fbpx Skip to content

Pontosan ennyi idő kellett, hogy egy egyszerű Cydia csomaggal feltehessük a GameCentert és egyben a HDR funkciót a régi iPhone 3G-re és persze a 3GS-re. Megint a jailbreakre támaszkodnak a régi vásárlók, hogy apró változtatásokkal ők is megkapják azt, amit helyből tudnia kellene a telefonnak, csak az Apple nem így gondolja. Természetesen a csomaghoz 4.1-es rendszer szükséges, így az iPhone 3GS tulajok még várhatnak vele.

Még egy jó hírrel szolgálhatok így estefele. A GreenP0ison exploit készítője nem fogja megvárni a 4.2-őt, a 4.1-re is kiadja már a jailbreaket. Időpont még nincs.

Olvasd el a hozzászólásokat is

108 Comments

  1. Kezdek skeptikus lenni! Kezdjetek hozza szokni kedves uj Iphone 4 tulajok a JB nélküli telotokhoz! .-(

  2. Mar lehet Custom 4.1 FW-t csinalni Windowson sn0wbreeze 2(.1)-el, nem ertem miert nem irtatok meg..
    taranfx.com/jailbreak-iphone-3g-3gs-ios-4-1

  3. @bukko: Mert nem “hivatalos” custom nem támogatjuk az ilyet, nem biztonságos. Aki akarja megtalálja és megcsinálhatja. Ennyi.

  4. Deejay:
    Ezt a cikk melyik részéből szűrted le,és mi alapján?

  5. @admin: Hivatalos custom, az oldalrol (ih8sn0w.com) le is lehet tolteni.. en megcsinaltam, szuper minden.. 🙂

  6. Sziasztok!
    Adott egy MC model 3G Touch 3.1.3-as fw-vel, restoreolni szeretném, szintén 3.1.3-ra, de az itunes nem engedi (error 3194), annak ellenére sem, hogy a host fájlt átírtam.
    Létezik erre valami megoldás?

  7. És vajon a WinterBoard-ot miért is akarja felrakni? Nem értem az miért kell a HDR-hez… :S

  8. @Jam.: hmm.. hat a 3194-es akkor van, ha nem engedi az Apple a restore-t, vagyis a hosts file-al valami baj van.. Nezd meg, hogy ezt irtad-e bele : “74.208.10.249 gs.apple.com”, elmentetted-e, elmentette-e normalisan, az elozo “gs.apple.com” host sort kitorolted-e, ami az Apple Authentication Server-re ‘mutat’, es probald ujra.. vagy ha igy se jo, update-elj 4.0-ra, es onnan probalkozz le megint 3.1.3-ra.. ES GYOZODJ MEG ROLA, HOGY AZ iTouch SHSH-I LE VANNAK-E MENTVE EGYALTATLAN!! 🙂

  9. A custom fw csak 3gs en múködik nem ? 4 re nem nagyon találtam ha van linekel valaki de szerintem nem nagyon lessz 😀

  10. Hát jó… felraktam. Az install végén Reboot device… majd boot után indicator forog-forog, majd megáll. Az iTunes közben várakozik preparing to sync üzenettel. És ennyi. Úgyhogy nekem restore. :S

  11. @miv@cactusdev: Nem volt odaríva apróbetűvel hogy bétatesztelőket keresnek?
    Bocs… 🙂

  12. @FearFm: abban az esetben tudod jailbreaknek alavetni, ha 3.1.2-n van, vagy van shsh-d, de nincs ezek szerint.. 3.1.2-n van jailbreakelve most?

  13. @Chrys: Igazából a HDR-t kipróbáltam volna, de tényleg csak egy próbára (a két év alatt ha 10 képet csináltam az iphone-nal, akkor sokat mondok).
    Egyébként ha már béta teszt, akkor nekem ez a redsnow 0.9.6 béta tűnik gyenge láncszemnek…

