fbpx Skip to content

Már sokszor csináltunk olyat, hogy mutasd meg a programjaidat, mutasd meg mit használsz, beszélj egy-egy programról, gondoltam ismét jöhet egy ilyen post. Hasonlóképpen ahogy én most bemutatom, ti is megmutathatjátok, hogy miként is használjátok a szifonotokat. Vendégbloggerek, hajrá!

Kezdem is, első körben én szeretem a mappákat, néha picit zavaros mit hova raktam 5-6 mappa után, de lassan már megjegyzem. Az első mappa nekem a legfontosabb. Tulajdonképpen a kommunikáció mappája. FaceBook, Twitter, Skype: ezeket gondolom nem kell bemutatnom, viszont a PingChat, Tango, WhatsApp már új lehet.

  • Pingchat: A Pingchat tulajdonképpen egy “SMS” program. Privátba tudtok chatelni egymással wifin/mobil adatforgalom mellett. Itt akár képeket/videókat/GEOtag-ket is megoszthattok egymással. Sőt Groupchat-re is képes, mi olykor 5-6 emberrel is beszélgetünk egyszerre és ez relatíve ingyen van.
  • Boxcar: Ezt a programot sem sokan ismerhetitek. Én ezzel push-olom a Twittert. DM/mentions, vagy akár keresést is lehet push-olni és beállíthatjuk melyik Twitter applikációnkat nyissa meg a push olvasásához.
  • WhatsApp: Hasonló, mint a Pingchat, csak ez szebb és fizetős. Nekünk a Pingchat jobban tetszik, de ez is egy ilyen alternatíva lehet.
  • Tango: A Tango egy új applikáció még az AppStore-ban is. Jelenleg még nem teszteltük, de ezzel a programmal iPhone 3G/3GS/4 tulajok tudnak videó beszélgetni egymással 3G/wifi-n. Esetleg erről lesz majd később egy tesztünk.

Jöjjenek a kevésbé fontos programok. Itt is érdemes megemlíteni külön az Árfolyamok, SmartSync, iFiles, AppShopper appokat.

  • Árfolyamok: A napokban frissült az alkalmazás, rengeteg dolgot lehet vele beállítani, és szinte nélkülözhetetlen, ha valaki ilyesmivel foglalkozik. Ingyenes magyar program.
  • SmartSync: A SmartSync-el a Facebook-ra lehet csatlakozni és onnan leszívni a képeket/születésnapokat/egyéb megosztott tartalmakat a saját Addressbook-unkba. Például a Facebook-on lévő emberek profilképeit automatikusan át lehet menteni vele a telefonkönyvbe, így mikor hív az illető, lesz kép is hozzá.
  • AppShopper: Aki ugye nem feltörve használja a telefonját, az jól meggondolja, mit vesz meg, és mikor. Az AppShopper ebben segít, szól, ha valami leárazódik, vagy ingyenes lesz.
  • Speakers: Ezzel a programmal a MacPro iTunes zenéjét tudom streamelni iPhone-ra. Például ha van egy dock-os hangfalrendszerünk, akkor a Macről ezzel tudjuk streamelni rá a zenét.
  • iFiles: Régebben már írtam róla nektek egy cikket, ez a program tulajdonképpen egy file manager. Az iFiles-szal akár az mailből is tudunk importálni dokumentumokat, mappákat létrehozni, fájlokat olvasni azonnal. Még tömöríteni is tudunk vele.

Játékok: Nem szoktam az iPhone-al játszani, csak nagy ritkán. Nálam az iShoot2 a favorit, mivel Bluetooth-on is lehet multiplayerben játszani, és viszonylag hosszú meccseket lehet elérni vele. A másik kedvencem az Angry Birds, amit én sokáig nem raktam fel, aztán 0,79-re leárazták, és így muszáj volt megvenni. Azóta kedvenc játékom lett! A PinballHD kötelező játék az iPhone 4 tulajoknak és iPad tulajoknak egyben. Rendkívül jól néz ki.

Természetesen van még program/játék amiről mesélhetnék nektek, de nézzétek át a képeket. Tehát akinek van kedve, hasonlóképp várjuk emailben a vendégblogger posztját. (A képeket csatolmányként küldjétek el az emailben, és ne magába a .doc-ba rakjátok bele. Köszi!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

118 Comments

  1. egészen jó cikk 🙂

  2. Ez a post egy nagyon jó 5let volt!
    Szerintem sokat lehet így egymástól tanulni 😀
    Szivesen csinálok én is egy ilyet, de amíg nem jön meg az új JB kb csak egy iPodom van 🙂 De ha kijött… nagyon szivesen küldök vendégblogger postot!

