fbpx Skip to content

Dungeon Hunter 2 és Infinity Blade, két elképesztő grafikával ellátott játék.

Dungeon Hunter 2

A Dungeon Hunter egy Akció-RPG, amit a Gameloft csinált, a második része ennek a továbbfejleszett, több küldetéssel és feladattal ellátott verziója, sőt, még egy helyi multiplayeres is szerepet kapott az újítások között. Az első részben a királyságodat kellett megmenteni a gonosz királynőtől, a másodikban pedig 25 évvel később ébredsz fel, a király fiaként. Túl kell élni a háborút, ki kell szökni a börtönből, és igazságot kell teremteni a birodalomban. Vajon neked sikerülni fog?

Azért a képeken kívül persze van trailer is, ami kicsit jobban bemutatja, mire is számíthatunk a játék második részétől:

Infinity Blade

Az Infinity Blade egy, a Chair Entertainment által fejlesztett játék, amit először egy Apple-eseményen mutattak be szeptemberben, Project Sword néven. A játék egy turn-based játék, amiben egy lovagot irányítunk, aki a kastélyban megy végig. Az ujjunkkal irányítjuk a főhős kardját, akinek a feladata leszámolni a gonosz God King-el. Fel kell számolni az egész hadseregét, egytől-egyig, amíg egyszercsak el nem jutsz a gonoszhoz. Elvileg maga Steve Jobs is játszott vele, és “el volt kápráztatva”. 🙂

Itt is van trailer:

Olvasd el a hozzászólásokat is

38 Comments

  1. Na végre Dungeon Hunter 2, arra lennék kíváncsi hogy ezek mennek iPod Touch 2G-n szaggatás nélkül? Mert ha szaggat akkor nem veszem meg.

  2. A Dead Rising is kijött 🙂

  3. Az infinity blade és dead risingnéll a követelménybe már a 3g-s touch és iphone 3gs van, azért kíváncsi vagyok hogy elfutnak-e egy itouch 2g-n

  4. Tegnap Dungeon Hunter co-op haverral gamecenterrel keresztül, közbe a háttérbe a Vibre ingyenes hívóappal beszélgetés hogy merre menjünk:) Nagyon komoly 😀 Xbox live feelingje volt:D

  5. @gtamate: Hát ha követelménybe van a touch 3g akkor nem hiszem h elindul 2g-n, de a Duengon Hunternél van esélyed.

  6. tök szép, igényes ez az infinity blade de annyira egyszerű szar, hogy förtelem. 10 centet nem adnék érte…

  7. jónak tünnik:)

  8. Oh yeah oh yeah

  9. @mikey™: Akkor ezek szerint szerinted a Fruit Ninja is szar? Csak, mert a két játék elég hasonló:D Gyakorlatilag ugyan azt kell csinálni, csak más a körítés. Én szerintem elég jó lett az Infinity Blade, de majd az update után a multival lesz az igazi

  10. sziasztok kezembe került egy 2G ,hogy tudom aktiválni AT-s sim nélkül?Köszi

  11. 3.1.3 van rajta

  12. @ocsi10: a cikkben szereplő dungeon hunterrel, vagy infinity blade-del bizony sehogy.

    egyébként beírod a keresőbe, hogy “2G aktiválás”, és tessék……
    http://szifon.com/?s=2g+aktiválás

    utolsó alkalom volt ennél a cikknél ez az off, innentől minden off törlésre fog kerülni a moderációs elveknek megfelelően.

  13. köszönöm és sorry

  14. Jadeye nagyon bekeményített 😀
    Amúgy ez az Infinity Blade így még elég karcsú magába, majd ha jön a multi meg ezek akkor jó lesz… igazából ez technikai demo játék mint ID nél a doom vagy a quake vagy a rage… remélem most minden fejlesztő megveszi az Unreal Dev Kit ez iphonera és jobbnál jobb gammákat kapunk majd! Mondjuk Gears Of War 3 😀 Remélem adnak hozzá egy jobb aksit is mert így már igencsak kevés ez az aksi:D

  15. @Wask: (na de most komolyan… a keresőbe beírva rögtön az első oldal találat közt ott van alul… de oké, biztos nehéz használni a keresőt, mindegy, de van jailbreakes cikk nem is egy, nem is hónapokkal ezelőtti. egyszerűen nem értem meg, miért nem lehet oda beírni, miért kell egy teljesen más témájúhoz bedobni…

    nagyon jól tudjátok, hogy én visszanézem az összes kommentet, és válaszolok a régi cikkeknél is ugyan úgy. pláne kiakaszt az ilyesmi, ha le van írva. pláne ha már többször is.)

