fbpx Skip to content

Megjelent a 4.2-es firmware újabb bétája. A béta 2-es változatot most teszteljük mind iPad, mind iPhone 4 alatt.

Jelenleg a következő újdonságokat ismerjük:

  • Új YouTube beállítások feltöltéskor.
  • Új Multitasking animáció iPad-en.
  • Gyorsabb, jobb rendszer…
  • Recovery menüben már az új iTunes ikon jelenik meg.

A 4.2 béta 2-t ahogyan eddig is, így most is CSAK developer accounttal lehet feltelepíteni, így sima mezei user ne próbálkozzon!

Update #1

  • MobileMe e-mail részének javítása.
  • Game Center ikon már az App Store alkalmazásban is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

62 Comments

  1. Hi

    Pénteken vettem az I4et, felraktan rá a 4.1-es rendszert és az akksi 1 napot alig bír ki aktív használat mellett. Lehetséges hogy akksihiba van ? Vagy olvastam hogy pár embernek a 4.1-el gyorsabban merül a teló
    Szerintetek ?

  2. alapbol nem nagyon bir tobbet egy iphone.

  3. @ambushka: nekem 2 t is kibír:D:D:D:D:D:D:D: DE JB vel lehet rajta hosszabítani:P

  4. Proximity sensorral mi a helyzet? Mert az antannegate lófütty ehhez képest. Akksi nálam is szar. 5,5 óra használat után lemerül. Szóval egyelőre fail.

  5. Igen, 1-1,5 nap. Ellenben ez mocsok T-szar, volt pofájuk 4.1-gyel kihozni a telefont…milyen szemétség már ez…most egy ideig benézhetem az iBlacklist-em…
    Nagyon jól jönne a JB már…:)

  6. Egyébként hoyg most már a 4 esnél jobban hozzá lehet férni ezáltal nem lehetne bele szerezni nagyobb kapacitással bíró aksit? nem tom h az alap hány milliamperen megy

  7. @PeterHz: jaaa hallod gecik 😀 fasz kivan:D:D varom a shattert 😛 remelm UNtetherd lesz!!

  8. Siethetnének már a Dev-team-esek a 4.1 JB-kel, mert a végén még előbb jön ki a végleges 4.2, aztán már cseszhetjük, az Apple nem fogja aláírni a 4.1-es szoftot.

  9. @MegyoCon: az tök mind1 ha nem irja ala 😀 ha fent van akkor JB es cydia make my life easier:P

  10. Ha a jb tudja a 4.1-et akkor tudni fogja a 4.2-t is ennyit azért már megtanulgattunk volna! Nekem csak fél éve van iPhone-om, de ennyit azért még én is felfogtam ha az apple 3 hónapon belül ad ki frissítést akkor a csapatok megvárják a végleges kiadást mert ha nem akkor tuti mindenki azzal húzza majd őket, hogy miért nem a legfrissebb fw-hez adták ki, mert akkor hírtelem mindenkinek az kell ami a legfrissebben van benne. Mi is szívunk a 3g-nkel de türelmesen várunk mert tiszteljük a munkájukat. Teljesen mindegy, hogy ebből élnek vagy sem, mindenkinek ingyen közzéteszik (nem is olyan régen ez még illegális volt mint tudjuk)!!!

  11. Tényleg milyen aljas ez a T-Mobile! Igazán lelevelezhették volna, hogy “Kedves Apple! Régi firmware-es cuccot küldj, mert idehaza csak azt szeretik, mert utálnak fizetni a hülye alkalmazásaidért! Így viszont fel tudjuk törni! Köccce!!!”… 🙂

  12. 4.2-ben frissult a bb?

  13. iPhone 3GS esetében enged Youtube-ra feltölteni eredeti minőségben, vagy lebutítja? Ha már a 4 esetében megy a HD, illene GS alatt a 480p.

  14. nekem még iphone-om sincs basszátok meg.jol megvagyok az Alcatel-mel.a legjobb mobil a világon.

  15. Én is pénteken vettem és elsőre nekem is az aksi volt az i4 gyenge pontja de mára össze szedte magát. Tegnap direkt nem töltöttem csak használtam éjszakára kikapcsoltam és meg most is 56%-on áll. Jó lesz ez csak szerintem időre van szüksége. Illetve ne felejtsük el hogy az újdonság varázsa miatt sokkal többet nyomogatjuk és csak azt vesszük észre hogy lemerült. Szerintem.