    üdv!
    -J

  3. A+ os post. Kérdés: A Pingchat-ről azt írta hogy ” Privátba tudtok chatelni egymással wifin/mobil adatforgalom mellett. ” ez azt jelenti hogy az SMS-t nem pénzért küldöd hanem ha van wifi illetve 3G kapcsolatod azon keresztül és ezért nem számol fel árat?? és akinek küldtem SMSként jelenik meg vagy csak ebben a programban ha megnyitja akkor tudja megnézni??

    üdv!

  4. @karpati.daci: Jól látod a dolgot. Ez egy privát chat, tehát NEM sms-t küldesz hanem beszélgetsz mintha skype-on lennél, csak ez jobb 🙂 Ebben a programban jelenik meg az “sms”.

  5. Köszönöm a gyors választ!!

  6. @karpati.daci: még annyi hogy az üzi pushként feljön ha érkezik valami. De ebuddyba is meg lehet oldani hogy folyamatosan menjen. Vagy ajánlom még figyelmedbe a Fring nevű programot (ott ingyen beszélhetsz is (mobilinternet vagy wifi segítségével))

  7. Egyébként a Tango HATALMAS! Ma kipróbálta csapat, és simán működött 3G-n keresztül. 3G/3GS tulajok is tudnak videó telefonálni vele.

  8. jó cikk grat érte és köszönjük !

  9. A Tango-t hogyan használja az akinek 3G/3GS van? Azokon nincs előlapi kamera….

    Az Apple vajon miért hagyta jóvá, ha nem a FaceTime-ot használja? Mondjuk nekünk csak jó….. :-)))

  10. Gondolom kell hozzá egy tükör 😀

  11. Remek kezdemenyezes. Viszont pont azt hagytad ki ami a leginkabb erdekelt volna, holott ott van a fontos mappadban: foursquare !!
    Mondjuk errol johetne egy reszletesebb how to cikk is 😉
    Koszi elore is !!

  12. Most miért nem írja senki le ide, hogy mit használ? Ez lenne a lényeg, hogy megosszuk egymással. 🙂

    iBlacklist
    Angry Birds
    Installous
    Runkeeper
    BpMenetrend

  13. MobileLog helyett létezik már alternatíva? A 4-es OS óta nem megy.
    Előre is köszönöm

  14. Miert van az hogy ha a youtubot nezem az iphonomon vagy az ipadomon akkor tiszta rossz a kep! ( homalyos)
    lehet valamit tenni hogy normalis legyen a kep?

  15. @admin:
    Szia!
    Regisztráltam ebbe a tangoba, de nem tudom hogyan kell beallítani meg hívást indítani:( tudnál segíteni?

  16. Nagyon király post. Pár progit én is letöltöttem. Kössz ^^

  17. Sziasztok!
    a magán telefonom 3GS a tegnap levadászott céges 4G. Tudtok segíteni hogyan lehet a két telefon névjegyzékét szinkronizálni?

  18. Fontossagi sorrendben az enyem:

    1. Eng-Hun Dictionary
    2. Pocket Tunes
    3. YXflash Player
    4. Flash SMS
    5. 15 darab jatek (Defender Chronicles, Plant vs. Zombie, Chaos Rings, POP, Heroes of Sparta 2; stb.)

  19. Foci099: csak wifin jàtszik le jo minöségben! Ha 3g is szeretnéd akkor jb->cydia->3gunrestictor

  20. A Tango-ra mi is rápattantunk gyorsan a reggeli előtt. IPhone 4-en és 3GS-en ment simán, de 3G-re fel sem engedte telepíteni. Ötlet?

  21. Ezeket minden nap használom:

    – Youtube helyett: MiTube, vagy MxTube
    – Speedtest.net
    – TV24
    – Facebook
    – Tango (a mai naptól)

  22. @foci099: mert valószinű nem wifin nézed hanem 3G kapcsolattal és azért rosszabb a képe

  23. De hogy lehet azt a tangót müködésre bírni?

  24. Nekem is azt írta ki hogy a számítógépen csatlakozak a store-hoz és ugy tudom letölteni.

  25. Nekem ment rendesen a letöltés de nem tudom hogy hogyan lehet vele telefonálni:(

  26. Sziasztok!

    Bocsi az offért. iPhone 3G-n a downgrade 4.1-ről is ugyanúgy lehetséges 3.1.3-ra, mint 4.0.2-ről? Szóval nem kell SHSH meg semmi, csak DFU, betallózom, aztán kiveszem recovery-ből? Fontos lenne, mert ma viszem gariztatni, és félek, hogy frissítik majd a telót. Köszönöm!

  27. érdekesebbek…

    TurboScan – gyorsan lehet vele a kamerán keresztül bármilyen oldalt bescannelni PDF-be vagy JPG-be. A képet automatikusan javítja a legjobb láthatóságra (kontraszt, fény), halálpontosan levágja a szegélyeket és a végén egy az egyben úgy néz ki, mintha tényleg scanneltél volna. Kb 10mp és már küldi is emailben a PDF-et vagy JPG-t. 3GS vagy 4 javasolt a fókuszálás miatt, különben nem lesz jó.

    My3G (JB kell) – megeteti a programokkal, hogy Wifi-n vannak. Unrestrictor-nál stabilabb és több progit kezel. Mobilneten keresztül is jó minőségben tölt a YouTube, működik a FaceTime, Letölthetsz az AppSotre-ból 19MB-nál nagyobb progit, stb

    MyWi4 (JB kell) – a 3G mobilnetet leosztja router-ként és bármilyen wifi-s kütyüvel rácsatlakozhatsz. Gyakorlatilag egy router lesz a telóból. Közben persze netezhetsz, használhatod tovább. Meglepően nagy a hatótáv. Lehet WEP key-t beállítani, a sugárzási teljesítményt állítani, stb. Én jó lefedettségnél simán tudtam tölteni így a laptopommal az iPhone-on keresztül stabil 700kb/sec-el (Telenor).

    MiTube (JB kell) – el lehet tárolni a YouTube videókat a telón és később bármikor visszanézhető internet nélkül. A felbontást is beállíthatod, hogy mekkorában szeretnéd….

    Műsorújság – jobb, mint a TV24, több csatornát tud

    Mozi24 – moziműsor kritikákkal, képekkel, stb

    Helyesírás – néha jól jön 🙂

    SoundHound – rádióban, koncerten játszott, de még az eldúdolt dalnak is felismeri a címét, dobja a YouTube linkeket, stb 🙂 elég sok magyart is ismer.

    NetAwake – számítógépet, iMac-et, MacBook-ot, újabb laptopokat, média centereket be tudod kapcsolni egy gombnyomással a telóról úgy, hogy azok teljesen kikapcsolt állapotban vannak. Nem kell odamenni… 🙂

    WifiToucpad – Wifi-n keresztül vezérelheted a számítógép egerét az iPhone-al. Nagyon jó az irányíthatóság, gyakorlatilag sokkal jobban kezelhető, mint egy touchpad egy átlagos laptopban. Nincs késés a wifi miatt. Én azért használom, mert a PC vga kimenete le van osztva a TV felé, hogy azon tudjam nézni a filmeket. A progi megoldja, hogy ne kelljen felkelni, ha meg akarom állítani, bele akarok tekerni, stb. A TV-n mozgatom az egeret a szifonnal…

    GoodReader – PDF, Excel, Word stb fájlokat kezel. Nagyon gyorsan, nagyon nagy méretűeket is, több ezer oldalas PDF-el sincs gondja.

    Időkép – jó kis időjárás előrejelző.

    iGo – navigálni…

    FlashLight – iPhone 4 vakuját lehet bekapcsolni, villogtatni, stb. Meglepően jó elemlámpának vagy jelzőfénynek, ha már éjszakai képek készítéséhez nem igazán használható 🙂

  28. @zolika: Ha emlékezetem nem csal, akkor ahhoz nem kell SHSH, csak ha 4-es rendszerre akarsz downgradelni. Az SHSH mentéssel már elkéstél, az Apple nem írja már alá a 4.0.1-et, így azt sajnos már nem tudod lementeni! 🙁

  29. @szorian:
    Igen 3G vel szeretnem hogy ne legyen homalyos a kep, de akkor ez nem is megoldhato?

  30. @GaborXD:
    Feltelepitettem amit mondtal de meg nem jo!
    Be kell allitani vmit a programmban vagy nem?

  31. Sziasztok!már 2x letöltöttem a Tangot,ha megnyitom csak ‘connecting’ van míg ki nem lèpek.3gs-3G hàlózat.

  32. Hali!
    valaki meg tudja mondani annak a proginak a nevét aminek a segitségével a hangerőszabájzó hosszú lenyomásakor zenét vált? postolva volt itt is szifon-on de nem talállom és jól jönne
    köszi elöre is

  33. @foci099: De igen, megoldható, ha jailbreak-elve van a telód. Többféle lehetőség kínálkozik, az ingyenes a következő: 3GUnrestrictor-t töltsd le a cydia-ból (szifon.com a source). Ez megeteteti a YouTube-al, hogy wifi-n keresztül csatlakozik, így 3G hálózatról is jó felbontású videót fog letölteni.

