fbpx Skip to content

Kidobták a 4.2-es rendszer második GM változatát is

Az Apple tegnap letölthetővé tette a 4.2-es rendszer második Gold Master (GM) verzióját. Általában a GM verzióból csak egy szokott megjelenni, de mivel az első változat egy komoly wifi bugot tartalmazott, az Apple kibocsátott egy második változatot is. A GM verziót általában nemsokára követi a végleges 4.2-es verzió.
A brit Telegraph viszont „jól értesült forrásból” úgy tudja, hogy november 24-ig kitolták a 4.2-es rendszer megjelenését. Godot-ra várva feeling…


Néhány kép a 4.2-es rendszerrel kompatibilis Cydiából

FunkySpaceMonkey közölt néhány képet a 4.2-es rendszerrel kompatibilis Cydiából. A változás elsősorban az iPad-es verziót érinti. Ez már támogatja a fekvő nézetet is, az UIPopovers segítségével “iPad-esebb” feeling van a csomagok betöltésénél és választásánál. Külön-külön fület kaptak a telepített csomagok és source-ok is.


iPhone-on nincs ennyi változás, csak az elején kérdezi meg, hogy “Ki vagy?”.



Készül a Real Racing 2

A legjobb fizikával rendelkező autós játék, a Real Racing újabb alkalmazással bővül, mivel a fejlesztő bejelentette a második részt. Részletek még nem ismertek, de vannak ötletek miket lehetne még javítani. Így például a módosíthatnának a Carrier módon, a Gran Turismohoz hasonlóan lehetne autókat tuningolni vagy akár több pályát is beletehetnének a játékba. A megjelenést a karácsonyi időszakra teszik.

Megjelentek a Hupikék törpikék

Tegnap megjelent a Smurf’s Village nevű hupikék törpikés játék. Sztori a következő: a gonosz Hókuszpók rátalált a törpök lakhelyére, ezért menekülniük kellett. Új helyen kell letelepedniük, ahol egy falut kell felépíteni. A játék elég részletes grafikával rendelkezik, főleg retina display-en. Mivel ez egy Farmville-hez hasonló faluépítő játék, ezért minden nap kell vele játszani, különben pl. az elvetett kukorica kiszárad.
A játék freemium. Ez azt jelenti, hogy ingyen tölthető le, de vannak alkalmazáson belül megvásárolható dolgok, mint pl. a smurfberries (törpbogyók), amely a játék valutája, felgyorsítható vele a falu fejlődése. A csomagár azonban 5 dollártól 60 dollárig terjed. Ha be akarsz fejezni egy falut, akkor minimum 12 dollárt kell elköltened…
A játékhoz Facebookos account kapcsolódik, Game Centeres integráció sajnos nincs, az összes játékmentés a telefonon van. Ha kitörlöd az alkalmazást, akkor törlődik minden, az alkalmazáson belül megvásárolt dolgok is. 🙁 Ez elég lehangoló, úgy látszik csak a pénzre mentek.
Kár hogy ilyen felhasználó-ellenes tulajdonságokkal megnehezítették a játékot, egyébként ígéretesnek tűnt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

116 Comments

  1. Jo lenne ha minél elobb jönne a 4.2.. Elég macerás az ébresztő allitgatasa. :/

  2. Én feltaknám ezt az új GMet, nem érdekel a JB, tudna valaki dobni egy linket i4-re? Nem vagyok fejlesztő, úgyhogy valami alternatív link kéne:D

  3. és mi az a godot? 🙂

  4. és a cydiát melyik cuccal kell felrakni 4.2-re ?

