fbpx Skip to content

Tegnap este megjelent az iOS 4.2 Béta 3, és az iTunes 10.1 béta 2. Jelenleg 2 újdonságot fedeztek fel a 9to5mac-es srácok. Az egyik az iPad hátterek. iPad tulajok megkapták az összes régi és új háttereket nagyobb, jobb felbontásban, illetve pár új háttérrel is bővült kör.

Videó:

A másik újdonság már az iPhone tulajokat érinti. Kaptunk új SMS hangokat! Hihetetlen, mondjuk nekem speciel csak 1-2 tetszett, a többi gagyi Sagem-re emlékeztet. Még a végén saját sms hangok is lehetnek a 4.2-ben. Ettől függetlenül köszönjük Steve!

Videó:

Update #1

Közben napiiphoneapposok is raktak ki új beállításokat, ezeket is felsorolom.

További újdonság még az iPad hangkezelésének a javítása. Sokkal több beállítást kaptunk a General – Sounds menüpont alatt.

Illetve Google Maps-ban is találtunk új menüpontot, mégpedig a Terrain lehetőségét.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Hű.

  2. Hűűha… éljen… Azért hanyatt ne dobjunk magunkat! Majd egy év múlva jön az újabb szenzáció: saját sms hang beállítás, és az Apple lenyilatkozza, hogy milyen szuper újítás… IMÁDOM az IPhone-omat, de azért lehetne sokkal jobban is csinálni a “fejlesztéseket”…

  3. Hááát , ezektől az sms hangoktól sem kell elájulni . Elég “gagyi” . Marad a jb utánni saját sms hang kreálás . Bár az igazat megvallva jobb és egyszerűbb lenne , ha az Apple engedélyezné gyárilag egy tetszőleges hang beállítását akár mp3 formátumban is .

  4. ekkora szar sms hangokat… vicc az egész, szégyen.

  5. Imádom az ájfonomat de kivagy az epől hülyeségeitől. Ez fogja a vesztét okozni, hogy mindent szabályozni akar, meg megtiltani. Elöbb vagy utobb az android át fogja venni a helyét. Ha normálisan müködne 3gn a droid már tuti feltoltam volna. Azt nem kellene szarakodni pl a bt adatküldéssel.

  6. Sziasztok, hogyan lehet JB után beállitani saját sms hangot?

  7. @Laca69: Te hogy kreálsz sms hangot? Kérlek oszd meg velem milyen lehetőséget ismersz.?! Köszönöm 🙂

  8. azt használom ami alapból benne van. ami nagy szar

  9. de én saját hangot akarok beállitani

  10. Előre is bocs az OFF-ért!!!
    Cydiából vásároltam meg az iRealSMS-t, (4.1-en csak a fizetős megy) illetve csak vettem volna meg, mert a PayPal-os tranzakció végén ugyan kaptam értesítő üzenetet hogy 196 Ft (?) lehúztak a számlámról de semmi Email nem érkezett és az app-ot is csak Trial-ként tudom használni…. Valakinek volt már hasonló?

  11. Sziasztok! OFF iPhone 3G 4.1OS jailbreaked. redsn0w jailbreaknél pipáltam a home screen háttérképet és a multitast enabledet is, viszont ezek mégsem kellenének mert erősen lassítanak. Ki tudom ezeket valahogy külön kapcsolni? ON Köszi!

  12. itunesban egy mp3-ra jobbklikk get info, options, start time/stop time, kiválasztod melyik részleted akarod, max 40 sec lehet, leokézod. jobb klikk megint, create aac version, aztán megkeresed a filet: c/user/music/itunes/itunesmedia/music, és ott a kiterjesztést átírod m4a-ról m4r-re. elinditod a fáljt, automatikusan berakja itunes-ba és a telefon beállításnál megjelenik a ringtone-nál. ilyen egyszerű 🙂

  13. ez csengőhang és nem sms hang

  14. Joreggelt LOGO FIX4.1 re Mikorra várható?

  15. Mi az a terrain? Navigonnal is van ha 3D-t akarok.

  16. Ezek olyan gagyi hangok… Még az eredetiek is jobbak… 🙁

  17. Nico: csak délután lesz időm , de akkor megosztom veled a “tudást” , amit én is innen szereztem . Egy elég régi postban le van írva , de azért bepötyögöm ide kb. 8 körül .

  18. Ez a leírás is ezen módszer alapján készült.
    Amire szükségünk lesz: http://download.riverpast.com/downlo…_wmf_setup.exe

    Válasszuk ki a fájlt amit át szeretnék alakítani .aiff re. (Add Files Válasszuk ki a Format résznél az AIF formátumot

    Válasszuk ki az Output résznél hogy hova tegye a kész fájlt )

    1. Winscp segítségével SSHzzunk be a telefonra, és menjünk a /System/Library/Audio/UISounds mappába.
    2. Keressük meg az sms-received$.caf fileokat, ahol a $ helyén 1, 2, 3, 4,5 vagy 6 áll és válasszunk egyet közülük.
    3. Most nevezzük át a gépen a leendő sms hangunkat sms-recieved1.caf ra ( ha az első sms hangot akarjuk felül írni) Értelemszerűen a szám változik ha a második, harmadik stb-t szeretnénk.
    Figyelem total commander javasolt, ugyanis nem csak a file nevét hanem a kiterjesztéstését is át kell írni, hogy ne egy sms-recieved1.caf.aiff fájlunk legyen.
    4. WinSCP-vel mentsük le a telefonról az eredeti sms hangot, és a sajátunkat másoljuk fel(/System/Library/Audio/UISounds), ha megkérdezi hogy felülírja-e akkor a Yes-re kattintsunk és indítsuk újra az iPhone-t (ez elvileg nem szükséges de jobb a békesség).
    5. Most a Settings -> Sounds résznél válasszuk ki a New Text Message pontot és válasszuk ki a hangunkat, ha pl az első filet írtuk felül akkor a Tri-tone-t Voila, már hallani is fogjuk a saját új csengőhangunkat.

    A fájlok neve és hozzátartozó csengőhang nevek:

    * sms-received1.caf -> Tri-tone
    * sms-received2.caf -> Chime
    * sms-received3.caf -> Glass
    * sms-received4.caf -> Horn
    * sms-received5.caf -> Bell
    * sms-received6.caf -> Electronic

    Megjegyzés:
    Az sms jelzőhang max 40 másodperces lehet, egy tizedmásodperccel sem több.
    A hang akármi is történik, ha sms jön végigmegy, azaz ha 30 másodperces hangot teszel fel,
    hiába olvastad el közben az sms-t az a 30 másodperc végigmegy, ha törik, ha szakad

  19. Sziasztok, fel tudná valaki tolteni a private/var/stash/applications/preferences/Sounds.plist fájlt valamelyik fájlmegosztóra, iphone4 ios4.1-re? Telepítettem az iphonedelivery-t majd honosítottam magyarra, és nem mentettem el az eredetit, a 4.0.1-es pedig nem kompatibilis, mert kilép a beállításokból, ezért nem tudok csengohangot választani. Koszi

  20. Azt súgta a belső hangom, hogy a iOS4.2 már tartalmazni fogja az FM radiót is. 🙂

  21. @SO: Nagyon remélem igazad lesz. Sokszor jól jönne, ha lenne rajta.. :/


Add a Comment