fbpx Skip to content

Amióta megjelent az iPhone 4, sokan szó szerint szívunk a közelségérzékelővel. Van, akinek a 4.1 megoldotta a hibát, de nagyon sok ember még mindig szenved, hogy nem kapcsol le a kijelző, mikor a fülünkhöz ér a telefon. Ez bizony nem egy elhanyagolandó probléma, mert nagyon sokszor megnyomjuk ilyenkor az ott lévő gombokat. Erre megoldás a tegnap megjelent CallLock nevű alkalmazás, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy akár automatikusan lezárja SpringBoard-ot hívás közben (ez beállítható). Az alkalmazás ára 1 dollár, megvásárolható a CydiaStore-ból. Végre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Nekem a 4.2 megoldotta hibát. De már a hajamat téptem időnként annyira gáz volt.

  2. A 4.2.1 nekem is megoldotta a problémát teljes mértékbe ! Azelött szívtam vele rendessen! De azé ez vicc h nekünk kell megoldani!

  3. Fridge Fest a háttérben? : )

  4. 2G-m volt régebben, ahhoz képest szerintem nehezebben kapcsolódik vissza a kijelző 4-en (messzebbre kell raknom hogy visszakapcsoljon)

  5. Nekem naponta többször önállósította magát a telefon. 4.1 nem oldotta meg a, 4.21 el várok míg untethered lesz. A programot addig is megvettem 210 ft -ot megér , már többször megbántam a cserét 3gs-ről a közeledés érzékelő miatt. Ilyen alap hiba vicc ilyen kategóriás készüléknél . Valaki tudja , hogy mikorra jelenik meg az unthetered jailbreak ? Az Ipodra várom inkább a telefonnál nem láttok a 4.1 – hez képest akkora váltózást.

  6. Nekem nem volt gond, és 4.1-em van!!!! Lehet nem telefonálok sokat?? 😀

  7. Kár hogy csak ilyen alternativa van 🙁

  8. Sziasztok!

    Nagy xarban vagyok az a helyzet, hogy 4.2.1-em van ( 3GS uj bootrom), es frissitettem a basebandet 06.15.00-ra. Most recovery loop-ban van a telefonom hiaba restorolok semmit nem csinal. Valaki tudna segiteni? :/

  9. Szomorú ,hogy egy ilyen alap problémát csak így lehet megoldani és még fizetni is kell érte!

  10. Bocs srácok az OFF-ért, de van egy dolog, amit nem értek! Itt van nálam egy 32G-s frissen vásárolt iPhone 4, amin 4.1-es firmware van! Cydia rákerült, “könnyebbé tettem az életem” valamint ráengedtem a Tiny Umbrella-t is és ott vettem észre, hogy az SHSH file-t csak a 4.2.1-hez tudta lementeni, azaz ha jól értem, ha valmi baj miatt restore-t kell csinálnom a 4.1-et nem tudom visszarakni többet? Ez hogy lehet, vagy mitől? Nem igazán vágom ennek a metódusát… Valaki okosabb elmagyarázná ezt, hogy 4.1-re miért nem tudta lementeni?

  11. Srácok Bocsi az offért deh valaki meg tudja mondnai hogy van e bluetooth fájl küldő ?? mert a bluenova az csak 3.x.x el mükszik 4.x.xel nem vagy van frissiités vagy uj progi??

  12. @Viraxao: 32G? Olyan melyik szolgaltatonal van? Jo gyors lehet… 🙂
    Azert nem tudod lekerni a 4.1hez mert azt az apple mar nem irja ala… Ezzel nem lehet mit csinalni…
    @Buksikka: 4.0 fole nincsen bluetooth kuldo program.

  13. hello,
    Iphone 4-esem jailbreakelve volt 4.2.1-en. Feltettem egy programot a cydiából és nem tudtam újraindítani sehogysem. Most az alma logo és az itunes jel váltogatja egymást. valaki tudna segíteni?
    köszönöm előre is

  14. azt még elfelejtettem írni, hogy az itunes nem látja a telót

  15. @Filosz: mindenkepp kell jailbreak vagy fuggetlenites? Ha nem, akkor tedd DFU-ba es siman restoreold.

  16. @Bubukaa:
    Nekem is ez volt a probléma, tinyumbrellával ki tudod ütni recovery módból, ha nem működne (nekem nem működött) elviszed i-dokihoz és 2000Ft-ért megcsinálja szoftveresen. Amúgy az a probléma, hogy a rendszer indítás előtt leellenőrzi a BB-t, és ha nem az adott firmware-hez tartozó baseband van, recovery módba rakja a telót.

  17. @Bucoka:
    nem kell függetlenítés, de valamiért nem érzékeli az itunes, így nem tudom restorolni

  18. @timcsi10:

    Szia!

    Koszi szepen utana rajottem hogy vannak ilyen programok, amik kiugrasztjak de meg azzal sem ment. Na mind1 Hetfon ugy is lemegyek Pestre aztan elviszem oda!
    Koszi, Szia!

  19. Lemész?! Imkabb fel;)

  20. @filosz: ezért tedd DFU-ba a telefont. guglizz rá a mikéntjére.. 😉


Add a Comment