  34. @lambdacore: köszi a listát, nagyon hasznos !

  35. Dock: Mail, Phone, Safari, Messages
    1. oldal: 4 Folder (Stores, Utilities, Media. Development), majd Settings. 2. oldal: saját fejlesztés
    A folderek: Stores: Cydia. AppStore, iTunes
    Utilities: Maps, Clock, calendar, Calculator, Contacts…
    Media: YouTube, Camera. Photos, Voice memos
    Development: AppCrackr. Install0us, iFile, MobileTerminal

  36. @lambdacore:
    Nem kell hozzá JB. Használjátok Safariból a youtube-ot, webapp-ként a Home Screen-re is kitehető és HD-ben nézhető minden.

  37. sziasztok!
    iphone 3g tulajoknak a pingchat helyett a whatsappot ajalnalom. a pingchat elég lagos, meg amugy idegesitő hogy csak egy sms hang állitható be neki, ami szétshockol olyan irritáló :))) whatsapp jobban személyre szabható. Jó post! upppp

  38. Fontosabb appok:
    NewsRack – RSS hírolvasó, google readerrel szinkronizálva
    Quickoffice Connect – world,excel,ppt Google Docs és Dropbox hozzáféréssel
    awesomeNote – Jegyzet, igényes grafika, Google Docs szinkron
    eWallet – jelszó tár, PC szinkronnal
    bitKnights szótárak – offline szótár (Angol-Magyar, Német-Magyar)
    Műsorújság – T-Home TV műsor programja
    Időkép – időjárás app
    IGO HU+RO – navi
    MiTube – YouTube videó letöltés legálisan App Store cucc (volt… azt hiszem)
    Radio – Online rádió sok magyar adóval
    iMovie – videovágás ha már i4… 😀

    Talán ezek a fontosabbak…
    (a foursquare cikkre még mindig igényt tartok, meg szeretném tanulni a használatát, mert sajna nem minden tiszta…)

  39. @imot886: GlovePod

  40. Üdv!

    Nem tud valaki ajánlani olyan diktafon progit ami hangszint változásra kapcsol és ha ott hagyom valahol a szifont akkor csak akkor rögzít ha valaki beszél? Ezt egy sima diktafon tudja, de iphonera nem találta ilyet sehol.

  41. @badbone: Jó ötlet 🙂

  42. @Sup: Próbáld ki a HT Recorder-t nekem bejött!

    Installous – Szifonról telepítheted az ipákat
    Autostitch – Bazinagy panorámakép is készíthető, darabokból illeszti össze meglepően jól.
    GoodReader – Office tulajdonképpen, de azért jön be jobban a többinél, mert keresni is lehet benne pdf-ben stb…
    Wififofum – nagyon jó wifi kereső!!!

  43. Na szóval hogy kell beállítani a tangot? 5.jére kérdezem, légyszi valaki!:)

  44. Sziasztok! Egy kis gyors helpre lenne szükségem!
    Adott egy iphone 3G (3.1.3) . Felszeretném tenni a 4.1.-et ( ha nincs rá mód akkor a 4.0.1 is jó) , úgy hogy a függetlenítés lehetősége megmaradjon valamint jailbreak.-elni szeretném a szifont. Van erre lehetőségem? Válaszotok előre köszönöm.

  45. halihó!
    Miért nem akar működni ez a fránya SmartSync……3G JB 3.1.3 SW?
    Valakinek valami ötlete?
    Köszi.

  46. @GorTen: Lesz cikk ledumáltam egy “nagy” fsq-sel 🙂

  47. @Sup: Nyomozunk a barátnő után? 😀

  48. Jelenleg a legjobban az iRealSMS hiányzik 🙂 Annak idején a kedvenc SMS progim volt. Most visszatértem ismét az iPhone-hoz (ez a 4-es kellemesen jó) és bizony nagyon hiányzik emiatt egy JB 🙂

  49. iOS 4.x-hez nincs valami alternatíva, mint az SMS Helper ? sms karakterszámláló program. Mert cydia-ba azt írták hogy nem kompatibilis 4.x-re :/

  50. vagy 4.0-tól automatikusan van karatkerszámláló ?

  51. @Tian: Van.

    Hát, ez a Tango bezony 3G-re nem nagyon akar felmászni…

  52. Pushme.to > csevegesre jo progi, annyiban mas, hogy ha reggelsz lesz egy nick.pushme.to oldalad (vagy /) ahonnan a webrol tudnak neked ingyen kuldeni sms-t es valaszolni is tudsz. Ergo lesz egy uzenofalad… 🙂

    Fsq es FB Places > annyiban jobb places, hogy belepsz egy helyre check in, majd jon egy ismerosod o is checkinel, egybol kapsz push notit, hogy pisti megjott… viszont nem pontoz 😀 (UK-ban mukodik, nemtudom otthon aktiv e mar)

    Sygic + aura > navigalasra.