  5. jah bocs ipad-re gondoltam…

  6. Sziasztok, bocs az OFFért:
    Tegnap este gondoltam snowbreeze-zel felrakom a 4.1 JB-et egy 3G-re (05.13.04, eredetileg 4.0 OS). Az installálás végén, mikor újraindul és gondolom bootolnia kellene a hópihe van a képernyőn, de semmi nem történik. kikapcsolni is csak PWR+HOME hosszas nyomvatartásával tudom, és ez az állapot az alap immáron.
    Mit tegyek? A telómat nem tudom használni, megőrülök… A snowbreeze-zel egyszer tethered bootoltam, bejött a kép, kikapcsoltam és újra recoverybe teszi magát. Mintha vmit nem fejezett volna be… HELP 🙁

  7. Csak az iPadra jott GM2 ugye?

  8. Én tuti nem rakom fel ezt a 4.2t. Nyomtatasra nincs szuksegem, vagyis megoldom laptoprol (márha lesz benne), airplayt meg nem tudom hasznalni mivel nincs apple tvm.az a par betutipus meg csengohang meg nem eri meg..eleg gyer lett ez a 4.2, bar tudom h ez csak 0.2es kiadas de akkor is. :/

  9. @Eyesis: Egy regény hőse akire mindig csak várnak de soha nem jön el:-)

  10. Szia. A megjelölt oldal sajnos nem nyitható meg.
    A telefonom (4G) többszöri frissítésre is komoly térerő problémával küzd.
    Nem töltök utánna vissza rá semmit. Kaphatnék vkitől egy címet ahonnan letölthetném a 4.2 GM-et. hátha segít. köszönöm.B

  11. @POS_Advert: Hello. mivel 3g-d van ezér felejsd el a snowbreeze 2.1-et. mindenkinél ez van h bootnál elfogy a tudás. én is megszívtam vele egymás után 2x. Két megoldás van, felrakod a 4.0.1-et, vagy régebbi snowval + irebbel teszed fel a 4.1-et.

  12. Az iREB-et sn0wbreeze futtatása előtt, alatt, után indítom?

  13. @hegyi: Szia. Tőled kérdeztem volna, csak nem a válaszhoz írtam. B

  14. KAFT001: TIED A 10PONT! Tehát aki 3G-re akar sn0wbreeze-zel custom firmwaret felpakolni NE használja a 2.1-et, hanem egy régebbit (nálam a 2.0.2. -vel sikerült) és mellé iREB v4.0.x/4.1! Ez rakja megfelelő állapotba a telcsit!
    Köszi még egyszer!

  15. @POS_Advert: nem derült ki, hogy függetleníteni is akartad a telot vagy sem. mert ha nem kell függetleníteni akkor nem kell szenvedni a custom firmmel.

  16. @POS_Advert: Örülök hogy sikerült! 🙂
    @breadman: Egyértelmű hogy kell neki az unlock ha snowval szenved 🙂

  17. @rolcso: Mi van??? Az ébresztés már javítva lett…

  18. Már csak aktiválnom kéne 😛 Remélem vmilyen TCOM-os kártya jó lesz. Eddig úgy tűnik valaki aktiválta korábban… Az iTunes nyafog.

  19. Breadman: sajnos jó ideje nálam van a telefon (egy éve vagy több), de telenoros vagyok. Eddig használtam, így gondoltam függetleníteni is kell. Már csak az aktiválásról maradtam le. De lehet elviekben igaz? Mondd hogy igen! :\

  20. @POS_Advert: snowba cfw készitésnél nem pipáltad ki h aktiválja?

  21. @POS_Advert: bármi T-mobile kártya jó

    @kaft001: ha van gyári kártya, akkor minek…? a gyári aktiválás mindig ajánlott. a hacktiválás csak akkor megoldás, ha nincs gyári kártya.

  22. @Jadeye: na ja de ittvagyok én pl akinek nincs gyári kártyája 🙂

  23. De igen, de mégsem :s vagy nem… de igen, hiszen megkérdezte… vagy nem 🙁 de igen 🙂 és jóváhagytam. De legalább már lélegzik a kicsike… perceken belül érkezik egy T kártya, megpróbálom. Informállak, hogy jó lett-e!

  24. Ha van T-s kártya akkor ne izgulj sikerülni fog 🙂

  25. @rolcso: Az első héten én is szenvedtem az ébresztéssel, de aztán rájöttem ha kitörlöm az összes beállított ébresztőt és újakat hozok létre akkor már normálisan működik.

