fbpx Skip to content
Megjelent a 4.2.1-es rendszer Gold Master verziója
Normál esetben egy új firmware kiadását megelőzik a béták, majd jön a Gold Master (GM) verzió. GM a kiadás előtt utolsó állapotot tükrözi, utána nem sokkal jön a végleges verzió. Azonban az Apple-nél máshogy működnek a dolgok. A 4.2-es rendszer GM verzióját követte egy újabb GM (GM2), mivel az elsőben komoly wifi hibát találtak. Ez még oké, de tegnap kiadták a 4.2.1-es firmware GM verzióját is, mindenféle előzetes béta nélkül. Eddig szó sem volt a 4.2.1-es verzióról, de már megjelent hozzá a GM…
Annyit lehet tudni, hogy ez az utolsó GM javítja a közelségérzékelő problémáját. Apple felhívta a fejlesztők figyelmét, hogy azért alkalmazásaikat ne küldjék be jóváhagyásra e verzió alatt.
Ennyi GM után fogalmam, hogy a 4.2-es vagy a 4.2.1-es verzió kerül-e élesbe.


Apple-nek már 2004-ben volt telefonja

Steve Wozniak, az Apple társalapítója szerint az Apple már 2004-ben rendelkezet telefonnal. Egy japán elektronikai céggel együttműködve építette meg a készüléket, elégedett is volt a minőséggel. Azonban olyat akart létrehozni, ami meglepi a világot. Amikor az Apple egy új terméket indít el, annak eget rengetőnek kell lennie. A többi cég csak akkor tud belépni a piacra, ha már versenyképes termékük van.
Az Apple 2005-ben Motorolával együttműködve létrehozott egy telefont, de az nem volt sikeres, Egyedül kezdett el a projekten dolgozni, így született meg 2007 elejére az iPhone.
Groundbreaking.

Licenszelt autók a Real Racing 2-ben

Az új játék bejelentésekor nem tudtunk meg semmi konkrétumot. Tegnap a készítő Firemint közölt egy képet, amelyből arra lehet következtetni, hogy licenszelt autók is lesznek a játékban. Biztosan szerepel benne egy 2010-es Chevrolet Corvette C6.R és egy 2006-os BMW Z4 M Coupe Race Car.
Megjelenési időpont és ár továbbra sem ismert, de egyre jobbnak ígérkezik a játék 🙂


Jön a Cut the rope frissítés

A Cut the rope játékot kiadó Chillingo bejelentette, hogy hamarosan frissítés jelenik meg a játékhoz. Az új verzióban újabb doboz (Cosmic Box) lesz 25 pályával. A szintet a világűr lengi körül, mert a játék fizikája megváltozik, mintha az űrben kellene játszani. Újdonságnak számít még a javított retina display, pontosabb szájbatalálás, jobb békás animációk, egy újabb dal és 11 új elérhető cél. Megjelenés hamarosan.

Olvasd el a hozzászólásokat is

138 Comments

  1. Cut the rope – Lájk 🙂

  2. Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kerdesem, es nagyon surgos is.az egyik baratom vett amerikaban egy iphone4 et 4.1el at&t fuggo. Szeretne fuggetleniteni de ninc hozza simkartya h aktivalja igy nem tudja hasznalni a keszuleket. Hoy lehetne fuggetleni igy? En meg csak jb vel foglalkoztam, szoval ez a resze az iphone nak szamomra ismeretlen. Halas lennek ha valaki egy par lepesben tudna segiteni. Raadasul ma este megy vissza Londonba szoval meg ma meg kellene csinalnom.. Elore is nagyon koszi

  3. Vegyen az eBay-en egyet.

  4. Mar megvette amikor amerikaban volt..

  5. @PetiP szerintem Jimny arra gondolt, hogy egy at&t sim-kartyat vegyen a baratod, h aktivalni tudja.

  6. OFF: Sziasztok szifonosok! A szegény iPhone 2G-sek számára vissza tudjátok tenni a szifon repo-ba a 3.1.2. höz való logoFIX-et? Vagy feltehetem a 4.0.1.-eset? Köszönöm!

  7. PetiP: Ha att fuggo a telefon es simán ra lett rakva a 4.1 (vagy az van rajta gyarilag), akkor ha pl. Londonban akarja haszalni nem fog menni mert nincs fuggetlenites arra a basebandre egyenlore.

  8. Hegyi: egy mobilboltos foszer azt mta neki egy hete h nem lehet megcsinalni, viszont ma meg azt mtak neki ma kijott az a cucc amivel fuggetleniteni lehet azt a basebandot is.errol nem tudtok vmit? 4.1volt gyarilag rajta.. Es elvileg akkor behactivalom, majd jb es ultrasnow? Elvileg, ugye? Mar csak hactialni nemtudok:(

  9. Petip: a jailbreak egyben hacktivál is mint tudjuk!tehát egy greenpoison jailbreak után megy a teli de függetleníteni egyenlőre nem lehet!

