fbpx Skip to content

feherip4

Sokan vannak, közülünk, Magyarok közül is, akiknek igazából jobban tetszett volna a fehér iPhone 4 – de sajnos a fehér változat gyártási(?) hiba miatt nem tudott elkészülni a kiadási dátumra. Az Apple is igérgetett különböző kiadási időpontokat, de azok közül egyik sem volt igaz.

Viszont most a legutóbbi híresztelések (vagy inkább pletykák) szerint jön a ‘fehér holló’! Néhány amerikai Apple Store-ban az iPhone 4 árak alatt, az apróbetűs rész ki lett egészítve: “A fehér iPhone 4 2011 tavaszán lesz elérhető”!

2011spring

Sajnos ezért még sokat kell várni. Ki tudja, talán az ‘iPhone 5’ lesz már csak fehér színben?

via | 9to5mac

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni van 1 iPhone 4-esem 4.1 szoftver van rajta.
    Jailbreakeltem ez még sikerült is de véletlenül letöltöttem rá a Mobileinstallation nevű progit és azóta csak az alma logó jelenik megy a kijelzőn.
    Tudnátok segíteni?

    Előre is köszi

  2. @xdebug: a MobileInstallation crack meg asszem iOS 2/3-nal volt hasznalatos, valoszinuleg elcseszted az egesz rendszert, en restore-t javaslok!

  3. @xdebug: restore

  4. Erdekes lenne, ha ez lenne az az i5 *-) Szerintem marad iPhone 4 siman, talan az antennat valtoztatjak, ahogy ti is irtatok. Amugy van arra lehetoseg, hogy az iPhone 4 elolapjat is kicsereljuk feherre?

  5. @sAmce: aha, minket oldalt ki lehet cserelni

  6. Megpróbáltam a restoret shift+restore betallóztam a 4.1-es szoftvert de 3194-es hibát dobott ki.
    Ilyenkor mi van?

  7. @xdebug: Szerintem csak simán az iTunesből a iPhone résznél a “Summary” fülrnél restoreolj. Ha nem jó akkor DFU vagy Recovery mode.

  8. Sziasztok. Lenne egy nagyon fontos kérésem aki tud címet weboldalt vagy bármit arról hogy hol lehet szerezni iphone 3g 16 gb oshoz alaplapot életbevágó lenne semmi nem megy normálisan rajta már 2 hónapja nem tudom használni és neten sehol se találok nagyon megköszönném a segítséget előre is köszi 🙂

  9. Köszi a segítséget mindenkinek!
    Megoldottam a 4.2-es szoftver telepítésével.
    Még 1 szer köszi mindenkinek.

  10. @bukko: és előlaphoz linket tudsz adni akár? 🙂

  11. @xdebug: Lehet nem írtad be szerver címet, vagy nem volt shsh mentésed

  12. Hello!
    Bocs az offért csak szükségem lenne egy német magyar szótárra,mert ma vettem egyet, de az nem volt jó és most nem akarom megint megszívni,esetleg tudnátok egy linket adni ahonnan letölthetek egyet?

  13. Na ezt várhatjátok mint a fehér hollót! 🙂

  14. A segítségeteket szeretném kérni.
    Van egy külföldi 3GS-em és nem tudom milyen szolgáltatóhoz függ. Elszántam magam, hogy végleges függetlenítést szeretnék a telefonra. A t-mobile azt mondta, hogy amiért nem náluk vettem a telefont, ezért ők nem függetlenítik ki. Semmi ötletem sincs, hogy kik csinálnak ilyet. Ezt szeretném megtudni. A választ előre is köszönöm.

    CRaNk

  15. @CRaNk: Szifon.com szerviz 😉

  16. Egy kérdés, hátha valaki tudja!
    Szerintetek a egy iPhone 4 kijelzőjét kicseréltetem egy másikra? Akkor azzal cserélődik a közelség érzékelő is? Magyarán az egyben van az előlappal, vagy azt nem érinti a dolog?
    Előre is köszi!

  17. @viraxo: igen, egybe van az elolappal, de az erzekelo az elolap alatt van, szoval azt nem erinti

  18. Köszön a segítséget! Akkor magyarán a kijelző cserélhető úgy, hogy a közelség érzékelő maradjon! Adott két iphone 4 az egyiknél totál szar a közelség érzékelő, a másikban minden profi, de a kijelző sárgás árnyalatú, A hibás köz.érzékelősnél viszont nagyon jó a kijelző színe! Nos ebből a kettőből szeretnék összehozni egy tökéleteset!

  19. Sziasztok! Iphone4 em van és szeretnék vele a neten videókat visszanézni az Rtlmost.hu-ról De nem megy mert silverlight programot kér … lenne valami ötlet erre vagy javaslat???? köszi

  20. (Adott: i4, 4.2.1)

    Ugye mint tudjuk erre jelenleg csak tethered JB van, redsn0w által.
    Azt olvastam, hogyha nem telepítek semmi olyat, ami a SpringBoardot és/vagy a CommCentert (ill. bármi olyat ami az indításhoz kell) módosítaná, akkor bebootol az iPhone gép nélkül is, csak a JB-s dolgok nem fognak menni.

    Nekem nem létszükséglet a JB, de azért jó lenne ha lenne, mert van egy-két Cydiás appom amit szeretnék használni. (ezek is eredetiek, bár ez sajna most nem sokat számít 🙁 )

    Leginkább a MyWi 4-re és a My3G-re gondolok. (előbbi WiFi tethering, utóbbi 3G hálózaton történő FaceTime miatt, tehát amikor nincs WiFi)

    Kérdés: bebootolna-e így a teló gép nélkül? (tudom, hogy így az előbb említett 2 app nem menne)
    Mert ha nem, akkor inkább az untethered-et és nem jb-zek addig, ugyanis nekem fontos, hogy gép nélkül is bootoljon.

    Egy igen/nem is elég, de kérem, csak olyan válaszoljon aki 100% biztos a válaszban és/vagy letesztelte.
    Ja és az előbbi 2 app MobileSubstrate addon-okat használ. MobileSubstrate SpringBoard hacknek számít?

  21. jav: akkor inkább megvárom az untethered-et

    Köszi mindenkinek aki segít

  22. @i4user: igen, a MobileSubstrate eleg gyokeresen megvaltoztat mindent.. sajnos az is kell a beinditashoz..

  23. @szebiboy: nincs meg Silverlight iPhone-ra, elvileg a kovetkezo Silverlight update mar elvileg iPhone kompatibilis lesz..

  24. @bukko:

    Köszi Szépen Bukko! Akkor várok 🙂

  25. bocs az offért nem tud valaki linkelni nekem egy müködő anyringet amit itunesal tudok telepitteni és tudja az sms hangot is mert nem tudom meg vásárolni a leggújjabat előre is kösz


Add a Comment