  16. @renato: akkor h találtál erre az oldalra?

  17. Crazy: addig nem teszem fel a 4.1-et, amíg nincs hozzá JB. Ha később jön ki a JB, mint a 4.2, akkor meg már hiába. Kezdődik újra elölről, ahogy ez a 4.0.2-vel volt.

    Arazriel: én már szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. A 4.0-ra, a 4.0.1-re is külön módszer volt a JB-re. Az Apple szépen bezárogatta a kiskapukat a szoftverrel. A Shatter exploit engem nem érint, mert nem A4 chip van a telómban, tehát amíg nem találnak egy hardware-re alapuló JB-et, addig a 3GS-re ez a huzavona örök lesz.

    Mindezek mellett tisztelem a munkájukat és türelmesen várom az újabb kiadást. Csak megjegyzés volt, amit mondtam.

  18. 3G-n milyen?

  19. OFF
    a.:2.2.1-es firmwarehez honnan lehetne kompatibilis appokat szerezni?
    b.:tört progikat a mobileinstallerrel lehet felbütykölni?
    ON

  20. @MegyoCon: hat sztem ragd fel hamarosan jon a JB. am ha kijon a 4.2 akkor se kell sokaig varni mert az exploit az az öszes a4 chiphez jó!!

  21. @PeterHz: Mármint mocsok Apple 🙂 francért küldte így a telókat…

  22. @Tigabor: JA! bár a HDR fotózás az állat:D

  23. Akkor marad az Alcatel el és ne itt pofazz! Megis csak érdekel ez a “gagyi” mobil mert itt vagy és kommentelsz!!! Amúgy Teller nem bantasbol mondod de telleg minek írsz!

  24. Itt ismét aktuális:
    Nincs itt egy developer aki némi ellenjuttatásért regisztrálna egy iPadet a dev accjára nekem? fekete.laszlo kukac blackit.hu
    na-már na 😀

  25. @Crazy: 3GS-ben nem A4 chip van 🙂

  26. Tényleg drágák az iPhone 4-ek meg minden szóval lehet szidni őket de mi köze van T-nek ahhoz, hogy 4.1 van a telefonokon? Szerintem logikus, hogy 4.1-el jönnek ki…

    Bár engem nem mozgat a jabilreak 4.0 óta

  27. iPaden a 4.2b2 egy kalap fos. Feltetem restore-ral, be akarom állitani Mobileme-t de kilép a Settings app ahogy beirtam az adataimat…

  28. OFF:
    Régi bootromos 3GSt a shatterrel lehet majd jbzni? Vagy az csak az A4chipekre jó?
    Cserélték a gsemet szervizbe 1hete aminek örülök de a 4.0.2 vél adtak oda és nincs semmilyen ssh meg ecid lementve és nem tudtam jbzni sehogy. Tudtok valami megoldast?

  29. Nekem is egy T-mobilos iPhone 3GS-em van 4.1-el sajna. És már nagyon jó lenne egy JB meg unlock.
    Az Apple A4 chip fura kissé, mert azt írják róla hogy “The Cortex-A8 core used in the A4”. Tehát a Cortex-A8 van azokban is kissé más körítéssel?! Akkor működnie kellene a Shatter exploitnak a 3GS-en is, vagy mégsem?!

  30. sztetek a köv jb csak iphone 4 es lesz a hardware hibát kihasználva, vagy működni fog 3gs en is? ugy érzem egy kicsit el van hanyagolva a 3gs az utóbbi időben:( pedig nagyon tennék már rá 4.1.et!!

  31. @renato: És ez miben kapcsolódik a témához és ki kérdezte hogy neked milyen telefonod van?

  32. iP3G tesztet bevállalom ma délutánra 😉

  33. @hegyi: jaja van egy két app ahol szépen crashel még a 4.2, de mivel még beta így ez sajnos ezzel jár.
    Nekem még 4.2 beta 1 van fenn, ott meg a Mail app az ami simán crash-el ha leveleket tölt…

    Majd talán a beta 3 már jobb lesz, de GM-ig nem érdemes feltenni szerintem se ipad-re, se iphone-ra, csak abban az esetben ha az új funkciókra akar valaki fejleszteni – vagy már nagyon hiányolta az nagyon “okos” multitask-ot.