  10. @PetiP: nem tom melyik helyen mondták neki a függetlenítést, de sajna ott nem ismerik az iPhone-t

  11. off

    Bocs, hogy ide is berakom, de jó lenne találni hozzá értő embert.

    Valaki közületek véletlenül nem gitározik és használ iRig-et? Tegnap vettem egyet és szívesen beszélnék róla valakivel aki ismeri.
    Köszi előre is!

    on

  12. Szoval ha jol ertem dfu mód, limerain v greenp es akkor be tudunk lepni a telefonba. De ha nincs benne megfelelo sim akkor ezt h kell elkepzelni?

  13. Hello Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem!? Jailbreakelni akartam az Iphonet és Recovery Mode-ba tettem és sehogy se tudom kivenni:S Mit tudok vele csinálni,hogy ki tudjam venni?

  14. @PetiP: ezt nem értem. kiírja hogy nincs sim azt kész. minden más használható!

  15. @szili01: tiniumbrella progi! elindítod rádugod a telót! kick out of recovery gombra nyomsz

  16. @breadman: tinyumbrella bocs

  17. ez a szoftver kellet!!!
    igaz ,hogy a táblagép piac 89%-át(asszem) birtokolja…de egy esetleges hibás illetve nem megfelelő szoftver alááshatja a hírnevüket. Oké hogy iPad jó(mert tényleg xy jó) ,de azért a konkurencia sem alszik:)

  18. Megjelent a Rage HD…szerintem nagyon komoly,nézzétek meg.

  19. breadman Köszönöm szépen kis is vette:)

  20. Sziasztok!

    Képzelem, hogy mennyien próbálnak itt segítséget szerezni a bénázásukhoz, de végső elkeseredettségemben én is megpróbálom. Adott egy 8 gigás 3g. 3.1.3 volt jailbreakelve amikor hozzám került. itunes felnyomta 4.1re. Amit képtelen vagyok jailbreakelni. redsn0w_win_0.9.6b2-vel rengetegszer próbáltam végig megy aztán boot loop. A többi sem akarja az igazat. Elrontottam valamit a 4.1re frissítésnél?

    Előre is köszönöm a segítséget!

  21. @Tocso: iPhone 3G 8 gigás model

  22. A srác akitől hozzám került azt mondta próbálta 4es ios-en, de visszatette 3.1.3ra, de ahogy én olvastam ahhoz h downgradeljek jb-elni kell a 4.1et , úgyhogy matt.

  23. vagy redsnow b1 próbálkoz… vagy snowbreez 2,0,2 csinálj egy cfw-t
    de függetleníteni már nem tudod most szólok

  24. @PetiP: Ne bonyolítsátok a dolgot!
    Limera1n-t neki! Ha nincs aktiválva, akkor Limera1n hacktiválja automatikusan ahogy lefuttatod rajta! (Ez esetben nem kell kártya.) Ha a push-sal gondok lennének, Cydiából valamelyik pushfix és megoldódik.

    Ennyi! Így már bejuthatsz a telefonba, viszont továbbra is csak AT T kártyával fogod tudni használni még egy ideig…

    Függetleníteni jelenleg NEM tudsz mivel 4.1-es, a Dev Team még vár a függetlenítés kiadásával a 4.2 megjelenéséig hogy az Applenak esélye se legyen ellehetetleníteni a 4.2-ben a függetlenítést!
    Az egyetlen szoftver amit figyelned kell az ultrasn0w Cydiában (ez függetlenít!) az összes többi _KAMU!_

    Dev-Team szerint 3G/3GS-re a 4.2 után 1-2 nappal már kint lesz az ultrasn0w mert már készen van a 4.1-es basebandre is de kell ennyi idő hogy ellenőrízzék hogy működik-e rendesen a 4.2 basebandjén is.
    iPhone 4-re még várni kell, de már ott is találtak “érdekes” dolgokat állítólag.

  25. @iP3Guser: azért ne feledjük…t-mobil 20e-ért gyári függetlenné teszi:)

  26. Arról tudunk valami hiteleset, hogy a 3g telefonok teljesítménye hogyan alakul a 4.1hez képest?

  27. Nagyon koszi a segitseget, akkor varunk! Gondolom ugyis lesz post az uj ultrasnow kiadasakor! Meg1x koszi!

  28. @_SpAcEMoNkEy: 4.1 még mindig nem az igazi:)
    de a mappába rendezés meg a game center nekem kell:D
    jó ez a 3g még:)

  29. Hello!
    Bocs az offért!
    Nem tudok itunes-szal appokat felrakni, mert ezt a hibaüzenetet dobja:
    “some of the apps in your iTunes library were not installed on the iphone because one or more errors occured.”
    Mi lehet a megoldás?
    Köszi!