  26. Nem sikerült 🙁 Most próbáljak a sn0wbreeze-zel újat húzni, amiben BIZTOS aktiválom? Vagy már eső után köpönyeg?

  27. @POS_Advert: Hát megpróbalhatod. De ha nem jön össze akkor tedd fel a 4.0.1-et. Az is jobb mint a 4.0 😀

  28. @POS_Advert: ha nem aktiválta vele, akkor nem T-mobilos a készülék. mit írt ki az iTunes?

  29. Most újra gyártottam a custom firmwaret és megkérdezte, hogy aktiválja -e? Én válaszom: IGEN. Újra feltettem a telóra, benne a telenoros kártya, és az itunes:
    The simcard inserted in this iphone does not appear to be supported!
    Szuper… Most tegyem be a tcomost? Vagy húzzam le a rötyin :((

  30. @kaft001: A 4.0-nál minden jobb… bár ha jól meggondolom, az legalább működött 🙁

  31. @POS_Advert: Na most probáld meg h ultrasnowval függetleníted.

  32. Nekem is ugyenezt írta utána unlockoltam és működött az itunes.

  33. most ,vagy én vok barom…. vagy szombatom már volt GM2:D

  34. @Tocso: Hát Red-en már volt szombaton:D

  35. @POS_Advert: szeintem csinálj újat amiben az aktiválást kipipálod!!

  36. @kaft001: Hogy unlockoltad? Nem enged beljebb, csak emergency Calls 🙁

  37. @POS_Advert: csinálj Új custom firmwert ami aktiválva van!! ez a legegyszerűbb!! adjak leírást?

  38. @breadman: Az új, amit 20perce csináltam biztos jóváhagytam az aktiválást ! Megőőőőrülök…

  39. hmm én azthittem h bejött már a springboard rendesen. ezek szerint recovery módban van? umbrellával nem tudod kilőni onnan?

  40. @kaft001: Kitudom és betudom kapcsolni a power gombbal rendesen. A Tmobiloshoz kéri is a PIN kódot, de csak emergency calls. Akkor is recovery módban van? Azt hittem nem 🙁

  41. @POS_Advert: ja akkor nem tudom. én a helyedben nem szenvednék tovább a 4.1el hanem tedd fel a 4.0.1-et. nekem is az van fent és jol működik. redsnow jb-eli utána ultrasnow unlockol és kész.

  42. Az is gyorsabb a 4.0-nál? Mert az felőrölte az idegeimet.

  43. @POS_Advert: Igen gyorsabb. olyan hatalmas változást persze ne várj. a megváltást majd a 4.2 fogja hozni reményeink szerint 🙂

  44. @POS_Advert: háát ne tudom! akkor valami nem jó!! ha bepipálod akkor aktiválja!!

  45. mégy egy próba. Most megpróbálom PRO üzemmódban a sn0wbreeze-t… hátha. eddig nem így tettem.

  46. mármint expert modba? mert ha eddig simple modba csináltad akkor az a baj 🙂

  47. @kaft001: legalább a fogalmakkal jó lenne tisztában lenni… aktiválásra váró módban van, és ilyenkor van a lehetőség az emergency call-ra is. ilyenkor be kell tenni az eredeti szolgáltatóhoz tartozó SIM kártyát, ha kér pin kódot, azt beírni, majd rádugni az iTunes-ra. akkor aktiválja.

    recovery módban nincsen emergency call, ott csak egy iTunes logó és egy usb kábel képe van.

    DFU esetén a kijelző sötét.

    @POS_Advert: leírod végre, mit ír az iTunes mégis, mikor a T-mobile-os kártyával akarod aktiválni? mert azt még mindig nem tetted meg, és szerintem ott van a kutya elásva.

  48. @Jadeye: Igen irtam is h “ja akkor nem tudom”…Kicsit félregondolkoztam mer már nem tudom mi lehet a gond.