    De azért lévén hogy beta, ne várjunk már csodát 🙂 – Amúgy szerintem elég jó lesz ez a 4.2

  34. @FekaBa: 10e ft ellenében regisztrálhatsz 😛 – mire kéne amúgy?

  35. @gaaglar: király!!!

  36. a ku..va 4.1 mikor jelenik már meg ??? ki nem sza..ja le a 4.2 bétákat még a 4.1 se jött ki :S már boccs a kommentér

  37. @máté: a 4.1 már rég kijött, a jailbreak nem jött még ki hozzá…

  38. Sziasztok, kicsit off, de a segítségetekre lenne szükségem. Szóval kb egy éve nem raktam rendszert a telóra (3G). Kezd haldoklani, fagy, újraindul, szóval ideje lenne megejteni. 3.0 vagy 3.0.1 van rajta, nem tudom megnézni, mert ahogy rányomok az Információk-ra azonnal kilép a főmenübe. iTunes-t sem látott mostanában, sőt a gépem sem, ssh, installous-szal elvoltam. Mit javasoltok? Le tudok-e ezt azt menteni, hogy ne kelljen egyenként visszapakolni? Milyen rendszert tegyek föl? Milyen itunes-t? 3.13 baseband frissítés nélkül? Mire készüljek föl? gondolok itt olyanra, hogy azt hiszem pl iFile fizetős lett, ilyenek. Nem lenne-e érdemesebb megvárni a 4.valamennyit dzsélbrékkel?
    Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!

  39. @rasotamas: Ja és unlock-ot, tetheringet szeretnék.

  40. @FekaBa: Küldj emailt ès beregisztrálom: alcsernorbert és gmail.com

  41. @Bela: Az a 10 e 20 ezer, meg kb két három hét szenvedés az apple-el

  42. lehet, hogy rosszul emlékszem,de nem azt ígérte valaki, hogy előbb lesz greenposnon, mint a 4.2????????????

    🙂

    Mikor mááááááár??????

  43. Sziasztok!
    Bocsi az offert de eszrevettem a kijelzomon hogy a folia alatt a kijelzon keletkezett egy buborek! A telo marciusi, t-ben vettem garancialis! Alig karcos hala a szifon store-nak! A kerdes garanciaba megcsinaljak, vagy elkuldenek anyamba hogy az nem befolyasolja a hasznalhatosagot?

  44. Sziasztok!
    Vki meg tudna mondani hogyan lehet nem mp 4 formatumu videot rarakni az ipadra?
    Mert nekem VLC vel meg air videoval sem sikerult!
    Vmiert az intunesban nem huzza at a videot! Az ipad/ apps es azon belul a VLC vagy az air video mappaba.
    Miert van az?

  45. @Goldman:
    milyen fólia?
    szerintem szarl lett felrakva…

  46. Matt szifonos! De nem a folia alatt hanem magaban a kijelzo uvegeben benne egy buborek! Lattam mar ilyet 3g-n!

  47. @Goldman: azok apró repesések, és nem tudsz velük mit tenni. Szinte az összes 3G.nek ilyen kibája van.

  48. Merre van már iPhone 4-re a 4.1-es jailbreak, illetve hogy lesessen unlock?
    Más fórumokon nem láttatok vmi dátumot? vagy az ilyen ismeretlen szokott lenni?
    előre is köszi

  49. Én is pénteken vettem meg a szifont és nekem is szarakodott az aksi . Reggel 10-kor vettem le a tőltöröl és du.-án négykor már 40%-on volt ,aztán ujra húztam a 4.1-et és láss csodát rögtőn megjavult! Két napig bírja most

  50. Meg lehetne már szokni ezt az aksi “problémát”? A 3G és a 3Gs is egy, vagy max 2 napig bírja. Az Apple az iPhone 4- ben számos olyan fejlesztést tett amely egyenesen arányosan növelte az áramfelvételét a készüléknek, a fejlesztett aksi kapacitásával. Mindenki tudja -remélem – hogy ez amolyan “mi volt előbb” játék. Szerintem a nagyobb aksi azért is kellett mert a teló nem bent volna 4 óránál többet a régi aksival. A retina display nagyon nagy áramszükséglettel bír. Tehát végül is ugyan az a telefon mint eddig csak fejlesztették és NEM JAVÍTOTTÁK! Az nem egy fejlesztés ha nagyobb üzemidőt kap, hanem javítás. Mindazonáltal, soha nem igérik hogy a software miatt kevesebbet fogyaszt, a legtöbb amit így tudnak javítani ezen hogy gyorsítják a folyamatok feldolgozási idejét, mert: gyorsabban jut el a feladat a prociig -> kevesebbet tököl a proci a memóriával -> gyorsan feldolgoz -> végrehajt -> eredmény = kevesebb ideig bambuljuk a kijelzőt, rgo: kevesebb áramra lesz szüksége! Ha csak készenlétben van úgy akár egy hétig is eldöcög..