  30. @Tocso: persze én is szeretem, de nagyon gyanús dolgok történnek nálam 😀 redsnowal végigzongoráztam és az itunes azt mondta “valami probléma” van az iphoneommal és vigyem be egy apple storeba. most restore és ugyanott vagyok ahol a part szakad. ha valaki jbeli nekem meghívom egy karton sörre!

  31. de redsnow rögtön bezárja az itunes-t ahogy megnyitod arra figyelj:D
    nem tom mi lehet a gond….

  32. Peti amúgy vaterán is lehet venni at&t simet, később biztos lesz haszna ha nem lesz hacktivalasra lehetőség 1-2k körül vannak, de te tudod

  33. @Tocso: én már csak arra tudok gondolni, hogy nem is független ez a telefon? Ez lehet gond? Ja és így sehogy nem tudok régebbi fwre visszakeveredni,mi? :S

  34. Invezz: koszi, utanajarok! Nemtudtam h ilyet is lehet:)

  35. ha gyári független akkor bármivel lehet aktiválni:)
    ha nem akkor nem:(

  36. Hello Sziasztok! Nekem is olyan gondom lenne mint Petinek csak nekem 3GS a készülék; szintén Amerikából lett vásárolva valahogy lehet függetleníteni vagy még várni kell rá mint a 4G-nél?

  37. Valaki tud valami konkrétumot a fehér iPhone 4 megjelenésével kapcsolatban?
    Érdemes várni rá vagy nem?

  38. @Tocso: Igen de csak akkor ha a magyar T-nél vásároltad…
    Ha mondjuk Amerikában vetted akkor felejtős a dolog…

  39. @gabor94: Apple szerint tavasz, és szerintem nem érdemes rá várni, hiszen nyáron jön a következő generáció ha minden igaz… (ez csak az én véleményem, mert eddig mindig így volt, hogy júniusban jön ki az új! bár Magyarországon lehet megint csak ősszel lesz új iPhone)

    Szerintem vegyél egy feketét, aztán max. cseréltetsz rajta hátlapot, ha tényleg azt akarod, hogy fehér legyen (bár ez garivesztéssel jár!!)

  40. @iP3Guser: hát ígyis jól lehúz ez a köcsög T-mobile minket úgyhogy nem szeretnék hátlapra is költeni.. 😀 :S Pedig nekem fehérbe tetszik na mind1..

  41. Kint van a lego harry potter 😀 nagyon komoly….
    alternativ nem pénzes elérés csóroknak:
    http://uploaded.to/file/wt1lny

  42. tudom hogy azért kellet a 4.2.1 mert 4.2 nem ment a cydia…..de ez is elbaszcsizták,mert ezen sem megy:D:P

  43. A címben szereplő GOOGLE DOCS csak bennem kelt hiányérzetet?
    Vagy mindenki más csak off-olni jön, a post-ot már el sem olvassátok?!

  44. @bzs: Én is vettem! Hétfőre várom, hogy megjöjjön! Kíváncsi vagyok. Az a gondom, hogy a programmal nem lehet felvenni, de a honlapon meg mutatja, hogy igen! Te rájöttél! Én Ipad-on használnám!

  45. @alcsern: Rárá!
    Megjelent a 2.0.1-es verziója és azzal már lehet felvenni. Vegyél fel msn-re és értekezünk róla: [email protected]
    És ez mindenkinek szól akinek van iRig-je!!! 😉

  46. Google docs?

  47. iPhone 3G van.Sajnos felraktam rá a 4.2.1 GM ipsw-t,de nem nyerte el tetszésem!
    A jailbreak-os verzió nem igazán működik!Van-e rá módszer visszarakni a 4.1-es ipsw-t?

  48. Sziasztok! Hatalmas bajban vagyok:( A nővérem vett egy 2G Iphonet 2.2 rendszer volt rajta és frissítettük 3.1.3-ba itunesban amikor be lépett a telóba ilyen üzenet jött itunesba:

    The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported.
    Only compatible SIM cards from supported Carrier may be used to activate iphone. Please insert the Sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier’s store to receive a replacement SIM card.

    A telefonba belépve a pin code beütése után nem enged tovább csak Emergency Call…

    Valaki tudna segíteni ilyenkor mit tudunk csinálni?

    Nagyon megköszönném.