  49. @Jadeye: Rögtön a kérdésed után írtam a 31.ben, azt hittem azon gondolkodsz mi lehet a megoldás 🙂
    “The simcard inserted in this iphone does not appear to be supported!” pedig kérte a teló a pinkódot, de marad az emergency call 🙁

  50. Meg azt is alatta kisbetűvel, hogy helyezzem be az iphonnal kapott kártyát (függetlenítve, JB-ve vettem egy éve), vagy keressem fel az adott szolgáltatót egy új kártya beszerzése végett. Tényleg nincs más…

  51. @kaft001: Igen úgy 😀 Most indult újra, várom a fejleményeket. Jelzek.Addig is KÖSZI még egyszer mindenkinek a figyelmet és segítséget…. KÖZBEN SIKERŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰLT! EXPERT MÓÓÓÓÓÓÓÓÓD!
    És akkor most cydia, ultrasnow? Vagy mit tegyek. Az alap fut (gondolom springboard (látom az ikonokat)), de térerő 1x! nincs szolgáltató! Itunesban új telefon felismerve! Mi a következő lépés! Ígérem, ha vége írok egy 3G 4.1-et (ha valakinek kell majd, bár jön a 4.2)

  52. @POS_Advert: ja látom. de ha ezt írta, akkor nem T-mobile függő. magyar T-mobile-os készülékhez csak magyar T-mobile sim jó. más ország azonos nevű szolgáltatójához tartozó nem. tehát magyar T-mobile-ost nem fog aktiválni egy angol T-mobile sim.

    egyébként az előre aktivált firmware eleve nem kérheti, hogy aktiváld, ez lenne a lényeg többek közt. és épp az ilyesmik miatt nem támogatjuk a snowbreeze-t.

    több dolog, ami lehet:
    – nem olyan függő a telefon, amilyen kártyával aktiválni akarod
    – nem jó a firmware, mert hibásan csinálja meg a SB, így mégsem előre aktivált
    – mégsem pipáltad be jól, amiket kell

    az aktiválás pedig nem függetlenítés. az aktiválással csak a menüig, az ikonokig jutsz el, függetlenítéshez ezután még fel kell telepíteni cydiából az ultrasn0w-t.

  53. Köszönöm, próbálom! Még egy kő a szívemről 🙂

  54. @POS_Advert: Én értem mit akarsz mondani, ezt én is eljátszottam.
    A snowbreez Simple modban hiába kérdi meg hogy aktivált legyen a custom fw, mégsem csinálja meg, mert miután feltetted az ituns kéri az eredeti kártyát.
    Csak ha expert módot választod és te magad pipálod ki az aktiválást lesz jó a custom fw.
    Az elején én is megijedtem mert nem tudtam hogy mi van.

  55. @POS_Advert: Igen most cydia, ultrasnow -> telo ujraindul és él a telenor 🙂

  56. @POS_Advert:Csinálj új IPSW-t
    SNOWBREEZE: EXPERT MÓD general kiválasztása után te saját magad beállíthatod, hogy mit szeretnél a firmware ben benne látni. én következőket kipipáltam: activate the iphone, enable background, enable battery percentage, multitasking. utolsó kettőt nem. ezután build IPSW. megcsinálja és a készet kiteszi az asztalra. utána elindítod az iReb progit. megcsinálod az utasításokat. kiírja h várja a customot. elindítottam mellé az iTunest és beadtam neki SHIFT + restoret. Utána feltettem ultrasn0wt.

  57. @breadman: Így IGAZ! Mindenkinek köszönöm! Levert vagy 50x a víz, anyáztam is, pedig nem szokásom a 4-éves fiaim előtt 🙂 De Sn0wbreeze CSAK EXPERT MÓDban használható, mert valamiért csak akkor aktiválja, hiába választod ki a másik lehetőségnél! Még egyszer köszönöm!
    Ez a nehéz szülés egy iPhone 3G 4.0verzióval volt eredetileg, 05.13.04-es bb! Most már 4.1, FÜGGETLEN, JB!
    Kellett hozzá: Sn0wbreze 2.0.2 (!!!) EXPERT Módban és nem a legújabb(SB2.1), iPhone1,2_4.1_8B117_Restore.ipsw file, iTunes 10.1(legújabb).
    Akinek részletesebben kell elküldöm. Még friss az adat a fejemben!

  58. @POS_Advert: Gratulálunk! Én azér inkább megvárom a 4.2-t 🙂

  59. Majd nekiveselkedem én is 🙂 elleszek vele egy-két napig!

  60. Ja apropó, ugyanezzel az eljárással nem lehet iphone4-et is jb+függetleníteni(02.10.04 Firmware). Azért kérdem, mert eddig volt baj ezzel a (05.13.04) FW-el is.Vagy üljek nyugodtan a valagamon a 4.2-ig a 4-esemmel?