  16. Teljesen igazad van! Jadeye, kicket nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  17. @Wask: Pont ezt akartam írni én is (techdemo), ráadásul ugyanezekkel a példákkal :).
    Játéknak nagyon gagyi, viszont csodaszép. Én ebben több fantáziát látok amúgy, mint a Rage engineben. Remélem ezt veszik majd többen.

    Más:
    Fruit Ninjához hasonlítani meg azért nem kéne, mert az inkább játék, versengéssel a haverok ellen.

  18. Nem megy a T-mobile 3G-s hálózata… ledölt a viharba valami torony… valaki valami pontosabb adattal tud szolgálni?

  19. az infinity blade grafikája nagyon jó,de igazán lehettek volna kreatívabbak…
    jajj,le kell győzni a gonosz istenkirályt:D

  20. @Wask: jelen pillanatban semmilyen információnk nincs az okokról, annyi biztos hogy a 3G szolgáltatást érinti a probléma főleg, de néha teljesen elmegy a hálózat.

  21. Nekem iPod Touch 4G-n az infinity bladet elindítom,jön az unrealos logo ott 20sec ig vár aztán kilép a főmenübe az ipod. nah ez mitől lehet?
    Üdv. Bence

  22. Valakinek van olyan problémája a Dungeon Hunterrel, hogy nincs egyáltalán hang?

  23. infinity blade… háááát. Ez egy kaki. 🙁

  24. sybang: nekem is olyan 🙂 neked honnan származik?

  25. @ToMmY_hun: apptrackr.org

  26. Az én cikkemet kiteszitek ?

  27. Valaki nem tud egy olyan programot amivel iPhonerol iphonera tudok küldeni programokat(cydiásat) és nekem az ibluenova nem mükszik

  28. Infinity Blade-től kicsit többet vártam én is. Játékmenet nagy nulla, idegesítő is… Nézet szar. Csak arra jó, hogy villogj vele ismerősöknek, mert a grafikája az persze tagadhatatlanul szép.

  29. @Bencekusz: Minden futó alkalmazást zárj be, lehet elfogyott a ram, esetleg indítsd ujra a gépet.
    Nekem tökéletesen megy 4es touch-cson.

  30. Ma az infinity Blade-et a kívánságkosár közben próbáltam ki a stúdióban. Ment a felkonf, meg a nóta, miközben a kamera mögött besírtak a kollegáim a röhögéstől ahogy sikáltam az ipadot. Szerintem borzasztó szép a grafika, és ilyen minőségben az első fecskék egyike. Sztem lehetnétek elnézőbbek a játékmenet miatt.

  31. Végig is vittem az infinity blade-et 😀
    h t t p : / / kepfeltoltes.hu/view/101209/f_nyk_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

  32. Hat az infinity bladetől nem esett le az állam max a grafikátol.reggel leszedtem es mostanra 5x végigvittem de ha jön az update hozzá akk zsír lesz a multival

  33. @németh bálint: Az iFile tud másik iFile-ra küldeni fileokat, bár még nem próbáltam.
    De ez meglehetősen offtopic hozzászólás volt ám.

  34. BOcs de nm találtam normális posztot

  35. Khm, a játékot akkor játszottad ki ha megszerezted az 519’000 Goldba kerülő Infinity Blade-et, és ahhoz garantáltan nem 3x kell legyőzni a fő ellenséget hanem 7-8szor. 🙂 És egész kellemes tud lenni ha valakit motivál az hogy azt a köcsög GOD KINGET 3csapásból tudja szétcsapni mert az elején vitathatatlanul szinte lehetetlen.

    Annyira nem lett rossz ha a grafikát leszámítva is nézzük a játékmenetet. Gondoljunk bele a Prince Of Persia ratyi grafikával 400mb és több napos játék menete van ennek csak max 14órás és akkor sokat mondtam, de ha ez is 48 órás lenne akkor 124 gigás gém lenne.

  36. @Wask: Ezt én is adom, vegyetek fel GameCenterbe Skyline92HUN a nevem és én is gyilok veletek 😛 😀

  37. Hello!

    Infinity Bladeben ha minden fegyver és más tárgy masterd szinten van és persze az infinity blades is megvan akkor hogy lehet tovább fejleszteni a karaktert? Mert hiába megyek végig a már nem tudom hanyadik bloodline-on vagy kezdem előröl az 1-es bloodlinet nem kapok több xp-t, csak az arany gyűlik. Ha valaki már eljutott eddig írja le légyszíves, hogy mi a helyzet. Köszi!


Add a Comment