fbpx Skip to content

Megérkezett az iPhone 4! Így a SzifonStore is felkészült arra a rohamra, amit ilyenkor a vásárlók szoktak okozni, fólia, dock, kábel, autóstöltő, bumper és egyéb nyalánkságok tekintetében.

Raktáron az iPhone 4 Dock! A dokkoló állomás segítségével kényelmesen töltheted, vagy szinkronizálhatod az iPhone telefonodat a számítógéppel. Könnyebb leolvashatóságot biztosít a bele helyezett készülék kijelzőjéről az álló kialakításnak köszönhetően, miközben megóvja a hátlapját az esetleges sérülésektől. A dock hátuljában elhelyeztek egy line-out kimenetet, amivel rákötheted a gépre, vagy egy hangfalra a telefont, és így akár zenét is hallgathatsz a dockban lévő szifonról. Tesztelésünk során négy iPhone tokból hárommal sikeresen bele tudtunk dockolni, tehát valószínű, hogy az iPhone 4 tokok többségével is belefér a szifon a dockba gond nélkül.

Megérkeztek a fóliák is az iPhone 4-hez. Tulajdonképpen mindenki megtalálja majd a megfelelőt, mivel érkezett fényes, matt és tükör felületű fólia is. Az iPhone 4 üveg hátulja miatt ezek a fóliák már duplán is vannak, tehát nem csak az elejét, hanem a hátulját is védi a telefonnak.

Akik nem szeretik mindenhol a fóliát, azok is tudnak kedvükre válogatni, mert tokok is érkeztek. Több féle kristály és szilikon tok áll rendelkezésre, akár 5 féle színben.

Raktáron vannak a többszínű egyedi iPhone 4 Bumperek is! Aki esetleg nem szeretné a kristálytokot vagy fóliát a kijelzőjén, tudjuk ajánlani a Bumpert. Az iPhonet a kereténél védi, és ezzel egy kellemes érzetet ad. Nem érezzük, hogy le akarnánk ejteni a kütyüt.

Az iPad tulajdonosokra is gondoltunk. Nekik a 2 az 1-ben Camera Connection Kit-et ajánljuk, mivel olcsóbb mint az Apple-lös társa, de ugyan olyan hatékony. Ezzel az eszközzel a képeid tudod átmenteni egy SD kártyáról vagy fényképezőről az iPad-re közvetlen. Nem kell hozzá külön számítógép, csak bedugod az USB vagy SD kártya csatlakozóba a megfelelő eszközt, és már tölti is fel az iPad-re a képeket. Rendkívül hasznos lehet nyaraláskor, ha épp megakarjuk nézni az aznap készült képeket. Emellett USB-n keresztül akár billentyűzetet is ráköthetsz az iPad-re, vagy az iPhone-nal is összekötheted, így az iPhone képeit is rámásolhatod az eszközre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment