fbpx Skip to content

Elérkezett a pillanat, amire 2 éve várunk. Magyarországon más mobile szolgáltatónál is megjelenik az iPhone 4 és a 3GS. A Vodafone heteken belül elkezdheti árusítani az új iPhone 4-et és régebbi 3GS modellt. Ez azt jelenti, hogy akár ár-verseny is kialakulhat itthon. Azt viszont tudni kell, hogy még midig a t-mobile van előnyben a fejlett 3G-s hálózatával, ami létszüksége az iPhone-nak.

Olvasd el a hozzászólásokat is

60 Comments

  1. Árak nélkül elég felesleges hírverés! A kutyát nem érdekli, hogy árulni FOGJÁK 😀 ha nem írnak árat 🙂 és elég optimisták is, hogy megkérdezik, hogy milyen színűt akarsz..

  2. Ugyanannyiba fog kerülni, minta a T-nél. Vagy ismerve ennek a cégnek az árképzését, még többe. Szóval erről ennyit…

  3. Na akkor nagy titkot nem arulok el azzal hogy nemcsak a T fejlettebb 3G halozata elony, hanem az is mellettuk szol, hogy a voda azt sem tudja, hogy mi az EDGE, merthogy egyedulikent ok hagytak ki!

  4. Én Vodás vagyok de nem hiányzik egyáltalán a 3G-s szolgáltatás. Mindenhol jó a vétel. Netezni meg csak itthon szoktam 🙂

  5. Ja, a készülékem iphone 3GS.

  6. A T kiírta az árakat, mikor bejelentette? 🙂

  7. Majmolják egymást. Mint most a Win7mobil az apple-t. Mert most ő nem rakta bele a copy/paste-t.. :/

  8. @expa:
    Ugyanigy vagyok vele…en telenoros vagyok,de csak otthon szoktam netezni…

  9. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nincsennek kint árak. Zárójelben megjegyzem, hogy a trénél sem voltak. Kicsit gondolkozz és rájössz, hogy most mérik fel az igényeket. Hajrá Voda:-)

  10. Vajon mennyi lesz náluk a 16 gigás 3GS? Ha egyáltalán lehet majd kapni…

  11. Nekem vodásként, 2 éve van android-os telóm, ami szintén net függő. Annyira nem hiányzott az edge.

  12. @Benny: Szerintem inkább csak igényfelmérés miatt tették be a 3gs lehetőséget. Mivel a T-nél is elég drága még a 3gs, ne várjunk csodát… 🙁

  13. Nekem ezen a fejletlen Vodás hálózaton működik 2(!) éve az iPhonom…. Most éppen egy 4-es. A Szifon.com valami T-s fióktelep, hogy ilyen eszetlen hülyeséget leír?

  14. @expa: Szerintem meg az iPhone állandó net nélkül semmi extra. Én rengeteget használom a netet rajta. Fontos a jó 3G, persze a free wifinél nincs jobb. 🙂

  15. Már elkéstek… Én már átjöttem a T-hez az iPhone miatt. Azóta van térerőm, és fel tudnak hívni 🙂 A voda full térerő mellett néha csak SMS-t küldött, hogy hívtak, de ki sem csörgött…. Ezek után alig akarták a számom odaadni. Szenyóztak rendesen. Szvsz, kerüljétek őket, még ha szifont is adnak :))

  16. Nekem se volt tererom a vodanal, es engem se birtak felhivni…en is atmentem a T hez,a voda 3g je nem is halozat….egy nagy nulla!!!

  17. Én azért mentem át Telenorhoz Vodától mert sose volt térerőm barátnőméknél…
    Elég sz@r a vodás lefedettség. (Néha Anyáméknál se volt térerőm, meg a cégnél)

  18. @Ugyankerem: Én is anno az iPhone 3G miatt jöttem át magentáékhoz a vodától. A számhordozásnál szivattak ahol tudtak, húzták az időt amíg csak lehetett… Én eddig nem bántam meg a váltást.

  19. Én már voltam mind 2 másik szolgáltatónál (telenor, vodafone), de sajnos egyik helyen sem volt megelégedve sem a tájékoztatás, sem a szolgáltatás minőségével. Kb. 1 éve a 3GS miatt jöttem át a T-hez, és nem csalódtam bennük. Korrekt módon tájékoztatnak, lefedettség nagyon jó és igen: az iPhone sajnos nem sokat ér állandó net kapcsolat nélkül (mivel egy fejlett kommunikációs eszköz) és ebben a magyar T elég jó hálózatot biztosít (világszinten az egyik legjobbat: http://www.rethink-wireless.com/article.asp?article_id=1968 ). Nem ismerem sem a Telenor, sem a Vodafone 3G-jét, úgyhogy azokról sem jót, sem rosszat nem tudok mondani.
    Ettől függetlenül azért jót fog tenni kicsit a piacnak ha mások is árusítják majd az Apple telefonjait.

