fbpx Skip to content

Mai naptól letölthető a Porfolio.hu iPhone alkalmazása az Appstore-ból: http://itunes.apple.com/hu/app/portfolio-hu/id405496492?mt=8.

Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

Portfolio.hu iPhone alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak. A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is. A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is. Az árfolyam elmozdulások pontos követésére a beépített riasztási rendszer alkalmazható.

Portfolio.hu legújabb terméke maximálisan kihasználja az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív szolgáltatása, a Traderszoba, jogosult felhasználóinak push notificationt küld az aktuális kereskedési ötletekről.

Jól jellemzi az alkalmazás összetettségét, hogy ilyen részletes gazdasági információtartalmat semmilyen más hazai applikáció nem kínál. A fejlesztési munka legnagyobb részét az árfolyaminformációk kliens- és szerveroldali összehangolása jelentette. A szolgáltatás alapját – a Portfolio.hu hírszolgáltatásán túl – a kiadó Net Média Zrt. leánycége, a Portfolio-Teletrader Kft. adatszolgáltatása képezi. A Portfolio-Teletrader Kft. piacvezető a hazai internetes adatszolgáltatásban. A fejlesztés másik nagy vívmánya az a szabványosított árfolyamszolgáltatói struktúra, melynek segítségével bármilyen intézményi partner iPhone alapú adatszolgáltatás iránti igénye gyorsan és könnyen kielégíthető a jövőben.

Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon: http://portfolio.hu/mobil/.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Annyira király, hogy egyre több a magyar fejlesztés! Amint megérkezik az első iPhone-om (4-es :))) ), már töltöm is.:)

  2. Üdv.

    Jónak néz ki, várom mikor lehet majd rajta kereskedni POT-tal! Portfolioval meg vagyok elégedve(kereskedést tekintve, jutalék, gyorsaság, stb), remélem folyamatosan fejlesztik az alkalmazást és erre sem lesz panaszom. 🙂


Add a Comment