  51. @MegyoCon: Tudom, nem is igazán neked szól ez, hanem aki bunkóskodik, hogy “mikó lessz má’…? “

  52. @Arazriel: érdekes nekem a 3G-m fél évvel ezelőttig bírt 5-6 napot. azóta már csak 3-3és fél. de azt simán.

  53. @m.beka: A komolyabb szoftver több procit használ, lassaban hajt végre, tovább nézzük a kijelzőt. Csak kód az egész..

  54. Sziasztok!
    Van még valami esély, hogy valaki válaszol a kérdésemre? (38.)
    Nagyon jó lenne egy kis segítség! Köszönöm!

  55. @rasotamas: Szia, semmi egyéb letöltesz egy 313- gyári ipsw-t mehet neki az új baseband is (shsh az ott még nincs 3G-nél) aztán nyomjad neki az új spiritet, majd CYDIA! Ott pedig a hackulo repo appsync 3.1.3 és devteam unlock! Asszem ennyi, javíston ki bárki!

  56. @Arazriel: És ez az unlock tuti jó? És tethering működik így? Meg van még fent Android dualbootban, azzal mi lesz? Igazából nem fontos, mert amúgy is le akarom majd szedni, gyakorlatilag használhatatlan bármire. Köszönöm a választ!

  57. @Arazriel: Még annyit akartam kérdezni, hogy az itunes verzió mennyire számít? Valamint honnan szedjek le 3.1.3-mas ipsw-t? Nem kell custom firmware? Ez az activation ez hogy megy? mert már nem emlékszem. Aktív t-s kártyám nincs.

  58. Hát az igazat megvallva, keresni kell a neten vagy asszem itt is van link keress rá, vannak olan helyek ahol fennt vannak a gyári ipsw, csak annyi mondhatok: guglizz. Az unklock tuti jó és acydiában

  59. … Lehet hozzáadni repot: stable.szifon.com itt mindent megtalálsz, van itt ún. carrier fix ami minden szolgáltató beállításait tartalmazza. Tethering? Azt nem tudom, mert soha nem próbáltam. A dual bootos androidot nem ajánlom mert nem apple ra van portolva, tehát nem fog jól müködni! A szifonon egyetlen fő gomb van a legtöbb készüléken legalább 3. Meg az android szerintem gyerekcipőben jár (olyan mint régen a symbian: soha sem tudták jól optimalizálni)! Én már túl vagyok egy 3.1.3 unlockon, tehát megbízom a folyamatban. Ha rákeresel a “spiritjb”-re a guglin akkor kiadja annak hivatalos oldalát és mehet neki a jailbreak, ha az megvan akkor a devteam repóból unlock, majd add hozzá a cydia.hackulo.us repót és tedd fel az appsync-et a 3.1.3- hoz, aztán ha van a szifon repóban carrier fix 3.1.3-hoz akkor azt is! Kész! Indítsd újra a telót ésmmeg is vagy, remélhetőleg nem lesz gond. Ja a dualboottal vigyázz mert brick lesz a telóból ha nem vigyázol és akkor se android se iphone nincs.. Marad a szervíz, azt pedig nem akarod -gondolom- hogy olyan szoftverrel kapd vissza amire nincs jb. Remélem jókat mondtam. Javítson ki bárki..

  60. Az itunes nem tudom hogy számít-e, még soha nem downgradeltem, csak updateltem, szóval nekem mindig a legújabb van… Ezt nem tudom, de szerintem jó az új… Talán..

  61. @Arazriel: A hivatalos spirit oldalon azt olvastam, itunes 9.2nél ne legyen újabb. Viszont ír valami tehered/untethered jailbreak-et. Lehet kivárom ezt a 3G-n is gyors 4-es szoftvert és majd akkor meglátom.

  62. @rasotamas: Tedd azt 🙂


Add a Comment