fbpx Skip to content

Attilától kaptuk a következő rövid cikket az Angry Birds kapcsán, és egyúttal játékot is szerveztünk gyorsan köré. 🙂

A népszerű Angry Birds legújabb kiadása, a Halloween már egy ideje elérhető az iPhonera. Az új rész hozza az elődtől megszokott színvonalat, a funkciók maradtak, a játékélmény valamelyest változott. Véleményem szerint a javára.

A Halloween-ben egy kis Addams Family hangulat köszön vissza, ami biztosan sokaknak bejön majd! A hangok és a látvány hűen tükrözik a “rémisztő” helyszínt. A játék szavatosságát a nehézsége biztosítja számunkra, ezt a néha már-már lehetetlennek tűnő pályák tanúsíthatják.

A madaraknak több fajtája van, menjünk át ezeken:

  • A piros madár semmit nem tud, csak repül és becsapódik, ami a dolga.
  • A kicsi kék pedig gombnyomásra megháromszorozódva csapódik be.
  • A sárga maradunk tapi után elkezd egyenesen és gyorsan repülni.
  • A fehér nagyfejű a tapi pillanatában tojik egy robbanó tojást és utána elkezd felfelé repülni, gondolom az életben maradás reményében teszi ezt.

A 15 pályás fejezetek, egyre nehezednek, egyre több féle ellenséget mutat nekünk. Vannak kisfejűek, nagyfejűek, vegyesen kő vagy tökfedővel, de még olyan is amelyik egy komplett tökbe bújt bele a védelem reményében.

Pontok: pontokat kapunk minden megmaradt madarunkért, ha meg megöljük a zöld disznókat, összezúzzuk a fa, kő, jég berendezést, és a külön pontszerzési lehetőség, ha a tököket is összetörjük.

A Facebookon rajonghatunk érte, a Twitteren pedig követhetjük a RovioMobile csapatát, ahol sok újdonság és hasznos info áll a rendelkezésünkre.

Üdv: costatee

SzifonJáték

Lájkolj és RT-z az alkalmazásért! A játék rendkívül egyszerű. Ha egy adott post “SzifonJáték”-kal kezdődik, akkor figyeljétek a twittert és a facebook-ot.

  • Facebook: Like-oljátok az adott postot a Facebook-on.
  • Twitter: RT-zzétek a posthoz tartozo szifon tweetet.

A like-olók és RT-zők között kisorsolunk 1-1, a postban szereplő programot/játékot, tehát jelen esetben 2db Angry Birds Halloween-t! 🙂

(FIGYELEM! Az Apple hülye szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk oda adni az ajándékot!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. mármint angry birds-re gondoltatok istudiez helyett, ugye? 🙂

  2. @hartam: igen, köszi, javítva 😀

  3. @Jadeye: köszi, retweetelve 😉 (túl sok játékot vettem mostanában az app storeban, úgyhogy most költségstop van, de nyerni azért mégis jó lenne újakat) 😀

  4. és mikor lesz a sorsolás?

  5. Jadeye v admin pls valaki help !!!! 3gs 4.1 stb…syncelni akarom és kiirja az itunes h restore from backup avagy set as a new phone a de a telefon teljesen hibátlanul müködik!!! semmi baja sem volt és mégsem tudok mit kezdeni mert csak ezt dobja ki!!! mit tegyek? köszike előre is.

  6. A madarak felsorolásából kihagytátok a fekete, késleltetve robbanós madárkát. 😉
    Vagy Ő kimaradt ebből a verzióból?… (Nekem csak az eredeti van meg.)

  7. nah mèg mielött bárki sirna… az installous azért nem megy,mert apptrackr.org offline

  8. Sziasztok!

    Van erre olyan személy, aki tud nekem segíteni egy iphone alkalmazás forráskódjával kapcsolatban?

    Köszönöm előre is !

    Üdv.

  9. És ezzel játszotok?…Le a kalappal előtettek:D

  10. ha neked meg 10évesen van iphoneod akkor le a kalapal elöted;)
    tuti sokat dolgoztál:D

  11. @Chris: kimaradt a dagadt madár is (a képen), aki nehéz, kimaradt a robbanós, amit írtál és a bumeráng is.
    Egyébként a játék semmiben nem különbözik az eredetitől, kivéve a hátteret, a hangokat, illetve a halloween töklámpásokat, amikért 3000 pont jár. Minden egyebet tekintve a játék összesen 45 új pályát (illetve egy golden egg-pályát, valamint a csillagos tök pályát, ami az összes 3 csillag beszerzése után elérhető) tartalmaz.
    Amúgy imádom, már bő egy hónapja abszolút kedvenc a játék (az eredeti), persze egyből megvettem a halloween kiadást is. Perpill próbálok a ranglistán a top 100-ba bekerülni, de egyre kilátástalanabb. A jelenlegi 4.132.830 pont (231. hely) csak 47000 pont kéne a 100. helyhez, de az is még ezer pont átlagosan pályánként…A top 10-hez még több, mint 200.000 pont kéne, hát lövésem sincs, hol lehetne ennyit összekaparni…

  12. “A sárga maradunk tapi után elkezd egyenesen és gyorsan repülni.” Maradunk helyett madarunk.

  13. @Tocso: De buta vagy Tocso:-) honnan veszed ,hogy 10 éves vagyok?:D Mert ocsi10 a nevem?:-)Butus vagy nagyon fiú:D

  14. bocs az offért 3gs 4.1 jailbreakelve és azt szertném meg tudni miért nem tudok full appokat telepitteni a gépről fel még telepitesek a cydiából én a mobil installation crakre gondolttam de ezzel már ölttem meg iphonet mert az csak a 3as szoftokhoz volt jó, vagy az itunes miatt nem megy fel 9.0.2 van fent elöre is kösz a segítséget bárki is az:)

  15. @SzaszaHard: Appsync 4.0 vagy nem tudom melyik a legfrissebb verzió! Tedd fel, és menni fognak a full appok!

  16. thx


Add a Comment