fbpx Skip to content

Trainyard – A puzzle solving game

Egy szórakoztató és gondolkozós játék bemutatását olvashatjátok a következőkben. A játék neve Trainyard, melyben a címből adódóan vonatokkal kell játszanunk. Pontosabban a vonatoknak kell utat rajzolni, hogy beérhessenek a célba. A játék igen egyszerű, de vannak nehezítő körülmények is. A pályák mérete mindig ugyan akkora, néha viszont kövek és más dolgok torlaszolják el az utunkat.

A játékban nagyon fontos szerepe van a színeknek is, mert egyes pályákon csak úgy juthatnak be a vonatok a célba, ha megegyezik a színűk a célon található színnel. Bizonyos esetekben keverni is kell a vonatok színeit, több színből csinálni egyet (a 3 alapszín keverésével).
A játék elején egy részletes tutorial segít elindulni a kezdő játékosoknak, mely új helyszín előtt megtekinthető, hogy megtudjuk hogyan küzdjük le az elénk táruló akadályokat, oldjuk meg a ránk váró feladatok.

A játék letölthető az App Store-ból 0,97€-ért. Véleményem szerint megéri letölteni, unaloműzés céljából teljesen megfelel.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. van ingyenes is belőle, én azzal nyomom már egy ideje. Csak ajánlani tudom.

  2. nagyon jó kis gamma, mar a bonus pályákat csinálom, de elakadtam :D. apptrackr.org -on is fent van.

  3. Első ránézésre nem nyűgözött le. Viszont tegnap tettem fel a fruit ninja-t, és az beza jócucc.

  4. @Ace1985: én azt hittem a fruit ninja tok szar meg semmit se lehet vele kezdeni de hihetetlen h órákra le tud kötni:D:D

  5. Jónak tűnik, de mivel színtévesztő vagyok, sajnos buktam, mint minden mást, ahol a színekkel kell játszani… 🙁
    Na mindegy, a Cut The Rope-ból jöhetne már egy frissítés, mert mindegyik pálya megvan már 3 csiilagra! 🙂

  6. Nem gazba suzintevesztoseg mert jeloli betukkel is a szineket csak be kell allitani. Probald ki az ingyenest. Szerintem megeri


Add a Comment