  14. @bukko:
    Mivel eleve 3.1.3-al jött az iPod, ezért csak ezen a firmwaren tudtam “Make my life easier” gombot nyomni, de itt megtettem. Azt nem tudom, hogy erről, hogyan lehetne megbizonyosodni, mivel jelenleg csak recoveryben megy a készülék. Csináltam egy “erase all settings and data”-t és ezután nem volt hajlandó többet elindulni, egyszerűen leakad az almánál, az indikátor forog egy ideig, majd újraindul és ezt csinálja folyamatosan. Most ez lenne az oka a restorenak, de se a 3.1.3-at, se a 4.0-t nem tudom felrakni, mert megáll a 3194-es erroral, a hosts-ban a cím tuti, hogy stimmel és próbáltam több gépen is, 9.0.3 és 9.2-es itunesal. A 4.1-et pedig nem szívesen raknám fel mert akkor tethered lenne, de úgy nézki, hogy kénytelen leszek. 🙁

  15. @Jam.: aha, ertem, hat sajnos ebben az esetben tenyleg 4.1-re szorulsz.. 🙁 probald meg egy Mac-en megcsinalni, ha tudod persze, nekem ezen megy, Win-en nem mukodik a hosts-os dolog.. nemtudom miert.. nembaj, max. 1 het es kijon az untethered! 🙂

  16. @miv@cactusdev: A béta duma csak vicc volt természetesen! 🙂 Bár ha úgy nézzük,az ilyen újonnan kijött dolgok első verziói mindig rejtenek vmi kis hibát. Most épp ilyenbe futottál bele sajna.

    Mi a véleményetek különben,holnap ha 4.02 vel kapom a I4 et, frissíthetem azonnal 4.1 re? Gondolom ha lesz JB,akkor 4.1 re, és nem CSAK 4.02 re?!

  17. @FearFm: hat igen, a 3194-es uzenet az azt jelenti, hogy az Apple nem engedi a downgrade-t, sajnos ezek szerint neked is varni kell a 4.1 jailbreak-ig, mivel 4.0.2-re nincs JB, csak iPhone 3G-re.. 🙁

  18. @Chrys: persze, miert ne frissithetned 4.1-re? 😀

  19. @bukko: Mittomén, a 4.1 ben van egy csomó újdonság. Nehogy az legyen,hogy olyan is van benn,ami miatt nem lesz rá JB,csak korábbi verzióra. Na mivel úgy hallom h 4.02 vel adják “legjobb” esetben is, ezért kérdeztem csak, tudom a 02 is a “PDF JB” kiszűrésére volt. Jólva,végülis a kérdés felfogható költőinek is, vagy jósnak vagy dev team tagnak kéne lenni a pontos válaszhoz! 🙂

  20. “4.2-t” 😉

  21. @bukko:
    Sőt mindenképpen ki kell várnom az untethered jailbreaket, mivel a sn0wbreeze 2.0.1-el is csak akkor lehet custom ispw-t csinálni, ha megvannak az shsh fájlok a 3.1.2-es rendszerről.

  22. Találtam 1 lapot, ahol ‘Apple Iphone 4 32GB €475.33’. 16 gigás meg 356.20.
    gizmosbox.com/apple-17-c.asp
    Szerintetek innen lehetne rendelni [szóval mennyire tűnik megbízhatónak a lap?], és itthon tudnám használni T-vel?

  23. @Kovi87: És mi ez a lap egyébként? Mert ennyiért szinte “ajándék”.

  24. 140e huf postával.. Jóhogy jó ár. Persze ha nem fake. Nem merek látatlanban rendelni. Am ott a link, google hírdetések közt találtam.

  25. Sziasztok! Feltettem, nem lett belőle restore. Ez egy winterboard-os alkalmazás szerintem, mert a wb-ben lehet ki be kapcsolni, viszont bekapcsolt állapotban sincs game center ikon és hiába fotózok többet akkor sem megy a hdr….nem értem mi a baja, ha valaki tudja megirhatná. Lehet, hogy én vagyok hozzá túl egyszerű. 😀

  26. Még egy érdekesség. 3G-m van, a választható hátteret használom multitask helyett, igy nem lassul le a teló…viszont amikor bekapcsolom wb-ben a hdr/game center combot akkor eltűnik a főképernyő hátterem.

  27. felraktam, nekem bootolt, de nem találtam sem hdr beállítást, sem gc-t. 🙁 Másnál? Viszont felrakta WB-t… 🙁

  28. de 4.1 van fent nektek?? mert csak azzal megy mint az elején irják!!

