fbpx Skip to content

Elérkezett a December, hamarosan itt a Mikulás és ez alkalomból arra gondoltunk a karácsonyi hangulat hevében, hogy rendezünk nektek egy nyereményjátékot!

Múltkor már bepillantást kaptatok a Need For Speed legújabb játékáról, a Hot Pursuit-ről, ám szeretnénk, ha 2 embert megajándékozhatnánk az új játékkal Mikulásra! 😉

Nyeremények:

  • A GameStop felajánlásával, az első nyeremény amit az egyik győztes megszerezhet, az a Hot Pursuit konzol változata (Xbox 360-ra vagy PlayStation 3-ra) [a nyertesnek választania kell majd, hogy melyik verziót kéri]

  • A második nyeremény pedig természetesen egy App Store-os NFS: Hot Pursuit. (FIGYELEM! Az Apple hülye szabályai miatt csak a magyar Store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!)

Hogy részt vehessetek a játékban, nincs más dolgotok, mint Facebook-on Like-olni egyrészt a Szifon.com-on a postot, másrészt a GameStop Hungary-n a postot !
(FIGYELEM! A nyertesek kiválasztásakor, csak azokat vesszük figyelembe aki mindkét helyen Like-olt!)

December 5-ig van időtök Like-olgatni Facebook-on. Szóljatok testvéreknek, rokonoknak, haveroknak hogy nyomjanak egy Like-ot akár a Ti érdeketekben, ha még nem is érdekli őket akkor is, mert így nagyobb esélyetek lesz megszerezni a nyereményt. (Persze ha anyu nem kattan rá véletlenül az NFS-re:)

Eredményhirdetés: A két szerencsés személy pedig December 6-án, hétfőn fogja megtudni, hogy nyert! Velük felvesszük a kapcsolatot Facebook-on, illetve e-mail-en, így törekedjetek arra, hogy valós adatokat adjatok meg a profilotokba.

Mindenkinek Sok szerencsét kívánok ! Hajrá 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. hoppa, ugy latom egy kis ho esett a szifon.com-ra! 😀
    tok zsir a theme

  2. Udv!
    Nekem egy olyan gondom van, hogy sajnos az uj iTunes10 nem akar megnyilni!!!Probaltam mar adminkent futtatni is de semmi!!!A hibauzenet a kovetkezo: The color scheme has been changed! The windows will automatically change the color scheme back to windows aero when this program or other programs performing similar actions are no longer running.!!!
    Mar vagz 10szer ujratelepitettem de semmi!
    PLS HELP!!!

  3. @Albandee: Próba
    1. feladatkezelőben a folyamatoknál nyomd ki az itunest és indísd újra az itunest
    2. ha win7 van tulajdonságok kompatibilitásban állísd át xp sp3 ra
    ui nem tom mi a baja valszeg egy programm közbe zavar vagy a vírus írtód.

  4. Pöpec, lájkoltam! 🙂

  5. @albandee:

    A hibaüzenet azt jelenti hogy fut egy olyan progi ami nem kompatibilis az Aero felülettel (erre az iTunesnak szüksége van Windowson…) és emiatt a Windows letiltotta azt, de ez automatikusan visszaáll amint bezárod az adott programot.
    Ha nem tudod hogy melyik ez, akkor az iTuneson kívül zárj be mindent!

  6. Elnézést az off miatt, egy egyszerű kérdés erejéig:
    Ipad esetén nyugodtan lehet upgrade-lni 4.2.1-re, mert úgyis független?

  7. @edesapa: így igaz. az gyári független. nyugodtan frissíthetsz.

  8. Köszönöm szépen a választ!

  9. @edesapa: Meg rendes JB nincs, ha ez szempont. PC kell a reboothoz minden esetben. Bar en is kezdek atallni ez ero oldalara, nem engedek a sotet csabitasnak 🙂

  10. off.ma megfogdostam egy iphone4-et, és a Photos app-ban fetűnt a places mellett a Faces meg még 1 opció.ez csak i4-en van?nekem 3Gs van.