    NavFree uk & roi > ingyenes terpek

    Dropbox > webes pendrive

    Skype + eBuddy Pro > msn / skype

    ShopShop > paromnak es nekem is Iphone-unk van, lehet bevasarlo listat letrehozni, sokat + emailben el lehet kuldeni… 😀 ha egyszer bevitted hogy kenyer akkor az megjegyzi… lehet dbszam nelkul is bevinni cuccot, igy nem kell mindig a parizsi (itt sajna nem kaphato :P) hany deka 😀

    Opera Mini > ha szakadozik a halo, vagy metron vagyok, gyors lehuzza az alagut elott az oldalt es vegig tudom olvasni… 😀

    Hirmatrix > nepszabadsag, neha megnezni mi folyik otthon… 😀

    No1 Flashlight > Full feher kepernyo, jobb mint i4 led 😛

    Memory Sweeper > 3G sajnos 4.0.2 vel nem az igazi, neha csak 1mb free ramom marad, ez pucol… 😀

    LJP > londoni tomegkozlekedes info es utvonal tervezo, sajat gps poziciobol is a vilag vegere 😀

  53. Karakterszámlálót a settings üzeneteknél ha bekapcsolod a második sortól számlálja.

  54. Ja és a contact sync ha egyik telóról át akarod vinni a kontaktjaidat egy másiktelóra, vagy akár újrahúzás után ugyanarra. Ingyenes csak be kell regisztrálnod szintén ingyen.

  55. kieg, pushme.to > pushme.to/nick cimen mukodik, es nem csak kuldeni tudsz hanem fogadni is uzenetet, bongeszobol megy, es 99%ban atmegy a ceges tuzfalakon 😀

  56. FELHASZNÁLÓI:
    LogMeIn (számítógépet lehet távolról vezérelni)
    Do It Tomorrow – egyszerű, ötletes feladatkezelő
    Splice – videószerkesztő, jobb mint az iMovie
    Vintage Maker – régi stílusú filmeket készíthetsz vele!!

    SOCIAL:
    pushme.to – nagyon állat PUSH üzenetküldő (web-iPhone, iPhone-web)

    JÁTÉK:
    Eat Bunny Eat – nyuszi zabálja a potyogó répákat, állati!!! 🙂
    Cowabunga – tehenek ugrálnak a trambulinra… (nehéz jól megfogalmazni)
    GOP (Governor of Poker) – a legélvezetesebb póker játék

    RÁDIÓ:
    Radio Hungary – nagyon jó internetes rádió!! (magyar adók)
    Live 365 – szintén (világadók)

    EGYÉB:
    Motion-X Dice – dobókocka szimulátor
    Finger Cut – ujjadba belevág a fűrész, fröcsög a vér (jó, mi?)
    Crazy Mouth – ha egy jót akarsz nevetni 😀
    Talking-sorozat ( Talking Fred, Hippo, Tom, Larry, Harry, Headz)

    + egy rakat bűvész-app (akit érdekel, privátban tudok jókat ajánlani!!!)

  57. @sx:
    Melyik mire jó?

    Kéne ide képcsatolási lehetőség, hogy megosszam nálam mi minden van …

  58. Van ötlete valakinek a híváslistából 1-1 sor kitörlésére? Nem röhögni! 🙂

  59. Kicsit a játékokról… én most az RPG-kre vagyok ráállva, egyre jobbak jönnek ki mostanában, és jó dolog hogy multitasking-al bármikor ugyanott folytathatom ahol abbamaradt.

    Undercroft: oldschool RPG fanoknak, Eye of the Beholder (90es évek eleje)-szerű, több mint 20 órám van benn, már 2 hete tolom 😀
    Rimelands: kicsit rövidebb, de szépen animált, Diablo-szerű, de köralapú és komolyabb.

    autós játékból csakis GT Racing. Bár Real Racing szebb, de ott nem csúszik abszolút az autó, ha jól rántja el az ember, akár fékezni se kell gyengébb kocsival…

    iShoot2 tényleg alap, körbe adogatva iphonet is igenjó móka.

