fbpx Skip to content

Megérkezett a SzifonStore-ba a fehér iPhone 4 hátlap. Kívülről teljesen olyan mint az eredeti. Ugyan az a fogása és “ugyan olyan” üveg felületet kapunk. Természetesen után gyártott cucc, tehát nem 100%-ig egyezik meg az eredetivel. Kicserélése nem jelent garancia vesztést, ha ügyesen csináljuk, nekünk a cserében az iszervizpont.hu volt segítségünkre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

41 Comments

  1. Ez nagyon pöpec…..kár hogy elölről nincs kép:(

  2. Én már egy feketének is örülnék, de azt sem lehet kapni.

  3. Én meg a vodafone-ra várok! tud valaki valami infot, mikor tudunk már árakat?
    (és bocs hogy OFF) használ valaki 4-esen Mccleaner, vagy valmi profi hívás/sms szűrő programot? senki nem segített még nekem ebben:( pedig már kérdeztem

  4. Na és arra lehet számítani, hogy lesz eleje is?

  5. Az ár korrekt, többre számítottam.

  6. Kár, hogy 3GS-en nem ilyen egyszerű hátlapot cserélni…

  7. Elolrol ugyanolyan mint a fekete, azert nincs rola kép

  8. biztos kéz kell csak:)

  9. off
    hello ha JB elve van a telefonom és mondjuk elromlik annyira hogy szervízbe kel vinnem Tmobilhoz és meglátják hogy JB elve van akkor a garancia elveszik?
    Köszi a választ. Tudom lehet vinni egyéb szervizbe is és az sokkal olcsobb csak kiváncsi vagyok hogy ha a tmobilhoz viszem akkor elveszik e a garancia.

  10. Ha már csak a hátlap, akkor inkább a fém.
    Ez így…gagyi.

  11. @talamasca:
    Támogatom a kijelentésedet:D:D

  12. Télleg gagyi.. Legalább rárakhattak volna fehér oldalmatricát, vagy nem is tudom. A másik h ügyesek:

    Ebay-en ingyen szállítással kb 2,5 dollár (500 Ft) a fehér hátlap, és hongkongból küldik max 30 nap alatt. Ugyanezt.

    Nem értem miért húzzák le a kereskedők közös megegyezéssel a magyarokat. Mert hülyék, és meg lehet velük csinálni. Márakivel..

  13. youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZg&feature=player_embedded

    LoL 🙂

  14. Nem teljesen idevág:

    3GS hátlap is cserélhető gari vesztés nélkül? beteg a telóm, de nem gariztatják, mert a hátlapon van egy nagy karc. Viszont a gond az h 8Gb-os a 3GS-em, aminek ugye nincs memória felirat a hátlapján és szinte lehetetlen oylat beszerezni.

  15. Én csak akkor cseréltetném ki, ha lenne hozzá fehér előlap is.

  16. Én nem is értem,hogy miért van oda írva a cikkben,hogy garanciavesztés nélkűl kicserélhető. Akármennyire is ügyes bárki,ezt csak akkor lehet kijelentini,hogyha a gyári hátlap visszaszerelése után megjárt egy hivatalos szervízt egy adott hiba estén.
    Őszintén szólva nem hiszek benne,mert nem egy olyan eset van amikor második alkalommal akar valaki szervizeltetni egy iphone-t és lazán kitalálják,hogy beázott.
    És mit tud csinálni az illető ? Semmit.
    Na,most ez képzeljétek el,egy 2x szétcsavarozott készüléknél. Tuti bukta. Ha nem,akkor jó lenne,mert pl a szálcsiszolt fém hátlap nagyon szuperűl néz ki.

  17. @tamasx: és a hátlap _elvileg_ eredeti…

  18. Inkább a cím sikerült kicsit csúsztatósra (Pont mint Handras blogján).
    Nem fehér iPhoneotok van.
    Csak egy fehér-utángyártott hátlapotok.

    Tehát a bejegyzés címe helyesebben ez lenne:
    Nekünk már van fehér hátlapunk az iPhone 4-re!