  11. @Gabi: ha Mac-en iPhoto-t használsz, és abból szinkronizálsz képeket az iPhone-ra, akkor lesz Faces meg Events is.

  12. @Jadeye: bárcsak úgy lenne.nincs windowos megoldás?:/

  13. elnézést hogy nem ideillő a téme de nagyon fontos lenne számomra:vodafonos előfizetéssel ha veszek egy IPHONE 3GS-t akkor lehet úgy jailbreakelni hogy ne vesszen el a garancia?

  14. sziasztok! van egy problemam egy 2g itouch-al. bekapcsolom, es csak az itunes logo jelenik meg… be raktam dfu modba, restore-oltam, es ugyan ez.

  15. @dnp: Most próbáltam a Redsnow 0.9.6b.4-et. Ez nem jailbrake-elte az Ipad-emet. Mivel próbáljam?

  16. Edesapa: ha 3.2.2-d van, akkor a legfrissebb sn0wbreeze, ha 4.2-d, akkor a legfrissebb redsn0w (b5) windowsra persze

  17. Sziasztok! Volt valami fekete péntek nevű játék, hogy írd be mit szeretnél magadnak játékot és lehet, hogy a szifon meglep vele! Mi lett annak az eredménye?

  18. Megvolt a LIKE, de jó lenne PS3-ra nyerni egyet… 🙂

  19. Sziasztok!!!

    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy tegnap leakartam tölteni egy appot az appstoreból, a Driver nevű játékot wifin keresztül telefonra, valamiért vagy internet kapcsolat vagy más a letöltés megszakadt, az alkalmazás ikonja viszont ott maradt és várakozás van alá kiírva, gondoltam itthon installous-ból felrakom a tört appot de ugyan úgy azt írja ki, akkor itunes-ból újra próba és semmi, a kérdésem hogy hogy a californiai isten haragjába tüntessem el az ikon??

    Válaszotokat előre is köszönöm!!

    ÜDV Tomi

  20. Proex

    Tegnap nekem is ugyanígy beakadt, de ITunes le tudta tölteni este, és feltelepítette. Amúgy ha JB-s a telefonod csak töröld az alkalmazás mappáját.

  21. @ToMmY_hun: Azt hogy kell?

  22. @ToMmY_hun: amúgy az ifile-ban nincs az appok közt a mappája

  23. @Proex: /var/mobile/Applications mappába vannak a feltelepített alkalmazások, játékok. Itt van egy csomó mappa, viszont a mappák neve: pl:”3DB8DCCB-BD6A…059362467F5637″ ,itt meg kell keresned melyik App az amit keresel, mert ezekben a mappákban vannak az almappák, amik neve már az App neve. Pl.: 3DB8DCCB-BD6A…059/ Hot Pursuit IPHONE.app

  24. igen tudom de ezt nem telepítette fel csak az ikon van kint várakozás felirattal, hiába telepítem itunes-ból vagy installous-ból semmi a könyvtár megjelenik de ha kitörlöm az ikonja ott marad… el sem lehet indítani!!!!

  25. @Kohi:

    A Fekete Péntek – SzifonJáték nyertesei:
    – dzsoniii
    – Korte68
    – Shark
    – epyc
    – easy-rider

    De Admin beírta már a Fekete Péntek post-ba 🙂

  26. @Proex: passz :/ esetleg egy újraindítás nem segített ?

  27. nem sajnos! 🙁

  28. @edesapa: Sajna nem tom. En megvarom a rendes stabilan mukodo JBt… vagy lehet nem is JB zem 🙂 Most elkezdtem a mindent eredetiben projectet. Megvarom mig a kiszemelt cucc akciosan leeseik 0,79EUR-ra es akkor BUY 🙂

  29. Megoldódott , installousból telepítettem majd újraindítottam és ennyi!!!! Köszi mindenkinek iPhone rulez!!!! 😀


Add a Comment