    és végül, de nem utolsó sorban: Monopoly Worldwide!! Eszméletlen jó, teljes mértékben hozza a társasjáték szintjét gyönyörű grafikával, na meg nem kell a számolgatásokkal foglalkozni, mert elvégzi helyettünk 😀
    Fennvan Angry Birds is, de azt hagyom hogy húgom és párja kijátssza előbb 😛

  60. Hali. Elado egy 64Gb Wifi iPad. Doboz, töltő illetve egy neoprém Tucano tok jár hozzá. Irányár: 180.000 HUF. Info: [email protected]

  61. @soanie: Ha JB-s a teló van egy Recent/CallLog Delete nevű progi a Cydia-ban 1$ körül, ami betesz egy EDIT gombot és törölhetőek egyenként is…

  62. @CamelX: Ravensword -ot nezd meg, 3GS v 4 eseten 🙂

  63. Hi all!
    A mappákba való rendezést már nagyon vártam!
    Nincs és nem is volt soha jb. Túl macerás, maximálisan megvagyok nélküle + megtehetem hogy megvegyem a progikat 😉 amúgy nem vészes!
    a lista:
    aNote – remek teljeskötü notesz
    AccuWeather – időjáráshoz
    PandoraBox – appok figyelése ujj + engedményes + free appok naprakészen!
    Keeper – jelszó emlékeztető
    Navigon – teljes Európa eddig ez volt e legnagyobb beruházás de megérte!
    Geocaching – aki ismeri ezt a kincskeresős játékot annak ez kötelező
    OffMaps – egyszerü remek offline mapp
    WorldMateGold – szuper utazás szervező
    NotifyMe2 – emlékeztető
    100 Pushups + JumpCounter – ez a két app csodákra képes!
    Shift Worker – munkabeosztás kezelő app
    F1 Racing – aki szereti a forma1-et
    Helyesírás – néha nem árt
    3K ENG-HUN – nekem ez az angol szótár vált be a legjobban
    myLangPro – netel párosítva egy ‘hangos’ csúcs fordító
    Mind Map + Magic Numbers – egy kis trükk
    IMDb – mozi adatbázis ha a szükség úgy hozza
    Wheel of friends – jó móka
    Shredder + fritz + Glaurung!!! – no comment
    Tap Sudoku
    10000 recipes + iSmoothie – a kulináris élvezetekre
    iBearMoney – teljeskürü financiális progi
    MyContacts + Jelly SMS – kapcsolattartásra
    játék már egyre kevesebb

  64. OFF

    Kapható még i4 a T-nél? 16GB kéne, pár darab. Illetve meglévő, hűségidő lejárta utáni Médaa L-es csomagra adnak vmi kedvezményt? Kösz.

  65. @szmegma: Ez a flash sms mit tud?

  66. @mocsocsaba: vilagit sms iras kozben 😀

    bocs 🙂

  67. Letoltottem amit irtal fel is telepitettem!
    Az unrestictorban hozaadtam a yputube alkalmazast!
    Azon belul van egy hosszu szoveg alatta meg hogy bekapcs vagy nem ( off,on)
    ? Melyikre kel menni mer meg mindig nem jo! Ujra is kel inditani?

  68. Valamiert nem jo a 3Gunrestictor!
    Vmit be kell ott allitani?
    LANBDACORE

  69. Angry birds
    Facebook
    Ebuddy pro
    Szifon.com :-)))
    Stanza (e-book reader)
    Farmvilee ( mióta frissitették azota nincs baj vele)

  70. @soanie: szerintem csúnyán csaj van a dologban. 😀 de a mobil log nem erre való?

  71. @WiC0: köszi szépen! 🙂

  72. @Sylc: Aztaq… köszi, hát ez eszméletlen jól néz ki (egyelőre youtube-on csekkoltam). 3GS van, de képzelem 4en ez hogy viríthat 🙂

  73. Szasztok!
    Két programot keresek, az egyik egy adatforgalom-mérő, hogy ne lépjem túl a keretemet. A másikról szerintem volt szó már valamikor régen, feltelepítjük a telefonra és a gépen meg tudom nézni GPS alapján, hogy hol van. Tehát lopás ellen. Remélem tud valaki segíteni. köszi 🙂

