fbpx Skip to content

Az Apple október 20-án ismét tart egy keynote-ot. Hogy miről lesz itt szó? A meghívó alapján itt most nem az esetleges új iPhone, de nem is Steve öltözködése, vagy más hasonló dolgok lesznek terítéken, hanem a Mac-ek. Tehát valószínűleg várható valami hardveres frissítés némely modellek esetén. A MacBook Air például megérdemelne valami vérfrissítést, mert amióta kijött, nem kapott sok mindent.

Ugyanakkor ott rejtőzik az az oroszlán a logó mögött, tehát könnyen lehet, hogy kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy mi várható a Mac OS X 10.7 kapcsán. Akik azt gondolnák, hogy túl korai lenne most a 10.7-ről beszélni, azoknak jusson eszébe, hogy a Snow Leopard-ot is nagyjából egy évvel a megjelenése előtt mutatta be az Apple.

Az event a már megszokott reggel 10:00-ra van belőve, helyi idő szerint, tehát magyar idő szerint 19:00. Hogy lesz-e élő közvetítés, ahogyan volt a legutóbb, azt sajnos egyelőre nem tudni, de ha kiderül, természetesen közzétesszük a linket, hogy mindenki tudja nézni élőben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Véletlenül az egész kép nem egy touchpadot ábrázol?:)

  2. zsííír.. már nagyon vártam! és az event címéből azért érezhető, hogy az apple is érzi, hogy a macek kicsit el lettek hanyagolva.. fhúúúhdehváhrohmh! 🙂

  3. Sztem ugyanúgy mint legutóbb lesz majd stream és lehet rá csatizni iDevice-okkal

  4. “Az event a már megszokott reggel 10:00-ra van belőve, helyi idő szerint”
    ez igazából zónaidő, a helyiidő az fokonkét négy perccel változik a zóna középpontjához képest.. 😉

  5. srácok találtam cydiába ipod touch 4-hez hdr enablert. 3gs-hez mikor lesz fenn vajon?:D mer nem találtam

  6. @beni1996: 4.2-ben úgyis lesz…amúgy volt már leírás a manuális megoldásról ami kb. annyi, hogy egy .plist-hez hozzáadsz 2sort.

  7. köszi meg találtam már

  8. sziasztok, iphone 3gs -m van
    4.0.1 van rajta érdemes e 4.1re váltani?
    esetleg vki megírná h miért jobb és miért nem?:D

  9. @Bucoka: na végre valaki helyesen tudja!!! K. Ö. S. Z. I! 🙂

    ON: Remek! Remélem osztogatnak majd ingyen MacBook-okat! 😀

  10. CoreDuo (32 bit) nyugdíj közeleg 🙁

  11. Háát, szerintem az OS X-et már csak elcseszni tudják. Így is már kezdi elveszíteni a praktikusságát és végül csak egy csilivili maszlaggá válik az egész.


Add a Comment