  19. Sziasztok!
    Egy észre vételt szeretnék veletek megosztani!
    Egyszer volt hol nem volt egy Iphonom, majd amikor észre vettem hogy szarakodik a SMC routerem lecseréltem Belkinre wrt54g-re de azzal is ezt csinálta ha iphonon wifiztem vele ,kb fél óránként megakadt és újra kellett indítanom. Erre most jöttem rá mikor eladtam iphone 3G 16GB. Szóval nem tudom mi lehetett a baj, de nem szerette egyik wifi sem az iphone-t. Remélem nem lesz Iphone 4 el is ez a baj, most arra várok,mert persze hogy várólista van!

  20. Tamasx. Azért kerül ennyibe mert ha külföldről behozott cuccot akarsz eladni számlaképesen garanciával akkor le kell vámoltatni és az nem kevés plusz adózni utánna stb

  21. Van előlap is, csak fosnak az emberek kicserélni.

  22. @blacklamb_iphone: Így van, na az már tényleg garancia vesztéssel jár, és azt tény én nem mertem megkockáztatni.

  23. Azt már látom, hogy nem fogom kezem-lábam szakítani, hogy egy ilyen hátlapra szert tegyek.

  24. Kíváncsi lennék ennek az utángyártott fehérnek a méretpontosságára!Meg az illesztésekre is. Persze lehet, hogy jó, csak az eddigi tapasztalatom az, hogy az utángyártott termékek mindig gyengébb minőségűek.

  25. Én rendelni akarok egy fekete színű metál hátlapot csak félek amire ideér amcsiból triplannyit fogok fizetni vagy ide sem ér 😀
    De szívesen látnék ilyet a SzifonStore-ban.

  26. Nemszóltam…. 😀

  27. viszont ha jól látom ennél a hátlapnál, a kamera led előtt nincs “szóró plexi”, csak egy sima lyuk.

  28. @admin:
    csak indikátor matricát is kell szerezni és akkor a garancia is meg van oldva… 😉

  29. @rowley411: utánanézek…. 🙂

  30. tényleg kimoderálták a fehér iphone belinkelésemet? vajon kinek rontotta volna az üzletét? :D:D na sebaj… furcsa, hogy a külföldi oldal benne maradt. biztos az nem rontja a hazai üzletet…

    [javasoljuk a moderációs elvek elolvasását (5.bek.): http://szifon.com/moderalasi-alapelveink/ -szerk.]

  31. @tamasx:
    Szép és jó!
    De nem szállítanak Magyarországra. Mert nincs benne a listában Magyarország!

  32. Kár, hogy nincs előlap fehérben( a fotóból ez derül ki), így nagyon ” kétszínű” 🙂

  33. Azért már van minden itthon is. Előlap meg a 4-eshez nem olyan egyszerű. kijelzőt is cserélni kell, de azért megoldható… 🙂

  34. @hujbera: az előlap cseréje az esetek döntő többségében garanciavesztéssel jár, mert észreveszik, hogy bele lett nyúlva. ha valakinek annyi pénze van, hogy nem érdekli a garancia, hát hajrá. de szerintem mindent összevetve túl drága a készülék ahhoz, hogy ezzel kockáztassuk a garanciát…

  35. Kicsit gáz de király!

  36. @Jadeye: Ezért kell úgy megrendelni, hogy előlap+retina display egyben. Úgy már nem annyira rázós a csere, mint külön műteni az lcd-t, meg az előlapot.

  37. @iNigga: a garanciát akkor is bukod az esetek nagy többségében, mert szinte alig lehet úgy leszedni és később visszatenni az eredeti előlapot, ha gond lenne, hogy azt ne szúrják ki. (annyit meg már végképp nem ér szerintem a dolog, hogy új kijelzőt is vegyél bele, de ez személyes vélemény)

  38. @Jadeye: A garivesztéssel tisztában vagyok, csak amíg az lcd-t nagyon nehéz nyom nélkül leszedni az előlapról, addig a “szimpla” előlap-display kombó cseréje közben kb egy darab indikátorpöttyre kell vigyázni a műveletnél. Én lehet bevállalom, ha végre meglesz az új vas. Legfeljebb nem viszem vissza garanciális javításra (bár mivel jelenleg szürkeimport 2G-m van, ez eddig sem jöhetett szóba)


Add a Comment