Megoldás az iPhone 4 közelség-érzékelő hibájára!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta megjelent az iPhone 4, sokan szó szerint szívunk a közelségérzékelővel. Van, akinek a 4.1 megoldotta a hibát, de nagyon sok ember még mindig szenved, hogy nem kapcsol le a kijelző, mikor a fülünkhöz ér a telefon. Ez bizony nem egy elhanyagolandó probléma, mert nagyon sokszor megnyomjuk ilyenkor az ott lévő gombokat. Erre megoldás a tegnap megjelent CallLock nevű alkalmazás, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy akár automatikusan lezárja SpringBoard-ot hívás közben (ez beállítható). Az alkalmazás ára 1 dollár, megvásárolható a CydiaStore-ból. Végre.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. 2G-m volt régebben, ahhoz képest szerintem nehezebben kapcsolódik vissza a kijelző 4-en (messzebbre kell raknom hogy visszakapcsoljon)

 2. Nekem naponta többször önállósította magát a telefon. 4.1 nem oldotta meg a, 4.21 el várok míg untethered lesz. A programot addig is megvettem 210 ft -ot megér , már többször megbántam a cserét 3gs-ről a közeledés érzékelő miatt. Ilyen alap hiba vicc ilyen kategóriás készüléknél . Valaki tudja , hogy mikorra jelenik meg az unthetered jailbreak ? Az Ipodra várom inkább a telefonnál nem láttok a 4.1 – hez képest akkora váltózást.

 3. Sziasztok!

  Nagy xarban vagyok az a helyzet, hogy 4.2.1-em van ( 3GS uj bootrom), es frissitettem a basebandet 06.15.00-ra. Most recovery loop-ban van a telefonom hiaba restorolok semmit nem csinal. Valaki tudna segiteni? :/

 4. Bocs srácok az OFF-ért, de van egy dolog, amit nem értek! Itt van nálam egy 32G-s frissen vásárolt iPhone 4, amin 4.1-es firmware van! Cydia rákerült, “könnyebbé tettem az életem” valamint ráengedtem a Tiny Umbrella-t is és ott vettem észre, hogy az SHSH file-t csak a 4.2.1-hez tudta lementeni, azaz ha jól értem, ha valmi baj miatt restore-t kell csinálnom a 4.1-et nem tudom visszarakni többet? Ez hogy lehet, vagy mitől? Nem igazán vágom ennek a metódusát… Valaki okosabb elmagyarázná ezt, hogy 4.1-re miért nem tudta lementeni?

 5. Srácok Bocsi az offért deh valaki meg tudja mondnai hogy van e bluetooth fájl küldő ?? mert a bluenova az csak 3.x.x el mükszik 4.x.xel nem vagy van frissiités vagy uj progi??

 6. @Viraxao: 32G? Olyan melyik szolgaltatonal van? Jo gyors lehet… 🙂
  Azert nem tudod lekerni a 4.1hez mert azt az apple mar nem irja ala… Ezzel nem lehet mit csinalni…
  @Buksikka: 4.0 fole nincsen bluetooth kuldo program.

 7. hello,
  Iphone 4-esem jailbreakelve volt 4.2.1-en. Feltettem egy programot a cydiából és nem tudtam újraindítani sehogysem. Most az alma logo és az itunes jel váltogatja egymást. valaki tudna segíteni?
  köszönöm előre is

 8. @Bubukaa:
  Nekem is ez volt a probléma, tinyumbrellával ki tudod ütni recovery módból, ha nem működne (nekem nem működött) elviszed i-dokihoz és 2000Ft-ért megcsinálja szoftveresen. Amúgy az a probléma, hogy a rendszer indítás előtt leellenőrzi a BB-t, és ha nem az adott firmware-hez tartozó baseband van, recovery módba rakja a telót.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!