  74. Foci099: belépsz az app-ba és ott touch az edit-re és ott add hozzà a youtube-ot!!

  75. nah hát akkor én is megosztom a gyűjteményem egy részét (95%ban ingyenesek, ha nem akkor akciós volt 🙂 ):
    – weather folder: időkép, ozone, windguru (szörfösöknek kötelező), worldweather
    – utilities folder: flashlight (képernyő világosítás + vaku), mitube, night stand (éjjeli lámpa), seizetheday (ingyenes és jó todo), mirror zoom (i4 előlapi kamera akárhányszoros zoommal, jól jön néha), spy calc free (teljesen funkcióképes számológépnek álcázott titkos kép és videó tároló 😉 ), LED Light for iPhone 4 Free(mivel sok ilyen van ideírom a fejlesztő nevét is: jason ting, amúgy szvsz a legjobb ingyenes i4 LED program, már a napiiphoneapp szerint is 😉 )
    – alap folder: twitter, facebook, pingchat, pushme.to, dropbox, messenger, skype, iwiw, sztaki (weblink)
    – games folderek: monsterkill, alphabetix, teslawars, steam pirates(ezt aki szereti az ilyen játékokat nagyon ajánlom), godfinger, coin frenzy, lightsaber, Super ko box 2, virtual tenis, inhouse(dr house fanoknak kötelező 🙂 ), impoissible test (beteg XD ), stardunk (ez az 1ik legújabb szerzemény érdemes kipróbálni de appstoreban megnézni mindenképp), we rule, splode(együgyü és kicsit monoton, de szép és szórakoztató játék)
    – HUN mappa: bpmenetrend, árfolyamok, iticket, duna mobil, moziműsor, TV24, topjob.hu, tvguidehu, olcsóbbat, mindmegette, fn.hu, sziget, laborlelet, műsorújság(sztem is ez a legjobb műsoros app), profession, sport24, hir24, ingatlan, smartcity
    és a többi: IMDB (film fanoknak szintén kötelező), speed test, roll paper calc (ha vissza akarod nézni h miket adtál/szroztál/vontál/osztottál össze), touchmouse by logitech (többit wifis egérmozgatót nem próbáltam, de ez jól működik), knocking vid, PS express, friends around, tango, remote, liquor log, puskatár
    hát így ennyi, ha lesz már végre JB akkor a tört appok közül is írok párat 🙂

    üdvölet!
    RKG

  76. Sziasztok,
    A Sleep Cycle mire való?
    Drakenet

  77. Sleep Cycle: Beállítod, hogy mikor ébresszen, berakod a párnád alá. Figyeli az alvási ciklusodat, és amikor végzel a ciklusoddal és már nem “futná” az idődből még egyre, felébreszt. Így sokkal kipihentebb leszel, mintha mély alvásból ébresztene az órád.

  78. @CamelX: Az Eye of the Beholder-t honnan tudom leszedni, mert sehol nem találom, az App storon kívül!Köszi!

  79. Köszi, ez tetszik…. 😀

  80. @miv@cactusdev: És ez tényleg működik?

  81. @GaborXD:
    Hozzaadtam a youttubot es meg mindig nem jo!
    Ipadon vmiert nem jo!
    Mit lehet tenni mert ez nem allapot

  82. @Tigabor: Nálam speciel nem. De írja is a dokuja, hogy túl kemény (vagy túl puha) matrac esetén nem működik, mert nem mozog annyira a matrac a levegővételedkor, hogy érzékelje az iphone. De van egyébként kalibrációja, elég jól be lehet lőni. Nézz rá az iTunes-ban, most néztem, képek is vannak fent. Sokan dicsérik.

  83. @miv@cactusdev: 1 dolcsit megér, megnézem mit tud 🙂

  84. @Tigabor: Ez a beszéd! 🙂

  85. Tudnátok mondani egy oldalt, ahonnan ingyen lehet szedegetni app -okat?!

  86. sziasztok! nekem olyan alkalmazás kéne, amivel bizonyos appokat le lehet jelszavazni, és mondjuk ingyenes( lehet tört is JB van ), köszi előre is! 🙂 A hírhez meg grat, sok érdekes appot ismertem meg most, párat már fel is lőttem ^^,

  87. @dadamm: locktopus – van belőle “ingyenes” verzió is cydia xsellize – repoban!

  88. nagyon szépen köszönöm a gyors választ 😉

  89. @jocky: sorry, ezt félreértetted, azt írtam az Undercronft EoB-szerű. Keress rá az Undercroftra, teljesen ugyanaz a mechanizmusa a játéknak!

  90. Sziasztok! Sorry az off-ért! Segítségre lenne szükségem! Nem tudná valaki megmondani ,hogy 3.2.2 fw rendelkező iPad -emet melyik programmal tudom Jailbreak-elni! Előre is köszönöm a segitséget!

    Higgins

  91. @Higgins: azt sehogy! még! 🙂

  92. @CamelX: 3G-n tul sokat tolt, sajnos, mar alig varom 4est, remelem ho vegeig kihozzak feherben… 🙂

  93. @SyneT: Értem …köszönöm!

  94. Valaki nem ismer olyan progit, amivel be lehet kapcsolni a sz.gépemet? (Mobilneten keresztül)

  95. @SajtOS: LogmeIn, de csak alvó állapotból.

