fbpx Skip to content

Attila barátunk már múltkor bemutatta nektek az Angry Bird’s Halloween nevű játékát, ám most egy újabb leírással jelentkezik a Season’s-ről 😉

A mikulás (majd később a karácsony) közeledtével egyre több emberben tör a felszínre a szeretet, az, hogy örömet okozzunk szeretteinknek, embertársainknak.

Ez vezérel most engem is abban, hogy az Angry Birds-ről írjak nektek, hisz tudom, ezzel esélyt adok nektek, hogy megnyerhessétek a játékot. Így segítve, hogy egy kis boldogságot csempésszünk a mindennapokba.

A kis karácsonyi bemelegítés a cikk elején nem véletlen, ugyanis a játék is ebben a hangulatban telik. Mind a hóesés, a háttér, a száncsengő és a kis ajándékdobozok is ezt bizonyítják.

Ha a frissítés telepítése után elindítjuk a játékot, egy tetszetős háttérkép és a megszokott jobbra-balra menüvel találjuk szembe magunkat. Elkezdhetünk játszani a Season’s-al, megtaláljuk az előző játék eredményeit, (pl: halloween) és játszhatunk is vele. Ezen felül rendelhetünk magunknak (vagy akár ajándéknak is ötletes lehet) plüss figurákak. (15 dolcsiról indul). Letölthetjük az eredeti Angry Birds-et, és feliratkozhatunk hírlevélre is.

A játék egy Adventi Naptár jellegű ötletet valósít meg, ami annyit takar, hogy ahogy eltelik egy nap, úgy szabadul fel egy pálya is számunkra. A 25. (egyben utolsó) pálya csak Szenteste fog elérhetővé válni. Ennek a korlátozásnak ‘hála’ van elég időnk, hogy minden pályát 3 csillagra, minnél jobban teljeítsük. Már csak türelmesnek és kitartónak kell lennünk, ugyanis nem könnyű pályákat sikerült összehozni a Rovio Mobile-os srácoknak, de szükségis van rá, hogy letudjon kötni minket 24 órára. (24 óránként válik elérhetővé egy újabb és újabb pálya.)

Ha minden pályát sikerült 3 csillagra teljesíteni akkor elérhetővé válik számunkra egy bonus map. Ehhez mindenkinek sok sikert és türelmet kívánok.

Aki már megvásárolta a Halloween-es verziót, az ingyen töltheti le a frissítést, egyébként 0.79 euróba kerül a játék.

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Üdv, d3lirious

SzifonJáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni az Angry Birds Season’s nevű játékát, amennyiben Like-oljátok Facebook-on a post-ot! A résztvevők közt kisorsolunk 3 db Angry Birds Season’s játékot. Ma 24:00-ig van lehetőségetek megtenni, ez most egy rövid, 1 napos nyereményjáték a Mikulás alkalmából!

Természtesen twitteren is várjuk az RT-zőket 🙂 Nekik is van lehetőségük.

Eredményhirdetés: December 6.
(A szerencsés nyertessel pedig facebook-on, illetve e-mail-en keresztül felvesszük a kapcsolatot.)

Sok szerencsét!:)

(FIGYELEM! Az Apple hülye szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk oda adni az ajándékot!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Már a halloween-esnél is gondolkoztam, hogy megveszem. De mmost szerintem megveszem. Tuti, hogy én fogom nyerni, ha most megveszem 😀

  2. Nekem tetszik… Mióta kijött azóta nyomom.
    Kezdtem kicsit megunni mikor sokat nyomtam az előző verziókat de ez a napi 1 map ez jó ötlet (Y)
    Ajánlani tudom csak;)

  3. A halloweenes baromira bejött, ebben kicsit idegesítenek az új elemek (mármint a hótömbök). A napi egy map is elég zavaró, bár az jó, hogy minden reggel örömmel próbálom ki az aznapit.
    Kérdés: honnan van az az ingame kép? Ez a pálya nincs benne az első ötben, ami eddig játszható volt!
    Megjegyzés: 25-e nem szenteste, az 24-én van. Errefelé az A Karácsony, amerikában viszont a 25-e, azért lett 25 pálya, gondolom.

  4. @Before: benne lesz az a pálya is a játékban, de azt a fejlesztő tette közzé, nem saját screenshot, csak egy példa kép, hogy milyen a játék felépítése, mik változtak, színek, ruházatok. Egyelőre mi még nem láttuk eddig, de hamarosan leleplezésre kerül:)
    Igen, December 25-e a Christmas Day, ezért csak akkor fog megjelenni a 25. pálya.

  5. Másnak is csinálja azt, hogy hiába telik le az idő, nem enged belépni az új pályára, hanem rászámol újabb 7-8 órát? Nekem tegnap (vasárnap kezdte), de ma reggel is így jártam. Viszont, ha az előző napi pályát megcsinálom, onnan a kettős nyíllal átenged a következőre.


Add a Comment