  61. @POS_Advert: az említett iPhone 4 firmware verziója 4.1, a baseband pedig 02.10.04. jailbreakelni lehet (egyszerűbb redns0w-val, vagy a limera1n vagy a greenpois0n használatával, mert akkor nem kell restore sem), viszont a 02-es baseband miatt jelenleg nem függetleníthető.

  62. sziasztok!

    Már az előző postban is írtam, hogy van egy amcsi 3GS 4+ os rendszerrel szerintem. a hiba hogy itunesjelnél megakad. Na most megkaptam a telót és látom hogy nem aktiválja a sim kártya mert azt irja itunes hogy nincs benne simkártya… a telefonon meg pár perc mulva a logo felé felugrik hogy restore needed, de most próbálom és lehet hogy nincs SHSH lementve, ezért most be vagyok akadva, hogy a 4.0 rendszert nem tudom rárakni.

    letöltöttem 4.1et is de nem tudom azt rakhatom e… és hogy engedi e…

    ötletetek van?

  63. Sziasztok!

    Tudom hogy esetleg OFF leszek de ne hargudjatok.
    T-mobile-os vagyok iPhone 3G 4.1-el legfrisebb snowbreeze-el jailbreak-elve. Amióta ez van fent (snowbreeze) azóta nem kapok és nem tudok küldeni MMS-t. Már mindent kipróbáltam amit ezen a forumon leírtatok, de semmi nem javítja.
    Esetleg vki tudna nekem ebben segíteni?

    Köszönöm.

  64. @Norrbi: ezek szerint nem gyári független. 4.1 gyári firmwaret semmi képp ne tegyél rá, mert azt nem tudod függetleníteni.
    szerintem a custom Firmware marad neked.. ezt Windows alatt Sn0wbreeze MAC OS alatt Pwnagetool csinálja meg neked!

  65. Sziasztok!
    Bocs az offért.
    Ha a telót másik gépen szinkronizálom az iTussal, akkor csak a fényképek, és a zenék vesznek el?

  66. @POS_Advert:
    nekem elküldhetnéd részletesen légyszi, mert ugyanez a gondom!
    köszönöm!
    [email protected]

  67. @breadman: limerain.com azt írja, hogy up to 4.1 és más meg azt mondta hogy a limerain hacktivál is… most ezekszerint nem jo a 4.1 mégse?

  68. a snowbreez jo iphone 4 -re is. azt is lehet fuggetlenne tenni ha csinalok ra custom firmwaret? koszi

  69. @diario: iPhone 4-es Custom firmware-rel történő függetlenítéséről érdemben csak a baseband ismeretében lehet értekezni, ha a korábbi hozzászólásokat vesszük alapul. Ha leírod, megmondható, hogy igen vagy nem! (Ami biztos, hogy a 02.10.04 még nem függetleníthető, majd a 4.2-vel állítólag)

  70. na most elindítottam a 4.1 restoret, de ugy nézem csak tetteti hogy csinálna valamit, mert a telón a csíknál már csak egy kis pálcikányi hely nem töltődött végig, de csak áll és se hibaüzenet, se cselekvés. pedig gyári fw.

    o_o

  71. Sziasztok, lenne egy pár kérdésem!
    -baseband az a modem firmware ugye?(gondolom mert ott látom ezt: 02.10.04)
    -ezzel a 4.2gm-mel még nem függetleníthető, csak a véglegessel nem?

    köszi a választ!
    üdv.: Gergő

  72. @Norrbi: az rendben hogy hacktivál, de ez nem egyenlő a függetlenítéssel!!
    most már ha feltetted a gyári 4.1-et akkor nem fogod tudni használni a telefont csak ipod-nak!

  73. @phytonka: a 02.10.04 nem függetleníthető. ha jól gondolom iPhone 4G talán a 4.2 rendes után pár nappal már lehet tudni a függetlenítésről is!

