele.Nagyon jó kikapcsolódás!

 11. Hali all !

  Kicsit off

  Van bármiféle info, hogy mikor várható a 4.2.1 untethered JB ?

  Ma reggel megdöglött a telefon a 4.1 a carrier fixtől, és semmi mást nem tudtam rátenni, mint a 4.2.1-et …

  JB nélkül meg nem az igazi az élet…

  kisgyopi

 12. Elnézést az OFF-ért, de hogy hívják azt a cikket amibe az iPhone ram-ját duplázhattuk meg? (3G)

 13. @kisgyopi: tedd már meg, hogy veszed a fáradtságot, és használod a keresőt a jobb felső sarokban…! mert ha beírod, hogy untethered, és nyomsz egy entert, akkor már ott is van a cikk!!!

  http://szifon.com/?s=untethered

  ne kelljen már minden alkalommal külön könyörögni…

  @gtamate: a RAM egy hardveres része az iPhone-nak, az nem duplázható meg. ha a virtuális memóriára gondolsz, az 4.x óta kérdéses, hogyan működik, mert elvileg azt sem frissítették. a legutóbbi cikkünk is több, mint 1 éves ezzel kapcsolatban, így az ott leírtak biztosan nem működnek 4.x alatt. hogy van-e valami új módszer, na az jó kérdés.

  http://szifon.com/?s=virtuális+memória

 14. Sziasztok!
  Bocsi, hogy off. Van egy szifon 4-esem 4.1 JB és nem tudok egy wifire se csatlakozni, mer kiírja hogy a “Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz: ….”!
  Ha rossz jelszót, ha jót írok be mindig ezt az üzenetet kapom. A wifi adatait nem látja, semmi ip, semmi kliens ID stb… Network reset volt 2szer, nem segített, valami ötlet?:S
  (A 3G-m tud csatlakozni, és minden adatot is lát)

 15. @Jadeye: Kedves Jadeye!

  Az általad linkelt cikket olvastam, arra lettem volna kíváncsi hátha van valami konkrétabb időpont. Mert a karácsony előtt eklég tág fogalom …

  kisgyopi

 16. @kisgyopi: Szerinted ha tudnánk, hogy mikor jön ki az untethered JB, akkor nem lenne belőle külön cikk az oldalon ?!

  Nekünk miért lenne érdekünk eltitkolni ? És nem közölni az olvasóközönséggel. Amint morzsainformációkhoz jutunk, egyből közzétesszük, hogy lehessen követni mikorra varható. Napra pontos dátum még nincs.

 17. EsteGe: ez engem is érdekelne, nekem is ez lenne a gondom a melóhelyen, ráadásul olyan wifi-re nem enged csatlakozni, ami jelszót sem kér. Szóval én is várnám az ötleteket ezzel kapcsolatban…

 18. @esteGe: két dolog:
  1.azért, mert azonnal nem kapsz választ egy OFF-ra (elvégre mi köze ennek az Asphalt játékhoz, ugye?), nem kell másik cikkhez bekommentelni megint, olvasd el a moderációs elveket. a másik cikktől töröltem, mert itt már reagált rá más is, így inkább itt kérdeznék vissza:

  2. hogy azért valami hasznos infót is kapj: és nem lehetséges, hogy Mac-szűrés van beállítva azon a wifin? vagy pedig nem megfelelő kódolást választasz ki? esetleg alacsony a wifi jelszintje/térereje?

  @Tibucain840502: a melóhelyi wifivel kapcsolatban javaslom a helyi IT-st megkeresni, mert lehet, szándékosan van korlátozva a dolog.

 19. Jadeye először is bocs. Nincs baj sztem a wifi beállításaival, ha jelszavas wifihez próbálok csatlakozni akkor azt írja ki h sikertelen. Ha nincs védve jelszóval akkor simán csatlakozik a wifihez.


Add a Comment