  49. Sziasztok!

    T-mobile-os iPhone 3G-m van, redsn0w_win_0.9.6b2-vel jailbreakelve. Sajnos nem megy az MMS küldés/fogadás.
    Már mindent megpróbáltam amit itt a szifonon fel lehetett fedezni, de semmi.
    Tudna nekem valaki ajánlani egy tuti infot ezzel kapcsolatban?
    Köszönöm

  50. OFF!

    vki tud vmit a vodás szifonról? már eléggé elszállt az idő a 2 héthez képest, amit írtak még októberben…

  51. @szili01: mit tudtok csinálni? de hát leírja… “Please insert the Sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier’s store to receive a replacement SIM card.”

    de sokkal egyszerűbb, ha lefuttatsz rajta egy redsn0w 0.9.4-t 3.1.2-es firmware-t betallózva, másképp úgysem tudnád használni a saját kártyáddal.

    de ha nem értesz hozzá, bízd olyanra, aki csinált már ilyet.

  52. @szili01: Ez annyit jelent, hogy be kellene aktiválni, de mivel gondolom nincs olyan kártyád (az üzenet szerint nem olyan van benne) és 2G-ből nincs gyári független csak szoftveresen, ezért a redsn0w-al be tudod aktiválni és utána Cydiából bootneuter nevű app tudja függetleníteni örökre. (flasheli a baseband-et, nem zár vissza restore után sem!!! /de persze újra kell majd aktiválni ha restoreolod vagy frissíted/)
    Vagy esetleg másik megoldás lehet még egy előre elkészített, aktivált custom firmware, de a legegyszerűbb tényleg a redsn0w.

  53. GOOGLE DOCS????????????

  54. 2010. november 14. vasárnap – 17:22
    Sziasztok!
    OFF, de nagyon kellene a segítségetek!
    Van, aki tudja hogy mi a helyzet a karcolódással, és a garanciával? Van az iphone 4-emen 2 karc, a hátán, a T-nél azt mondtál először, hogy javítják, ami fura is volt, mert ugy tudom javitás nincs, csak csere. Ma meg azt mondták, hogy nem javítják, de holnap telefonálnak, ,mert beszélnek az Apple-el. Kérem, akinek volt ilyen ügye, és elért valéamit, az tájékoztasson a menetéről!

    Nagyon köszönöm!!!

  55. iP3Guser leírnád hanyas redsn0w-al és,hogyan tudom megcsinálni? Köszönöm szépen előre is…

  56. Dumber56- nak mondom, hogy miután én is kétszer adtam hangot a google docs hiányának, megnéztem a videót. Na abban van szó róla!

  57. @szili01: hiába no, ha olvasni is nehéz, akkor segíteni még nehezebb. mondjuk mi lenne, ha elolvasnád, amit írtam…? le van írva, mit és hogy…

    “de sokkal egyszerűbb, ha lefuttatsz rajta egy redsn0w 0.9.4-t 3.1.2-es firmware-t betallózva, másképp úgysem tudnád használni a saját kártyáddal.”

  58. @szili01: Jadeye már írta, 0.9.4-es redsn0w kell majd, tallózd be neki azt az IPSW-t ami a telefonon van és léptesd végig, követsd az utasításait a DFU módhoz. Ahol az opciókat lehet választani, ott csak az Install Cydia-t jelöld be, semmi mást.
    Automatikusan be fogja aktiválni neked és jailbreakelve is lesz. (ha még nem volt flashelve a baseband, akkor a bootneuter-rel Cydiából majd megcsinálhatod és örökre független lesz, nem zár vissza restore-al sem)

  59. Ja bocsi. Nem 3.1.3-at kell betallózni mert azt hiszem azt nem ismeri a 0.9.4 redsn0w még, ezért jó lesz a 3.1.2 is.

    Ha később problémáid lennének a push-sal a hacktiválás miatt akkor Cydiából telepítsd fel valamelyik pushfix-et. (van fizetős, meg ingyenes is)

  60. @iP3Guser: akkor ismét leírom, mert látom, még mindig problémát okoz egyeseknek:

    iPhone 2G esetén ha 1.1.4 előtti rendszer van a készüléken, összesen CSAK akkor kell függetleníteni újra mondjuk 3.1.3-ra való frissítéskor, mert az 1.1.4-es volt az utolsó firmware, amikor a baseband frissült, azóta soha. ha tehát 1.1.4 alatt vagy az után már egyetlen alkalommal függetlenítve lett, az úgy is marad.

  61. Most tolom fel Iphone 4 re a 4.2.1 et, majd irok hogy milyen és hogy hogyan viselkedik a cydia…:D

  62. Iphone 2g esetén a függetlenitési eljárást a bootneuterrel lehet elérni amit a redsnow magától lefutatt jb után… aktiválja is a telót és függetleniti is…

  63. Valaki a 30hsz-re nem tud vmit?

  64. @Jadeye:

    Ezt tudom. Azért írtam, hogy ha nem volt még flashelve, mert nem tudhattam, hogy volt-e ill. tudta-e használni 2.x-en.