  74. @POS_Advert: ahha ertem, akkor meg annyit szeretnek hogy 3gs -t custom firmwarrel lehet aktivalni? 4.1 et szeretnem ratenni, es nem tetszik neki a sim amit belerakok.valahonnan kuldfoldrol van a tel? koszi a segitseget

  75. Skacok lenne egy kis problémám, nem ide illik tudom, viszont fontos lenne mert a falat kaparom már kb…
    4es iphone-om van at&t függő JB-elt…
    visza akartam állitani total gyári beállitásokra mindent, előjött a kis alma betöltött a csík resetelt a telo most előjött az alma ismét és a kis homokóra apple-ös megfelelője látszik egy órája.
    ha valaki bármilyen segítséget tudna adni, azt nagyon-nagyon megköszönném!
    üdv.: Gergő

  76. @breadman: hát most egyelőre ipodnak is szívesen használnám, de egyszerűen a restore se megy végig és kilép unknown error (1002) vel, tehát az nem lenne baj ha at&t marad, csak müködjön, mert nem müködik érted? segítene, ha felvennél a [email protected] msn címen és ott közvetlenebbül átbeszélnén… vagy aki tud segíteni vegyen fel

  77. @rolcso:

    Mar volt hir,h reg mukodik nem kell szarakodni vele.

    Ennek a kerdesnek mi jelentosege, h mik vagyunk?

  78. a fos té mobilnál nem lehet kapni hetek óta i4-et. valaki tud segíteni?

  79. @Norrbi: jó moderációra vár a hsz, szóval, mindegy hogy milyen szolgáltató, csak induljon el a telefon, és majd később fügetlenítek ha lesz törés… jelen állás szerint nem fut le rendesen a restore (1002) hibával…

  80. FIGYELEM!!!

    Apple valami nagy meglepetéssel készül az iTunes-szal kapcsolatban…
    Nézzétek meg az http://www.apple.com -ot… Holnap minden kiderül!!

  81. @phytonka: nyomjad egyszerre a home + power gombot amíg ki nem kapcsol. ekkor engedd el. várj 1 percet kapcsoldd be utána. hátha így bebootol

  82. @Norrbi: tedd DFU módba. Úgy próbálj restore-t. Javaslom, hogy egy próba erejéig ne a gyári 4.1-et, hanem egy Custom 4.1-et tegyél fel. ezt le tudod tölteni netről, de magad is csinálhatsz egyet snOwbreeze progival. fentebb leírtam a lépéseit.

  83. @breadman:recovery módban van
    vagyis hát sötét a háttér nincs apple logo
    keresek customot köszi. gmailen ha bejelentkeznél kb egy óra mulva sokat segítene ha tudnánk beszélni
    kösz

  84. Novemberben jön iphone-ra: h t t p : //uk.ign.com/videos/2010/11/12/rage-mutant-bash-tv-preview

    Ígéretesnek néz ki.

  85. @breadman: probáltam :S de közben sikerült megoldani (lemerült és utána géprecsatolva már beugrott a DFU-ba) nagyon szépen köszönöm a választ egyébként! 🙂

  86. @Norrbi: Ha sötét a képernyő az DFU

    (Recoveryben van USB –> iTunes ikon)

  87. @vargabb: reggel még jó volt nem tudom.
    Amúgy nem nagy dolog rákeresni neten…
    Ird be google-ba, hogy iOS 4.2 GM vagy iPhone3,1_4.2_8C134_Restore.ipsw

  88. @Norrbi: breadman10 gmail com keress

  89. mi lehet ez a apple-nel … erdekes

  90. OFF: 4.2 megjelenése és az unlock hozzá mikorra várható?

  91. @Stocki: karácsonyra

  92. érdekes lefuttatom a limera1nt és ugyanugy connect to itunes felirat van :/ mi van mi nem jó…

  93. OFF: nincs valakinek eladó telefonja? valami gagyi ismegteszi. pár ezer forintért .. voda függő jó lenne.
    akinek van pls írjon a supercowrider gmail-es címemre. köszi!

  94. hali! iPhone 4 eredeti bumpert hol lehet szerezni? utángyártott nem érdekel. köszi!

