fbpx Skip to content

@chpwn, a közismert iPhone-hacker, az Infini-appek megalkotója, most egy újabb tweak-el állt elő: ListLauncher.

Az appnek az a lényege, hogy a Spotlight-nak szánt oldalon az iPhone-on lévő összes app megtalálható, ezzel megkönnyítve azoknak az életét, akinek nagyon sok alkalmázás található a szifonján.

edit: Az app .99$-ért elérhető a Cydia Store-ban!

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=z9hVVhrsJa4

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Na vegre valami ertelmes hack 🙂 Tetszik!

  2. Az senkit nem zavar, hogy a SpotLight Search is tudja?

    Most nem azért mondom, de régen én is utáltam, hogy ott van, csak egyszerűen zavart. De mostanában egyre jobban kezdek rájönni, hogy milyen hasznos is lehet. Bár mi kell e-mail, zene, naptárbejegyzések stb pillanatok alatt megvan. Nem az van h elindítod az appot és utána keresel rá, hanem gyakorlatilag el sem kell indítani az appot, hanem egyből úgy indítja el. Contacts ugyanez. Én ugye levettem az ikonját LibHide-al, mivel hogy minek két ikon ugyanarra, mert a Phone app is tudja. Aztán eléggé meguntam hogy phone->contacts és ott keres, és full véletlenül a spotlight search-ben megkeresem azt az embert, akit hívni akartam. Azóta egyre többet használom, mostmár tényleg mindenre…
    Nah visszatérve a lényegre: minek fizessünk egy dollárt azért, hogy ne történjen semmi?:D Ha nem fizetünk akkor is ott vannak az appok.

  3. @adhie: Ez egy bonusz feature a Spotlight-hoz, azert fizetsz. Amugy meg igazabol nem is fizetsz, mivel gondolom crackelve fogod hasznalni, mint az emberek 90%-a. Szerintem nem rossz, ezert is postoltam.

  4. ez egy baromság inkább kikeres spotlightba mint hogy gördít egy kettőt…baromságggggg

  5. Nincsen túl sok értelme…ráadásul ezért 99 dollárt elkérni még pimaszság is.


Add a Comment