  29. Hy all! Kérdésem: van egy 3g-m amin 4.1 iOS van. Lehet ezt jailbreakelni? Ha igen akkor mivel? Nem nagyon találtam erre választ? Nincs Mac-em csak pc-m. Segítsetek pls. Előre is köszönöm! Fabi

  30. Elvileg a sn0wbreeze 2.0.1 tudja törni

  31. Sziasztok,

    Olyan gondom lenne hogy 3gs régi iboot-os 4.0.2 os telefont nem tudom egyszerűen sehogy se DFU mode rakni, csak recovery van állandóan akármit csinálok… Próbáltam youtubo-os videók alapján, leírások alapján.

    Nincs valami bevált módszer?

  32. @bukko: és ip4 re nem jó 😀 🙁

  33. 3G, 4.1 mégsem működik, se gamecenter se HDR. Miért postoltok kipróbálás nélkül valamit? Mi van ha másnak elszarja a telóját? Itt azért nem ezt szoktam meg… 🙁

  34. Bocsi az off-ért! Kérdésem lenne, hogy Angliában mely cég értékesíti az iPhone 4 telót függetlenül ill. ott meg lehet-e rendelni interneten keresztül? Várom a segítséget, amit előre is köszönök!

  35. @Laci:
    a szinvolnal:)
    —————————
    de nekem se…
    majd a hosszabb verzió.. az tökéletesen megy:)

  36. @Deejay
    ha mar a kezembe lenne a 4 akkor tutko nem jailbreakelnem. Sajnos itt gyorben csak 40 darabot kaptak ugyhogy nyitas utan egy oraval mar nem is volt. Sot meg a kiallitott darabot is elvitte valaki. Ugyhogy most szar lesz varni mert szerintem 1honapon belul nem igazan jon majd uj szallitmany 4bol 🙁

  37. Vagy az Apple valamelyik konkurensének készülék premierje?

  38. @Laci: Sajnos nem tudtuk kipróbálni, amit a modmyi-re felszoktak rakni az általában megy. Ebben az esetben lehet, hogy nem, illetve 1.0-s verzió valszeg frissítik.

  39. admin mikor jön windows ra a 4.1 jailbreak ??? 3g re , a redsnow már nagyon kéne 🙁

  40. Sziasztok.

    Látom hogy kívan írva hogy 4.1 es szoftverrel fut a hdr/game center. de akkor meg se próbáljam 4.0-án? (iPhone 3GS 16GB jailbreaked ios4)

  41. mikor lesz mar unlock uj baseband-re 3g-n? normalis h kozel 1 honapja kiadtak az fw-t es meg semmi? ugy emlekszem, napok/hetek kerdese szokott csak lenni..

  42. @Lac: nem ertem, amit irsz. 11.30-kor mentunk Gyorben az Arkad-beli T-Pontba es vettunk is 2 db-ot, igaz nem sokkal utanunk fogyott el. A 32 GB-os meg nagyjabol elottunk. De semmikeppen nem a nyitas utan egy oraval. Lehet, hogy a delelott folyaman kaptak meg szallitmanyt? Ja, persze ha a nyitas utan egy oraval pentekre vonatkozik, nem szombatra 🙂

  43. @Aero11: Kétlem. Egyrészt fontosabb mint az alma, tehát nem Apple-lel kapcsolatos bejelentésük lesz, másrészt pedig a djuice inkább a tiniket célozza meg, és a Pannon mindig is figyelt arra, hogy a Pannon és a Djuice brand-ek elkülönüljenek egymástól. Az meg kizárt, hogy Djuice csomagokban legyen.

  44. /off
    Hello! Iphone eseteben mi szamit garancialis problemanak? A 3gs em bal also sarkanal enged az illesztes es van egy vekony res, emiatt a telo meg az uveg alatti resz telemegy kosszal. Ezert vajon cserelik?
    Masik dolog. Mivel a garanciatorveny ertelmeben a forgalmazo koteles ugyanolyanra vagy sajat koltsegen jobbra cserelni az adott termeket, es 16 gigas gst mar nem arulnak, mennyi az eselye hogy iphone 4et kapok? 🙂
    A valaszokat elore is koszi

  45. Srácok!

    Még mindig ez az akksi téma idegesít! Tegnap Jadeye belinkelt egy oldalt ahol lírják hogy melyik akksit hogyan kell tölteni. Na most ott azt írják hogy a LI-ion vagy LI-polimer akksik kifejezetten nem szeretik ha sokáig vannak a töltőn és inkább többször kell őket tölteni rövidebb ideig. Én tegnap az iPhone 4-et először töltöttem 3 órát és kész. Nem 16-ot mint az eladó mondott, mert az káros lehet a LI-ion akksinak. Most akkor jól csináltam?