  65. @Wask: 61. hozzászólás. többet ne írjuk már le, pls, pláne, mikor már 3x meg van válaszolva valami… a bootneuter egyébként nem aktivál, pedig a te mondatodból ez szűrhető le. a bootneuter csak már aktivált telefonon fut, ahogyan a cydia is. aktiválni a redsn0w aktivál.

    a 4.2.1 alatt meg a cydia nem fog menni, de már ezt is leírtuk. próbálkozz nyugodtan, felesleges, azonnal kilép, ahogy tette 4.2 GM(1,2) alatt is. még nincs publikus cydia, ami menne 4.2 alatt.

  66. @CercatO: ezt már megkérdezted november 14-én is a What day is it-ről szóló cikkben is, ahol azt írtad, hogy “holnap hív a T”. tehát akkor 15-én hívott a T, nem? vagy ez is olyan, mint a kétiklipje, ahova a minden nap leadott reklámban “holnap” ment a kis katica forgatni (és végül nem is látszik a klipben sehol…)? a T-nél többet úgysem fog tudni mondani a dologról senki, hiába írod be újra és újra, sajna ezt van. 1430.

  67. Szerintem célszerű lenne egy jb/unlock körképet egy külön oldalra (nem postba, mert az rövid időn belül hátra kerül, az oldal pedig mindig ott van a menüsoron) vagy méginkább widgetbe, hogy mit mivel, mert gyakorlatilag minden postnál leírjuk ezeket elég sokszor…

  68. @iP3Guser: 100%, hogy volt függetlenítve. másképp itthon nem kapsz 2G-t.

    @szili01: a képeken az látszik, hogy nincs aktiválva. a redsn0w lépésről-lépésre leírja, mi a teendőd. helyetted nem tudja nyomni a gombokat senki. kövesd, ahogy írja a lépéseket, és meg fogja csinálni.

  69. @iP3Guser: teljesen mindegy, mert NEM olvassa el az offolók közül szinte senki. tapasztalat. egy időben volt ilyen cikk FAQ címszóval. minden le volt írva, és ugyan úgy offoltak. de ott a kereső is. nem használja senki, pedig 2 perc keresés, és megvan a kérdések 95%-ára a válasz.

  70. Jadeye Mindent megcsináltam a gombokat is úgy nyomkodtam a leírtak szerint,de hiába próbálom DFU módba rakni ahogy az redsn0w írja egyszerűen nem megy bele :S nincs valami program vagy valami megoldás rá,hogy DFU módba tegyem?

  71. @Jadeye: Akkor meg be kéne vezetni azt, hogy nem válaszolunk olyan kérdésre ami a FAQ-ban megtalálható, egy idő után csak megszokják…

  72. @szili01:

    Nem olyan bonyolult pedig!

    Legyen csatlakoztatva a teló és legyen kikapcsolva.
    1) Power gomb (tehát a fenti…) amíg meg nem látod az Apple logót.
    2) Ha megjelent az Apple logó, nyomd le a home gombot is (a lenti… tehát mostmár mind a kettőt nyomod)
    3) Ha elsötétül a kijelző a Power-t elengedheted, a home-t pedig még nyomod amíg a redsn0w nem jelez (kb olyan 5-10 mp szokott lenni…)

  73. @szili01: program nincs. DFU-ba csak a gombok megfelelő nyomogatása útján lehet tenni. nem jól nyomkodtad. próbáld újra. másképp nem megy. (nem lehet, hogy amúgy rossz a home gomb?)

    @iP3Guser: akkor meg újra és újra beírja, ha nem kap választ. ha az ilyen ismétlődő kommenteket meg töröljük a moderálási elvekre hivatkozva, akkor meg átmegy bármi másik oldalra, ahol néha óvodások módjára közösen fikázzák folyton ezt az oldalt (az persze sosem merül fel, hogy nem tartotta be a játékszabályokat, természetesen neki van igaza, és ő az elnyomott, stb). másrészt meg mindig lesz, aki válaszol neki. sőt, van olyan is, hogy egy kérdésre már 3x válaszol, mert a kérdést elolvassa, de azt már nem, hogy más már rég válaszolt.

  74. Miért van az hogy a képen már networkon van a telefon ott irja hogy vodafone!?:D Viszont aktiválva nincs? Ilyet én még nem láttam:D

  75. @Wask:
    Szia

    4.2.1 tudod törni? Nekem ipadre kéne. Mi a megoldás??
    köszi

  76. iPhone 3G 3.1.3-as firm-hez melyik redsn0w való mert amikor betallóztam a 3.1.3-at gépről nem akarja elfogadni a redsn0w..
    Mi lehet a baj?

  77. @Wask: mert ez egy 2G…

    @Neo19: nincs rá rendes módszer. ha a redsn0w-nak betallózod a 4.1-et, megcsinálja, de hibás lesz, és a cydia változatlanul NEM megy 4.2.x alatt.

    @madarasz92: arra is még mindig a 0.9.4 + 3.1.2 kell. de szerintem inkább frissítsd meg először gyári 4.0-ra, hogy a legfrissebb és még függetleníthető baseband legyen rajta, majd arról custom fw 4.1-re, ha a függetlenítés is fontos.

