fbpx Skip to content

Az utóbbi napokban a legtöbb helyen a Fruit Ninja vezeti a toplistákat, de legalábbis igen előkelő helyet foglal el. A játékról már többször írtunk, jelenleg az 1.5-ös frissítésnél tart, ahol a Banán az úr! A játék lényege, hogy minél előbb szétkaszaboljuk a felugró gyümölcsöket. Ezt persze többféleképpen is megtehetjük, sőt akár GameCenter támogatással multiplayerben is harcolhatunk az ismerőseinkkel. A Legújabb mód a Banánt helyezi előtérbe:

Az új Arcade módban indulásképpen 60 másodperc áll majd a rendelkezésünkre, hogy a felbukkanó gyümölcsöket ízekre szedjük, viszont plusz dolgokat is sikerült belecsempészni a játékmenetbe, ugyanis a fejlesztők extra banánnal készültek, hogy még élesebb legyen a helyzet, például a csodabanán átvágásával megduplázódik a rendelkezésre álló idő.
A másik érdekesség pedig az új játék közbeni frenzy illetve freeze mód. Ha a játékos éppen elemében van, és a gyümölcsök lassabban jönnek, minthogy azt mi lekaszaboljuk, akkor működésbe lép a frenzy mód és a gép elkezdi sokkal gyorsabban adagolni a gyümölcsöket. Ha pedig ezzel ellentétben a helyzet már igen forró, és nem bírjuk tartani az iramot, a program bekapcsolja a freeze módot, ezzel lelassítva a játékmenetet!
(idézet forrása: NapiiPhoneApp)

Ezzel még nem ért véget az 1.5-ös frissítés, mert megjelent a Fruit Ninja HD! Ez a verzió az iPad tulajoknak készült, hasonló a játékmenet, de sokkal nagyobb területen játszhatunk.

SzifonJáték

Ahogy a post nevében is olvashatjátok, egyfajta játék kezdődik mától a szifon.com-on. A játék rendkívül egyszerű. Ha egy adott post “SzifonJáték”-kal kezdődik, akkor figyeljétek a twittert és a facebook-ot.

  • Facebook: Like-oljátok az adott postot a Facebook-on.
  • Twitter: RT-zzétek a posthoz tartozo szifon tweetet.

A like-olók és RT-zők között kisorsolunk 1-1, a postban szereplő játékot. Tehát jelen esetben 2db sima és bónuszként 1db iPad/HD Fruit Ninja-t nyerhettek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Mikor lesz a sorsolás?

  2. @SzifonPatron: Holnap reggel, aztán jön a következő játék 🙂

  3. @admin: Szuper! Lájkolom:-)


Add a Comment