  46. @Jhon: hat ne. 😀

  47. Kijott az iTunes 10.0.1 – lehet frissiteni, semmi gaz, nem blokkolja a JB-t!

    Changelog : img36.imageshack.us/img36/7296/ituneschangelog.jpg

  48. @makiman: Ezen én is gondolkodtam már korábban, de szerintem tuti van szervízraktáron egy csomó “régi” készülék amire ilyenkor cserélik.

  49. @Zuzzer: En mindket eddigi iPhone-omat ugy toltottem, hogy egesz ejszakara a tolton hagytam. Azt tapasztaltam, hogy igy joval tovabb birja, mintha leveszem, amint eleri a 100%-ot. Mindket telefon aksija ugyanolyan volt 1 evesen, mint uj koraban, ugyanannyit birt. Hogy ennel hosszabb tavon van-e negativ kovetkezmenye nem tudom.

  50. Ha valakit érdekel a Duna Plazaban még van két i4, de csak új előfizetéssel 🙂

  51. @cfman: 4.1 van fennt

  52. @máté: Lehet JB-elni windows alatt is, csak VMWare kell hozzá (virtuális gép) sok torrent oldalról le lehet szedni a progit is és a virtuális gép fájlt is, ami jelen esetben osx leopard vagy régebbi op. Én is igy JB-ztem a telóm, usb-t meg mindent felismer, csak kicsit lassúcska. 🙂

  53. @geri44: valami linket tudnál adni, mert már vagy 10 féle hackintosh-t kipróbáltam több fajta módszerrel is, de az almás szürke háttérnél még sosem jutottam tovább a telepítés után.

  54. Én első töltésnél kb 2 órát töltöttem mert nem bírtam ki nem nyomkodni 😀 Mostanába amikor itthon vagyok egész nap a dokkolóba van ami be van dugva a konnektorba. És nem tapasztaltam hogy rövidebb ideig birná.

  55. Sziasztok
    Feltörtünk egy ipod touch 3g 8gb-ot spirittel. Egy ideig működött, de aztán kikapcsolt és nem kapcsol vissza. (egyszer már egy touch vissza lett küldve ezért és ez most egy új)
    Szval az a kérdés, hogy hogyan kell visszatenni a 3.1.3-at rá? vagyis újratelepíteni? Csak mert letöltöttük az IPSW-t de az itunes azt mondja rá, hogy nem kompatibilis.(DFU-ban van a készülék)
    Mit lehet még tenni?:D Eléggé idegesítő dolog, h másodszorra is megtörtént ugyan az. Nem spirittel kell feltörni, vagy mi volt rossz? A cydia simán felment, egy ideig működött rendesen. Úgy olvastam, h a legfrissebb spirit már elboldogul az MC sorozatszámú modellekkel is…

  56. @cotag: en penteken mentem be 9orara de annyian alltak a sorba hogy inkabb elmentem. kb 30-35en. igen tudom eleg türelmetlen vagyok 😀 meg kp se kartya se volt nalam. aztan mondom ugyse fogyott meg el visszamentem delutan ötkor 😀 akkor lattam a terminalon egy a4 es lapra ki volt nyomtatva hogy sajnaljak de elfogyott. megkerdeztem egyik csajszit hogy mikor lesz legközelebb aztmondtak szerdankent van uj szallitmany. de nemhiszem hogy most jövöhet szerdan egyböl lesz nekik. majd felhivom öket hatha. JA ez a masik en elötte hivtam öket hogy van e meg raktaron de nem vettek fel egyszer se pedig legalabb 6szor probaltam..

  57. Na akkor kérdeznék valamit. Felraktam ezt a HDR enablert viszont csak a settingsben jelenik meg a HDR a camera app nem mutat semmi beállítási lehetőséget. Nem lehet hogy a camera.app nem tartalmazza ezt a funkciót? Mert akkor hiába kapcsolgatjuk.

  58. OFF:

    Tud valaki egy magyar nyelvű ebook letöltő helyet? Az e-konyvtar .com nem működik.