  20. @Fejo: Örülök, hogy nem engem utáltak 🙂
    OFF
    Ha már itt a szifon fórumon vagyunk: Ez a szifon egy elképesztően jó cucc. Nekem ez az első, és bár volt előtte okos telóm (WM6), az, ehhez képest, egy rosszul kitalált, nehézkes randa design-ú “gyösz” ….., aminél folyton az volt az érzésem, hogy ki sem próbálták, olyan ostoba tudott lenni néha…. A szifon, meg mintha a felhasználóra tervezték volna. De persze ezt ti is tudjátok 🙂 Összefoglalva: “Minden telefon, egy újabb lépés, a szifon felé vezető úton!” 🙂
    ON

  21. Vodafone-t használok iPhone-al 3 éve: 2009-ben cseréltem le a 2G-t, 3G-re és akkor kezdtem el használni a Vodafone-nál a 3G szolgáltatást. Nekem céges előfizetésem van korlátlan internet használattal (internetes cégnél dolgozok, ezért folyamatosan be van kapcsolva). Főleg Budapesten és Budaörsön használom (pár hónapja már egy iPhone 4-el) és eddig (kopp-kopp) nem volt még gondom vele. Megy rajta a face time és az internet megosztás is könnyen USB-n, vagy Bluetooth-on. Mywi-vel meg lehet osztani a netet WIFI-n is, hogy mással is lehessen netezni (pl. iPad). A feltöltési sebesség Budaörsön – speedtest.net-el az adatok (átlag adatok 5 mérésből):
    ping: 149ms
    down:1.32Mbps
    up:0.93Mbps

    nekem ez megfelel második netnek és ha nem vagyok az irodában arra, hogy a leveleket elolvassam, esetleg a rendelésekre ránézzek.

    Ha más is megosztaná az objektív és konkrét 3G-s Vodafone élményeit, azt elolvasom.

  22. Én egy ideje iPhone 3G-t használok voda hálózaton 3G-s mobilnettel. Vonaton is használom és nincs vele gond, persze ahol nincs térerő ott nincs térerő, de ilyen viszonylag kevés helyen van. Igaz nem használtam T-s hálózatot, arról nyilatkozni nem tudok, de nem hinném, hogy a vodafonos annyira rossz lenne, hogy ezért legyen érdemes a T-t választani.

  23. Én már voltam mind a három szolgáltatónál a szolgáltatások jók voltak csak a lehúzással votak gondok Voda:35E telefonszámlák.T-Mob:30E számlák most a Telenornál 15E nem több a számlám pedig nem beszélek se többet se kevesebbet.

  24. @zsipos:

    T-mobile: Győr:
    ping: 298ms
    down: 3.26Mbps
    up: 1.24 Mbps

  25. @torrente777:

    Én meg telenornál anno 20-25e, most meg vodánál 6-7e…

  26. T-mobile: Debrecen
    ping: 427ms
    down: 5.18 Mbps
    up: 0.23 Mbps

  27. Az miert van hogy a cydiaban nincs ott hogy shshs 3.1.3. 4.0.1 4.0.2???? Tinyunbrellat mondtak azzal mentsem el???

  28. @neu: Csak az a baj, ha vidékre mész, akkor szinte sosincs!
    Nekem vodával mindíg ki kellett mennem a házból ha telefonálni akartam itt Fóton, a 3g az meg sosenem volt! 🙂
    Trénél megy a teló mindenhol!

    Jah és a telefonszámlákhoz hozzátenném, hogy túlszámláznak 1 bizonyos kék solgáltatónál keményen, mert nem hiszem el, hogy ott 16000 volt a számlám átlagban net nélkül, a trénél megy 12 nettel, tvvel, biztosítással!
    Mind a 3 szolgáltatót kiprobáltam, és idàig ez a leghasználhatóbb, de egyik se tökéletes!

  29. nem várok sok jót, elég érdekes a voda üzletpolitikája…

  30. Nekem az ismerőseim 98%a T-s szóval ezért váltok, mert jobban megéri számomra. Vodáról nincsen tapasztalatom, Telenorral relatív megvagyok elégedve bár egyszer kétszer nekem is voltak túlszámlázási gondjaim…
    Arról tudni valamit, hogy mikor érkezik szállítmány iPhone4-ből a T-hez?
    Akinek van valami infója, megoszthatná, én már tűkön ülök… 😀

  31. Voda, Budapest
    Down:2.33 Mbps
    Up: 0.31 Mbps
    Ping 293ms

  32. @ppee88: ma jott keszulek!!!! nekem holnap hozzak oket hazhoz…

  33. fain…
    most már az előrendelést is leszedték a 16BG-osnál… :S

  34. @draft:
    hát ja én nem rendeltem elő, gondoltam megveszem helyben…
    rosszul gondoltam… :S

