Vodafone iPhone 4 – Élő közvetítés – Twitter / SzifonAjándék

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este 19:00-tól közvetítjük a Vodafone iPhone 4 Premiert. Ez azt jelenti, hogy twitteren rövid üzenetekben 10-15 percenként kapjátok majd a legfrissebb információkat, illetve 20:00-tól – 21:00 óráig a sajtótájékoztatót végig közvetíteni fogjuk. Időnként lesz UStream is, megpróbálunk minél inkább akadásmentesen közvetíteni, de ez nem rajtunk múlik.

Figyelem! Ez még nem minden! Az első három Vodafone iPhone 4 tulajdonos közös meglepetés ajándékot kap a Szifon.com és a Stylebolt.com-tól: egy Szuper vékony Moshi iGlaze 4XT tokot!

…és itt még nem állunk meg, aki MA este veszi meg az iPhone 4-esét a Vodafonnál, 20% kedvezményt kap a Stylebolt.com-on a Moshi iPhone 4 tok árából! (A kupon kód szifon)

Továbbá az iGeek.hu felajánlásával kaptunk “iPhone 4” párnát :) Az egyik legtürelmesebb sorban álló fogja megkapni ajándékba.

Segítsetek, adjátok tovább, osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal hogy biztosan mindenki megkapja a saját i4-es tokját!

– LIVE


 1. csimmedli: Hát jah, de mindent el lehet adni. :)
  @Jadeye: A harmadik e-mail után itt is felteszem a kérdést: Van raktáron 16GB-os Wifis iPadotok? Illetve az árak bruttó, vagy nettóban vannak, mert ha bruttó akkor tuti vennék egyet, de ha nettó akkor is lehet.

 2. 10? :) ammar valami. Telenoroshoz lehet hogy beallok en is majd.

  Ez a vodas szifon logo picit gaz szerintem. Azt a szodasszifont nagyon nem Like-olom :)

  w w w .dnp.atw.hu/final_small.jpg

 3. picit [OFF] de a régi postot senki nem olvassa.

  valaki tudná nekem röviden felsorolni a különbségeket a T-Mobile Média Mánia S és a Vodafone Smart 200 között? A Mobil TV-t és az 50 SMS-t leszámítva mi a különbség a 2 díjcsomag / szolgáltató közt?

 4. csáóó, beállítottam egy ingyenes mobileme accot a 3gs-emen, szépen ki is jelzi, h ott van, de nem találja meg a telefont. Mi lehet a baj? Net működik, gps bekapcsolva..

 5. Melléskesen annyit jegyeznék meg erről a gecinagy premierről! 18:00 óta állok sorban megkaptam a kemény 19-es sorszámomat majd mikor azt hittem hogy biztos a helyem szépen elémtódult 34 ember és emgkaptam újra a 35-ös sorszámot!!!!!!!! Ami egy röhej!!! előzetes szerződés ide vagy oda 2 számot osztottak tök fölöslegesen végig vártam 3 órát hogy elsők közt lehessek erre a lófasz szervezésnek köszönhetően sok a tulok szám nélkül is kapott ujabb sorszámot!!!! mehetnek a picsába a vodafonosok

 6. Kint az új ultrasnow 3G + 3GS függetlenítés ;)

  “The iPhone Dev Team has just released ultrasn0w 1.2 which brings carrier unlock for iPhone 3GS and iPhone 3G on iOS 4.2.1 or iOS 4.1.”

 7. Én most vettem egy iPhone 4-et nyíregyházán nyitás előtt 5perccel érkeztem és egy lélek nem volt. Még van raktáron 12db iPhone 4 kb, meg vagy 15db 3GS, szval aki a környéken lakik és mindenképpen szeretne egyet, az nézzen be a Korzó-ba az 1. emeleten a vodafone-ba, valószinűleg kapni fog.

 8. Sziasztok, Nagyon szépen köszönöm a szifon-nak és a stylebolt-nak az iPhone4 tokot, amit tegnap kaptam a vodafone premier bulin! Nagyon jó kis tok, már rejta van a telefonon:-)
  Köszönöm!
  Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy személyesen találkoztam a szifon szerkesztőivel!

 9. Megkerdeztem vodat, hogy mi a helyzet a fuggetlenitessel. Na ok nem csinaljak. Mas megoldassal kapjak mint a T-k, igy ok nem fuggetlenithetik. Max lehet toluk eleve fuggetlent is venni 230ert. Fck.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!