  78. Igen fontos a fűggetlenités most amúgy 4.1 van rajta csak vissza akarom rakni a 3.1-et valahogy de nem tudom a pontos mentét igy mindig megakadok..

  79. Már csak arra leszek kíváncsi hogy a 29-én megjelenö vodafonos telokon melyik soft lesz?

  80. Udv.Miert csinalja azt az itunes mikozben szinkronizal removolja a nemreg feltelepitett programokat, tort programok… de a korabbiakkal nem csinalja.baromi idegesito.valaki valami otlet?koszi

  81. @CercatO: Ha látszik, hogy nem használtad még, és a fólia is rajta van a hátulján akkor lehet rá esélyed, bár tőlem azt kérdezték, hogy ezt miért nem jeleztem akkor mikor megvettem a telefont? Btw a 2. iphone 4em is karcos volt mikor kivettem a dobozból. A StarKing-nél is megpróbálhatod, bár ott azt a választ kaptam, hogy egy próbát megér, de nagy valószínűséggel visszautasítják majd, mert nem befolyásolja a készülék működését.

  82. Jadeye & P3Guser THX a segítséget! Problem megoldva nővérem nagy örömére:)

  83. De Jadeye én nekem is sok 2g hez volt már szerencsém és ha frissitem, hiába nincs uj bb akkor is restorolja és ujla bezárja magát…

  84. Ne haragudjatok de még 1 utolsó kérdésem lenne:) Feltette a cydát mit kell még beállítanom,hogy fel tudjam pakolni a progikat és ne írjon ki hibaüzenetet az itunes?

  85. Jadeye egy kérdés…. mivel restore lesz és cydia meg sok szar van már benne a backupba… ezért manuálisan akarom visszarakni a cumókat…. az alap progikkal nincs baj(telefon,sms,email)… de van egy csomó app aminek a tartalmát meg akarom menteni…. ha ezt jól tudom akkor az applicatons almapába vannak mindenfée 343423-2343242- néven…. most nekem van legalább 20 ilyen progim… nincs erre valami 1x megoldás? Hogy megmentsem?

  86. Helló!
    Gyors segítség kellene!
    iPhone 3GS-t, amin 4.1 es rendszer van azt lehet függetleníteni? (jailbreakelve van)

  87. Sziasztok!
    Valaki le tudná nekem részletesen írni, hogy kell megcsinálni a színes T-mobile logót?

  88. @abarol: Ha normál gyári 4.1 frissítéssel raktár rá, akkor nem lehet egyenlőre függetleníteni. Ezt megtudhatod, ha a beállítások/Általános/Infó alatt megnézed a modem modem firmware verzióját. Ha 05.14.02, akkor bukta.

  89. Akkor bukta.
    Másik kérdés: iphone 4-hez van-e olyan app, ami kiléptet a futó alkalmazásokból? Mert elég necces kilépegetni mindig. És ha nem zárom be, akkor meg zabálja a memóriát.

  90. @abarol: hat ha jb-elve van akkor ajanlani tudom a ‘Remove Background SBSettings Toggle’-t, ha nincs jb akkor nincs semmi sajnos az AppStore-ba.. 🙂

  91. Teszteltük: új MacBook Air —–http://hircsarda.hu/5-techtud/14056-teszteltuk-uj-macbook-air/
    Nagyon pihentek!!!

  92. @brunoxxs: Szifon.com Cydia Source-ból a LogoFix-et telepítsd fel! (a rendszerednek megfelelő verziót értelemszerűen)

  93. @Wask: SBSettings – More – App Folders. Ez kilistázza az appjaidat és ha rányomsz valamelyikre, kiírja, hogy melyikhez melyik könyvtár tartozik.
    Ha esetleg erre gondoltál…

  94. @szili01: AppSync-et telepítsd a cydia pont hackulo pont us nevű repobol. (ha nincs, add hozzá. értelemszerűen a rendszerednek megfelelő verziót telepíts)

    Ja és kérdezz nyugodtan, nem gond, ez az oldal arra van hogy segítsünk egymásnak, csak kicsit azért voltunk mérgesek mert minden postnál ugyanazokat kérdezik és újra meg újra le kell írnunk ugyanazt milliószor… (ez nem csak rád vonatkozik, hanem szinte mindenkire… dehát nincs mit tenni szóval ez van :))

  95. Jadeye!
    Én használom a keresőt, olvasni is tudok, és több helyen is feltettem a kérdésemet MMS-el kapcsolatban, de senki még csak böfögésre sem méltat. A helyén való bejegyzéshez is írtam, de ott sem.

  96. @iP3Guser: Felraktam a “T-Mobile HU Logo Fix”-t újraindítottam de semmi nem történt ugyanaz a régi uncsi fekete logo maradt, hol rontottam el?