  95. illetve másik, inkább a témához kapcsolódó kérdésem:
    a közelség érzékelő (proximity sensor)-t sikerült javítani iPhone 4-nél az új 4.2 GM-ben? nagyon idegesítő, hogy állandóan kihangosítom a hívást véletlenül, vagy lenémítom stb…

  96. @lorand99: tedd közelebb 🙂

  97. Udv.Miert csinalja azt az itunes mikozben szinkronizal removolja a nemreg feltelepitett programokat, tort programok… de a korabbiakkal nem csinalja.valaki valami otlet?koszi

  98. @hegyi: köszönöm

  99. Senki sem tudja a választ?

  100. Norrbi: Steve Jobs alteregója lennél? 🙂
    kérdésem továbbra is él azokhoz akik szifon 4-esen hasznáják a 4.2-t..

  101. Borneo-ról tudok I4-et 20 dollárért,csak nem lesz fizetve, és ott letiltják akkor itt még működni fog, ugye?! válaszoljatok pls!!

  102. @m.beka:
    Ezzel a kérdéseddel itt nem leszel túl népszerű…

  103. nem népszerű akarok lenni hanem választ akarok. köcsög tré mobilnál már hetek óta nem lehet kapni..

  104. @m.beka: 20 dollárért nem mindegy?

  105. nem mert a posta drága

  106. @m.beka: Nem a köcsög T-Mobilnál nem lehet kapni, hanem a köcsög Apple nem küld telókat..Vodafone november 1-el akart indulni és lám november 16 van és még ők sem kaptak..Telenor meg inkább nem is hirdeti.

  107. @Tigabor: jó ez igaz. felirattam magam a várólistára de hát semmi nem történik 🙁

  108. Talán januárban igen 🙂

  109. @m.beka: senki nem tudja, hogy mi lesz, csak aki már vett onnan korábban. de ha letiltják, akkor letiltják, annak az esélye 50%, mert fene tudja, hogy a borneói szolgáltató tiltólistája mikor frissül, ha frissül egyáltalán a nemzetközi listákkal, illetve az mikor frissül tovább annál a szolgáltatónál, amivel használnád.

    ha eleve ez lesz, hogy nem lesz fizetve, úgy én tuti nem venném meg. plusz, ha nem gyári független, akkor meg kínlódhatsz minden firmware-frissítéskor, hogy frissül-e a baseband, vagy nem, ha meg igen, mikor lesz függetlenítés, stb.

    az meg, hogy itthon nem kapni… hát ezen kb felesleges csodálkozni, mert ugyan ez volt a 3G és a 3GS esetén is. ha az elején akarsz venni, vagy beállsz a sorba a launchnál, vagy vársz. vagy veszel külföldről ilyen-olyan, esetleg kétes eredetűt, aztán max megszívod. vagy veszel gyári függetlent, igaz, az sokkal drágább. de nincs vele annyi szívás sem.

    ha neked ezek mellett megéri, akkor hajrá. szerintem nem éri meg.

  110. @Jadeye: köszi a választ!! azért akarom t-mobile-nál megvenni inkább mert készülékcserével csak 144 ezer HUF. de akkor várok. köszi!

  111. OFF:

    Nem tudja valaki van e használható ingyen sms küldő progi mint régen a Global AQ volt? A mobile substrate miatt nem tudom futtatni.

    köszi elöre is

  112. Kezdem megunni hogy minden restore után valami új hibával képes előállni az iphoneom…3G 4.1 restore-redsn0w-ultrasn0w ami után ugye mennie kéne, de most ott tartok PIN kód elfogadva, kiírja searching… és teljesen belassul a telefon és ennyi. Találkozott már valaki ilyen hibával?

  113. hali!
    nekem 3GS 4.1 jb telon olyan gondom van kb 1,5 hete, hogy az automatikus ido egyszercsak egy este elallitodott. ha autpmatikuson van, akkor 3 nappal koeabbi datum van es az ora pedig 20 perccel kesobbi idoppntot mutat. lehet ezt javitani? vagy a 4.2 javitja majd?

  114. @bogdany: Az automatikus idő a szolgáltatódtól kapja az időt, elvileg.
    Pl Vodával nem is működik.


Add a Comment