  35. @ppee88: 09 27 ota varok ra, tegnap hivtak, hogy csutortokon erkezik a keszulek es “keszithetem a zset kifele”…

  36. Augustus Neked gyári független iPhone 4-és van? Vagy hogy tudod vodás kártyával használni?

  37. @ppee88: Lehet, hogy csalódsz. Kollégámnak megvan a szifon 4-es, kicsit elkenődött: Naponta merül, pedig alig beszél… töltő a zsebben kötelező. És igenis, ha rossz helyen fogja meg repül a térerő, sajnos nem légbőlkapottak a hírek. Igaz nincs rajta gumibugyi. Már sajnálja, hogy nekem adta a 3GS 32GB-osát! (Én nem 🙂

  38. @Ugyankerem: nekem 1-1,5 napig bírja egy feltöltéssel – most 79%-nál van és 3G, vagy WIFI szinte mindig be van kapcsolva. Nem szoktam számolni mennyit beszélek egy nap, de jópár hívást indítok és fogadok – más ismerősömnek sem merül gyorsabban. A feleségem 3G-je (régi telefonom) volt, hogy nem bírta ki az 1 napot sem.

  39. @zsipos: az akku szerintem is határozottan sokat fejlődött

  40. Telenor – Szeged (3 mérés átlaga)
    ping: 324 ms
    down: 0,95 Mbps
    up: 0,18 Mbps

  41. @zsipos: T-Mobile – Budapest
    Ping: 161 ms
    Down: 2,76 Mbps
    Up: 1,20 Mbps

  42. @Ugyankerem: Nem tudom, én foghatom bárhogy (youtubos videokat utánozva is), még sosem sikerült eldobatni vele a térerőt… 😉

  43. @Ugyankerem: A haveromnak is van egy iPhone4 készüléke és hibátlanúl működik. Tegnap fogdostam egy olyan helyen, ahol alig volt térerő és 1óra prbálkozás után sem dobta el a jelet! Neki 1,5 – 2 napot. Ennyi!

  44. @Ugyankerem: Neki 1,5 – 2 napot kibír az aksi. (lemaradt a vége.

  45. Telenor Miskolc
    Ping:240ms
    Down:4.09Mbps
    Up:1.14Mbps

  46. Skacok! Baj lesz a Vodánal az internettel!! Az, hogy megy a Városban illetve még pár helyen az 1 dolog.. Viszont országosan 1 nagy 0!! Se EDGE se 3G az ország nagy részén! Az, hogy ök mit mondanak az 1 dolog! A tények beszélnek!! 🙂

    T-Mobile Pilisvörösvár
    Ping:244
    Down:6.41Mbps
    Up:1.27Mbps

  47. Nálam pont, hogy a vodafone nete volt jobb. Vodafonnál 1 gigás volt havi 3000-ért, most t mobilos vagyok és itt 500 megásom van havi 2000-ért. Vodafonnál mértem egyszer sávszélességet és ott olyan 360-400 kb/s volt az eredmény, a mostani T-s netnél meg 100-200 kb/s, egyszer mértem 240 kb/s-t. Viszont ez még nem is lenne olyan nagy gond, míg a vodafonnál kb napi 4-szer vesztette el a 3G-t, T-mobilnál ha napi 50-szer nem veszti el a mobil a 3G-t akkor soha, szinte mindig amikor ránézek a mobilra azt a rohadt E betűt látom. Ennyit a T mobilról.

  48. De legalabb latod az E betut ha elhagyod a normal lefedettsegu 3G zonat, vodanal rogton gprs kovetkezik, ratyi!!!

  49. Igaz ez egy holland videó, de valószínűleg itthon is ez a helyzet, ezért megy el gondolom olyan sokszor a T-nél a net, mert gyenge a hálózatuk. http://www.youtube.com/watch?v=IeCQU1t3Wbw

    Én örülök, hogy a vodafone is árulni fogja az iphonet.

  50. @gareth83:

    Engem nem zavart, hogy vodánál nincs edge, minek az? Szinte ugyanolyan szar mint a gprs.

  51. Volt lehetőségem a közelmúltban megtapasztalni a 3G-t Tmobile és Telenor hálózaton is (menet közben is). Hát azért nagy a verseny, de azt kell mondanom, hogy a Telenor egy hajszállal többször adott 3G-t viszont ha volt 3G, akkor T sebessége többször adott HSDPA sebességet. (Balaton teljes környéke, M1, Budapest…)

  52. Ez gyászos! Vodafoneos vagyok! Ilyen fost?
    Connection Type: Cellular
    Server: Budapest
    Download: 0.94 Mbps
    Upload: 0.25 Mbps
    Ping: 413 ms

  53. @szebi: Hi. Ne szívas már, most akarok venni a vodánál 2évre! Hol mérted? Többször is próbáltad? Köszi.