  97. 100th! 😀

  98. @Wask: hát pedig nem zár vissza. a baseband ugyanis ilyenkor (ha egyezik a firmware-ben lévő baseband-verzió a készüléken lévővel) nem kerül írásra. tehát nem zár vissza. ami történik, az annyi, hogy aktiválást kér (ez minden restore után normális), illetve hogy a lockdown ugyan úgy visszadob az aktiválós képernyőre, mert nincs patchelve. de ha ilyenkor beírtad már a PIN-t, fellép a hálózatra, és hívható is, csak az aktiválás szükségessége miatt a SpringBoard nem érhető el. próbáld ki. ez 100%.

    erre meg: “@Wask” – mentsd le az összeset szépen, egyenként. az adott alkalmazás Documents könyvtára szokott fontos lenni, mert ott tárolja általában a dolgokat. ha biztosra akarsz menni, akkor mentsd le az egész mappát, kezdve a furcsa szám-betű sorozat nevű mappával. visszaállításkor meg figyelj, hogy a jogok megfelelőek legyenek (általában 755 és mobile owner). egyszerű megoldásként csak az iTunes backup van.

    @Tatuska: ha erre gondolsz: “@Tatuska“, akkor azzal csak annyit tudsz tenni, hogy reset network settings. T-mobile esetén alapból mennie kell. ha nem megy, tedd át egy másik készülékbe, és próbáld meg azon. ha ott sem megy, nem az iPhone az oka. ha ott megy, akkor nem tudsz mást tenni, mint reset network settings, aminek mindenképpen meg kell oldania. mert a T-mobile H az Apple partner szolgáltató, amivel kötelező mennie, ha a szolgáltatás aktív, és NEM kapcsoltad ki a mobil adatforgalmat. ha kikapcsoltad, akkor az MMS sem fog menni.

    @brunoxxs: és kivetted/visszatetted a SIM kártyát?

  99. @Jadeye: Nem. 😀

  100. @Jadeye: Mostmár az is megvolt de most se változott semmi.Nem tudom hol rontottam el de lécci írd le pár rövid lépésben hogyan kéne megcsinálnom.

  101. Sziasztok,

    Off

    Nem tudjátok, hogy melyik T pontban lehet kapni szifon 4-et?

  102. @Jadeye: Egyébként a FaceTime hack megoldható 3G-n is? (persze gondolom sokkal lassabb lenne, de elvben megoldható lenne? mert kipróbálnám)

  103. Sziasztok.

    Furcsa hibára lettem figyelmes:
    Néha nem reagál a telefon az END gombra, azaz nem tudom letenni a hívást.
    (3GS, iOS 4.0.1, JBme.com)

    Máshol működik a touch-nak az a része.
    Mi lehet ez?

  104. Kicsit tesztelgettem:
    Igazából nem csak az END nem működik. Ha eltávolítom a fejemtől akkor pár másodpercig nem működik semmi az érintőkijelzőn.

  105. Köszönöm a választ Jadeye!

  106. SOS kérdés, kérem segítsen aki tud, mert gyorsan kellene!

    A 3.x-es időkben volt egy kombinált Carrier/Logo/CallFW fix ami tartalmazta a Telenor/T-Mobile/Vodafone beálíltásokat is.
    Namost, a 4.x-es verzió szét van választva külön e 3-ra.

    Nekem most arra lenne szükségem, hogy ugyanúgy legyen előtelepítve mind a 3 szolgáltatónak a saját profilja.

    Tehát: feltepíthetem mind a három darab 4.x-es fixet (T-Mobile, Telenor, Vodafone) egyszerre?
    Nekem arra lenne most szükségem, hogyha kártyát cserélünk a telóban, akkor azonnal menjen a másik szolgáltatóval is az MMS meg az Internet és ne kelljen semmit se beállítgatni, vagy esetleg cserélgetni a fix-eket.

    Lehetséges egyszerre a 3-mat használni, vagy csak külön-külön egyet egyszerre?

  107. @brunoxxs: próbáld meg, hogy újratelepíted a csomagot.

    @iP3Guser: a facetime hack lehetséges, hogy megoldható, nem tudom, ki kell próbálni. erre meg “@carrier fixes kérdés“: nem lehet egyszerre mind a három, ezért van a fix is külön-külön. de erről írtunk is cikket, hogy miért nem megy együtt a három mégsem, amikor a 4.0-ra megcsináltuk a fixet először.

  108. @micro: Safe Mode-ben is tapasztalható a hiba.
    Mit érdemes még megnézni?

  109. @Jadeye: Köszönöm

  110. @Jadeye: Kipróbáltam. FaceTime sajnos nem. (Ezt azoknak mondom akiket esetleg érdekel.)