  96. még egy kérdésem lenne, biztos volt már ilyen. olyan appot szeretnék, ami számolja, h mennyi smst küldtem, és hány percet beszélgettem, és esetleg lehetne resetelni, mert előfizu miatt jó lenne tudni 🙂 esetleg ha van ilyen, akkor egy linket vagy depo-t is írhattok, köszönöm a válaszokat előre is! 😉

  97. @foci099: ne a beépített app-on, hanem a safarin keresztül nézd és ott tudsz felbontást állítani

  98. Foci099:Uninstallàld a 3g unrestictort és telepìts egy màsikat mondjuk a sinful repobòl! Most nem tom mi a cime de megtalalod a google segitsegevel! Mast egyenlore nem tudok!

  99. kérdés? ha irok egy hasonló cikket csak azt a saját kedvenceinre lebontva azt ide linkeljem vagy küldjem az oldal készítőinek és ők elbíeálják majd hogy kiteszik-e illetve nem??

  100. Csak nem WOWozik valaki??:D Egyébként jócikk lett az ilyeneknek mindig örülni szoktam

  101. Helló!
    Csinálhatnátok 1 olyan rovatot, ahol beszélnétek több bluethoot-on keresztúl jácható játékokról! Meg appokról!!

  102. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a legjobb videó felvevő app 3G-re? Találkoztam már több névvel is cikkekben meg hozzászólásokban, de részletesen nem foglalkoztak velük. Szóval akinek van egy jó tippje, legyen kedves ne tartsa magában! 🙂 köszi előre is! 🙂

  103. Vilkoo: cycorder, szerintem

  104. Uzenet kuldesre a csaladban a Meebo nevu free app-ot hasznaljuk, gtalk-ra. Nagyon gyors, 72 oras online push-al.

  105. @GaborXD köszi, kipróbálom!

  106. “de ezzel a programmal iPhone 3G/3GS/4 tulajok tudnak videó beszélgetni egymással 3G/wifi-n” hát nekem 3G-re azt mondja hogy nem kompatibilis

  107. @sindliG:
    mert nem is az
    only 3Gs and iphone4

  108. @admin: Koszonom szepen !! 😉

  109. Vikoo – QiK video szerintem 🙂 online streamelni is tud 🙂

  110. Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha az iphoneról telepítek az Installousal programot, aztán szinkronizálom a telót a géppel, akkor az így leszedett programokat törli a telefonról és nem szinkronizálja fel a gépre. Van valami megoldás erre?

  111. Windows Live Messenger
    Facebook
    Időkép
    Installous
    Omnibusz
    Sportacular
    Visuaradio
    IMDB
    Shazam
    BatteryDoctor
    Sport24
    iKamasutra 😉
    Majd írok rólluk, ha valamit nem ismernétek, de most órán ülök. 😀
    Esetleges kezdők itt elérnek:
    [email protected]

  112. Cut the rope – új játék! Zseniális, kötelező vétel!! 🙂

  113. @Atilka19: Én is WoWozok, mi azzal a baj? xD Csak én nem eredetin, hanem Taurin…
    De hogy írjak én is a szoftokról:
    Skype, ha asszony gépezik, és valakivel akarok beszélni
    Facebook
    SBSettings, kötelező minden JB-snek
    AppReviews: akciós appokat gyűjti össze
    Hungary: A Magyar Turizmus Zrt ingyenes appja, ha itthon akarsz turista lenni, ajánlom mindenkinek
    Ozone: időjárás app, videókkal, érdekességekkel
    AppBox Lite: alkalmazáscsomag, sok érdekességgel, ingyenes, nézzétek meg!
    Shazam és Midomi
    Játékok:
    0.03s: reakcióidődet tesztelő játék
    WoWTactics: hát ez nem játék, de ahhoz kell xD
    Angry Birds
    Carcassonne
    GlassTower2

  114. Üdv Szifon.com !

    Tudom nem ide illőkérdés, elnézést.
    Abban kérném a segítségeteket, hogy plusz mapákat kívánnék létre hozni, mi ennek a rendje és módja?

    köszi
    jocmoc

  115. @jocmoc: húzz egymásra két ikont

  116. iDownload – mivel iphoneról sokat töltök, ezzel az appal pár filehosterről lehet letölteni 🙂 (pl megaupload, hotfile)
    Safari
    EasyMSN
    Skype
    Yahoo Messenger!
    System (info a szifonról, mennyi szabad hely van rajta, memória használat stb)

  117. Sziasztok,

    nem tudtok valami alternatívát a swapBT-nevű programocskára 4.1 alá, mert ott nem működik? Csak annyit csinál, hogy egy gombra be illetve kikapcsolja a Bluetooth-t.


Add a Comment