  54. Megvárom az áraikat, addig tuti nem hosszabbítok új 4-essel a T-nél. Viszont fenntartásokkal vagyok velük szemben. Voltam három évig Voda előfizető első számú telefonnal még a hőskorban, akkor nem voltam hűde megelégedve. Most a második számom (barátnős) voda-s de elég trágya. Rossz a hang (mondjuk a készülék is kaka) és barátnőméknél jelet fogni szinte képtelenség. Ha van az is szakadozik és recseg minden készülékkel. Éppen ezért valami nagyon jót kell nyomniuk ikon400-médamánia L ellen hogy váltsak! 😉

  55. Azért ez a vicc kategória… Ezt vajon mi sz.rnak kűldik ki? Mindenre csak az erről nem adhatunk infot válasz van… Miért nem bazz?

    “Örömmel tájékoztatom Önt, hogy a Vodafone hamarosan Magyarországon is forgalmazni fogja az iPhone 4-et, a világ legvékonyabb okostelefonját, mely a létező legnagyobb felbontású telefonba épített kijelzővel rendelkezik.

    A részletek melyet megoszthatunk az ügyfelekkel egyelőre:

    1. Termék

    1.1. Pontosan mely Apple termékeket fogja forgalmazni a Vodafone Magyarország?

    Az iPhone3GS-t és iPhone4-et.

    1.2. Lesz iPhone4?

    Igen, az iPhone4 biztosan kapható lesz a Vodafone Magyarország kínálatában.

    1.3. Mikor lesz pontosan kapható a Vodafone-nál az Iphone4?

    Jelenleg erről nem adhatunk információt.

    1.4. Lesz a telefonhoz kapcsolódóan valamilyen speciális tarifa?

    Jelenleg erről nem adhatunk információt.

    1.5. Honnan értesülhetek az iPhone-nal kapcsolatos legfrissebb információkról?

    Ügyfeleinknek lehetősége van elő regisztrációra, a http://www.iphone.vodafone.hu oldalon.

    1.6. Mi fog történni pontosan az előregisztrálókkal?

    A folyamat során az érdeklődőknek meg kell adniuk nevüket, email-címüket, telefonszámukat, valamint nyilatkozniuk kell arról, hogy az ügyfeleink-e, prepaid, postpaid vagy céges előfizetés érdekli őket, és hozzájárulnak-e ahhoz, hogy a Vodafone marketing célú üzenetekkel kereshesse meg őket. A regisztrációt visszaigazoló levelet követően minden egyes publikus információról – pl. értékesítés kezdete, választható tarifák, stb. – elsőként kapnak értesítést. Az elő-regisztrációt az alábbi internetoldalon lehet megtenni: http://www.iphone.vodafone.hu.

    1.7. Az igaz, hogy az iPhone4-nek vannak gyermekbetegségei?

    A gyártó a szolgáltatók és ügyfelek visszajelzései alapján folyamatosan fejleszti a terméket. Magyarországi forgalmazásra az eredeti prototípushoz képest egy továbbfejlesztett és magyar menüvel rendelkező készülék kerül.

    1.8.Mekkora mennyiségre lehet számítani a Vodafone-nál iPhone termékekből?

    Jelenleg erről nem adhatunk információt.”

    Az 1.7 a kedvencem… Semmit mondani és mellébeszélni azt tudnak. 🙂

  56. Vodafone arul micro simet,ha nem van ra megoldas?!

  57. @Ombika:
    egyértelműen van és lehet az iphone hoz venni.

  58. Csutt: de most,ha bemegyek vodafone-hoz kapok microsimet??? Thx

  59. @iLex:
    Tessék itt egy zuglói mérés eredménye:
    Type: Cellular
    Server: Budapest
    Download: 1.23 Mbps
    Upload: 0.29 Mbps
    Ping: 429 ms

    Sokszor szakad meg a beszélgetés adott helyeken, M3 ás bevezető varosliget irányába, feluljaron, tatai úton patak fölött ahogy a hídon atmegyek.

    Mindig a telefonra gyanakodtam, de azóta 4 telefont cseréltem le.

    Ha 2g Re állítod akkor jó! Ezt meg az n95 nel tapasztaltam! Sőőt a szakadasok is megszűntek!

    Voda nemrég cserélte le a tornyait szxxr Kinai huaweire.
    Nagy vodas vagyok, de egy nagy fos és használhatatlan!!! Kapszulas időszakból maradtak gold számaim és ezért vagyok meg vodas, meg a non public tarifa miatt.

    Most mit csináljak?
    (szóval)


Add a Comment