fbpx Skip to content

Már több mint 1,5 éve ismerhetitek ezt a projectet. V-ADi kolléga fejlesztgeti hónapról-hónapra és most elérkeztünk az 1.5-ös frissítéshez. Erről picit bővebben szeretne mesélni nektek:

Sziasztok! Meghoztam nektek az OMNiBUSZ 1.5-ös frissítését! Az új verzió a következő funkciókkal gazdagodott:

 • Frissült az iWebkit, ami a megjelenésért felelős. Mostantól az oldal kevesebb adatforgalmat generál, és az űrlapokat CSS3-mal jeleníti meg.
 • A gyakran keresett településeket felveheted egy “Kedvencek” listába.
 • Település megadásánál gyors kiegészítés a kedvencek listából.

Az eddigi verzióknál egyes fájlokat a szifonon tárolt a weblap, és ez hibákat okozhat. Ezt frissítettem a következő verzióban, viszont egyeseknél hiba jelentkezhet, sőt lehet, hogy a honlap sem jelenik meg rendesen. Ez a hiba azokra is vonatkozhat, akik a szifon repóból telepítették a webappot. Akik problémát észlelnek használják az omnibusz.szifon.com/m címet.

Üdv, V-ADi / Ádám

Én is frissítettem a szifon.com source-on lévő csomagot, így ha azt frissítitek már nem lesz probléma, de a legegyszerűbb, ha beírjátok a http://omnibusz.szifon.com/ -ot és onnan csináltok egy icont a képernyőre. Az OMNiBUSZ még mindig online, tehát azonnal változik, ha bármi változna a menetrendben, illetve a webapphoz továbbra is internet szükséges.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

 1. Köszönjük és grat a fejlesztéshez! 🙂

 2. Régóta használom, nagyon hasznos és igényes! Köszi 🙂

 3. Nagyon jó és hasznos!!! Képen ami háttér van nem lehetne hogy kapjak róla 1 linket? 🙂

 4. Szuper fejlesztés!

  De egy kérdés, mi az a levél ikon a jobb felső sarokban az akkumulátor százalékkijelzése mellett??

 5. Nem lehetne ebből egy Appstore-os változatot is csinálni?

 6. nekem olyan kérdésem lenne, h a cydia nem tudja frissíteni a repokat, mert ilyen hibát dob ki, h ”modmyifon.com/./packages.bz 2 Sub-process /bind/bzip2 returned an error code (2)” mi lehet a megoldás? tudna valaki segíteni? :$

 7. Ne szopass már!!

  Ezért nem tudtam tegnap este(vagyis ma reggel) megnézni mikor megy a buszom…faszán előbb eljöttem bónuszról-.-”’

 8. átirtad a hostotcydiára?:D

 9. @Tocso: ez nekem? ha igen, akkor nem csináltam meg :S

 10. én is a hátteret szerettem volna kérdezni:D

 11. Miért nem külditek be az appstore-ba? Onnan is töltenék le biztos még akkor is ha fizetni kellene érte! Én pl. nem akarom JB-zni a szifonom!

 12. @Kohi: Ez nem egy Cydiás alkalmazás, hanem egy webapp (tehát egy honlap). 🙂
  Bár bevallom szeretnék App Store-os alkalmazást is belőle, csak nem sok időm van XCode-ozni.. :S

 13. Nekem nem működik. Néhány napja (feltételezem hogy a fantasztikus frissítés óta) nem működik az alkalmazás. Közli, hogy sajnos csak iOS rendszeren működik. Mégis vajon az iPhone-omon mi más lenne ha nem iOS?? Egyébként 3G-m van 4.1es rendszerrel.

 14. @Jecy: akkor a hiba pedig nálad van. nekem még 3.1.3 alatt is megy, de 4.1 vagy 4.2 beta 3 alatt is, sehol semmi hibaüzenet. írd be Safariba, hogy omnibusz.szifon.com/m/ és meg kell nyitnia. majd azt mentsd el a home screenre, és kész.

  nem tettél fel valamit, ami belemókol a Safaridba?

 15. Nem, biztos nincs vele semmi mókolás, a weboldal működik, amit írtál, csak jobb lett volna, hogy ha azzal az alkalmazással is megy, ami eddig ki volt rakva ikonban, mert abban nincsenek benne a Safari vezérlői, és igy több a hely a képernyön, tehát csak bejön a kereső. Illetve bejött, de pár napja ezzel fáraszt, hogy nem iOS készülékem van.

 16. @Jecy: Jól mondja Jadeye, próblákozz az omnibusz.szifon.com/m/ címmel (ne felejtsd el a /m-et a végéről), onnan kivettem a böngésző ellenőrzést, hátha valaki olyan SBSettingses kapcsolót használ, ami elhiteti a weblapokkal, hogy nem iOSról van.

 17. @V-ADi: Pár napja nekem is annyit ír a Cydia source-ból töltött ikonra, hogy nem iOS ill. Safari/Chrome a böngészőm. És nekem is csak néhány napja, ergo nem Jecynél van a baj. (3G, 3.1.3) /m-es verzióban jól működik, már az van a Springboardomon is.
  Plusz lenne egy javaslatom, aminek én nagyon sok hasznát venném. A keresési eredmények között jó lenne, ha meg lehetne nézni a járat részleteit. Gondolok itt az összes megállóra, amit érint.

 18. @djdanif: És ha eltávolítod Cydiából, és hozzáadod “rendesen”, mint weblapot a főképernyőre, akkor is ezt a hibaüzenetet kapod?

 19. @V-ADi: Most már a sima cím átirányít a /m-esre. Így működik:D

 20. Nagyon régóta használom, de a IOS 6-óta nincs fenn, eszembe sem jutott, hogy Cydia nélkül is megy!!! 🙂 D
  (mindíg Back up-ot csináltam az új rendszerre és akkor visszament CYDIA NÉLKÜL is az Omnibusz, most nem)

  Köszönet ezért a remek programért!!!!!!!!!!


Add a Comment