  111. @hokes: mi volt a baj a 4.2.1-el a 3G-n?

    Üdv

  112. Sziasztok!

    Bocsánat az OFF-ért de a 3g 16gb iphonom behalt bejön az alma aztán egy fehér villanás a teljes képernyőn majd sötétség aztán megint alma megint villanás, és igy tovább.Redsn0w_win_0.9.6b2-val próbálkoztam és az újra indítás után csinálta ezt
    Tud valaki segíteni
    Előre is köszi

  113. @PhoenikS: Helló!Jailbreak után a 4.2.1 GM és a 4.2 GM-nél is vibrál a képernyő!Na persze egyik esetben sem működik a Cydia,így nem sokat ér az egész!Ja a Redsn0w_win_0.9.6b2-vel jailbreak-eltem,4.1 alatt!Van-e rá mód visszarakni a 4.1-et?Én már mindent megpróbáltam nekem nem sikerült.De biztos van rá módszer.Valaki segítsen!Előre is köszönöm!

  114. @Hokes: Természetesen van, DFU módból vissza tudod telepíteni. Leírtam itt ennél a cikknél hozzászólásban hogyan kell, csak a végén te ne a redsn0w-ot használd, hanem az iTunes-t. A végén majd ki kell szedned Recovery módból hiszen a baseband frissült és azt nem lehet downgradelni, TinyUmbrellában az Exit Recovery gomb a barátod. 🙂

    SHSH most még nem kell hozzá, mert ez a jelenlegi legfrisebb stabil (nem béta) szoftververzió, így még aláírja az Apple.

  115. Off:Komoly gondokkal küzd az alma.Itunes letöltési oldala idézem.
    “A keretet blokkoltuk, mert nem biztonságos elemeket is tartalmaz.”

  116. @iP3Guser: Sajna ezt a hibaüzenetet kapom mielött elkészülne:The iPhone “iPhone” could not be restored. An unknown error occurred (1015).

  117. @Hokes: Minden oké most nézem fent van a 4.1 ! Köszönöm a segítséget!

  118. Off: Bocsi de hátha tud valaki segíteni. 3 GS 32 Giga. Nem tudom megnézni gmailos fiókom a gyári levelezővel?! Ill otthoni wifi hálózaton lejönnek, de más wifin és 3G-nem! Azt írja, hogy login vagy jelszó hiba, de safariból simán belépek.!? Ipad-en is ugyanez. Valakinek valami ötlet. Előre is köszi!

  119. @Jadeye: Hiába, ujrarakhatom 10x is nem történik semmi. Csak annyit kell hogy felrakom azt a programot és újraindítom a telefont és jónak kene lennie? Vagy van valami amiről én nem tudok?

  120. Hi all! Előre is bocsánat,hogy megint offolok:S de inkább kérdezek mint,hogy hülyeséget csinálok. Cydiába felraktam a 3GS telómra a 3.1.3-oshoz a magyarosítást kikapcsoltam a telót és amikor bekapcsoltam 1 fehér alma jelenik meg és nem jelentkezik be a teló:S

    http://kepfeltoltes.hu/101121/Iphone_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Hogyan tudnám megcsinálni a telómat,hogy be tudjak jelentkezni?

  121. szifon 4en miért nem működik a push??????? hülyét kapok már. 4.1 t-mobile

  122. off:
    szerintetek van-e arra megoldás, hogy windows 7 rendszeren LANon érkező internetet megosszunk wifi-n iphone-ra?

  123. Sziasztok!
    Valaki pár egyszerű lépésben mondja el hogyan tudom megcsinálni azt hogy színe legyen a T-Mobile logó! A Szifon source-ból felraktam a T-Mobile HU Logo Fix-et de semmi nem változott! Kérlek valaki Érthetően mondja el hogy kéne.

    Előre is köszi!

  124. @szili01: amugy nem azért de mit szenvedsz 3.x alatt ha van 4-es rendszer hivatalos magyar nyelvvel?

  125. @szili01: amúgy meg ha nem éred el a filerendszert akkor sehogy…restore

  126. @hegyi igazad van:D csaptam neki 1 restore-t aztán már minden frankó:)

  127. @brunoxxs: Email címed,ha megadod esetleg tudok segíteni.

  128. M.beka push doctor a sinful repobol majd restart próbáld +

  129. Ip3guser 3g hálózat vagy 3g iphobe? Mert 3gs en teszteltem 2db 3gs es i4 vs 3gs es ment rendesen !

  130. @xtray: minden szerdán jön telefonkészlet amiben vagy van vagy nincs ha mákod van akkor lesz de nem tuti…

  131. @kroland20: h t t p :/ / www. google . com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

  132. @kovacscsi: nekem is jöhetne szines t mobile cucc kroland16 hotmail

  133. @kroland20: Próbáltam már de sajna nem jött be:-(


Add a Comment