  59. @ocso26: pdfdatabase.com/ – magyar konyvek is vannak, pdf-ben! 🙂

  60. @Jam.: Nekem is gyanús volt, túl olcsó.. mondjuk ha utánvétellel küldené és a futárnak kell fizetni akk be lehetne játszani, de tuti, h előre kéri..

  61. @bukko: Köszönöm!

  62. igen ezt értem de ugy mikor fog kijönni hogy kijön a redsnow elinditom és már jailbreakelte minden ilyen kecmec nélkül ??? ezt tudja valaki ??:D boccs ha off

  63. uj itunes jelent meg !!!!

  64. @bukko: Hali! Nekem, mikor próbálom restore-olni a iPhone 3G-met erre a custom 4.1-re, akkor kidob egy hibaüzenetet az iTunes 10 (1601-es hibaüzenet talán? :\) Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma??

  65. Nekem se megy se a HDR se a GameCenter
    Várom a frissítést
    3G vel próbáltam

  66. @marTone: Működik vajon valakinél is a HDR és a gamecenter?

  67. Üdv!

    Érdeklődnék hogy 3GS Springboard Crash-em történt, felül irja hogy Exit safe mode, ez tudtommal csak Restore-al lehet helyre hozni. Nos nekem 4.0.1 van fent, és 4.0.1 et restorral vissza tehetem?

  68. töröld le azt a cydia appot amit utoljára felraktál,és tádám:D

  69. Szijasztok most olvasom, hogy a greenpoison kifogja adni még igaz nem tudni mikor a 4.1.-es jailbreaket. Vajon MC modellre ez is csak tethered lesz?

  70. Tényleg és ezt a legutoljára leszedett cydia appot nem lehet vmi külső programmal letörölni róla, miután az itouch már megfeküdt??
    Csak apple logó van rajta, nem kapcsolmár be.

  71. Sziasztok! Akadt egy hatalmas problamam, irtam mailt, ha lehet nezzetek meg! koszonom.

  72. Hi all! A lényeg hogy Bukkonak igaza volt megnéztem a sn0wbreeze-t és bizony lehet vele jailbreakelni a 4.1-es ios-t. Nekem régi ibootos 3gs-em van és azt vettem észre hogy alapból benne van a gamecenter a hdr fotozást nem tudom hogy benne van e bár van egy sandám hogy nincs. Egyébként ha jól tudom alapból (az iphone4-ben) úgy lehet hdr fotót csinálni hogy eldöntöd a telefont.
    Egyébként a sn0wbreeze elvileg 3g és régi iboot-os 3gs-el működik ha spirittel vagy jailbreakme-vel van jailbreakelve a telefonod. Sok sikert a jail-hez!

  73. Na srácok a helyzet a következő:)
    A hdr nincs alapból benne a 3gs-be ellenben a gamecenter igen. Cydiából letöltöttem ezt a dolgot de egy valamit előre le kell szögezni. Amikor letöltöd ezt a kiegészítést akkor le van írva hogy 3 kapcsolót fogsz találni a winterboardon bellül. Egy hdr-t egy gamecenter-t és egy hdr,gamecentert (mindkettő egyszerre). De leírják hogy csak a hdr,gamecenter működik a másik kettő nem úgyhogy azokat felesleges kapcsolgatni. Ha külön akarod használni ha nem mindenképpen a hdr,gamecenter-t kapcsoljátok be. Nekem egyébként sikerült. Onnan tudom hogyha be van kapcsolva akkor a beállításokon belül a fényképeknél találsz egy kapcsolót legalul amivel bekapcsolhatod vagy ki hogy megmaradjon az eredeti fotó vagy sem. Egyébként kipróbáltam úgy hogy be van kapcsolva meg úgyis ha nem és csináltam képeket így is úgy is de semmi különbséget nem vettem észre úgyhogy itt szerintem még valami nem százas de majd kiderül kíváncsi vagyok ti mit mondtok.

  74. @Lac:
    Ma voltam Győrben az Árkádban a T-ben…azt ígérte a kiccsaj,hogy szerdán,vagy csütörtökön kapnak,és tök jó fej volt,mert megígérte,hogy rámcsörög ha megjött!!! 🙂

  75. @hepike: Én ncore-ról szedtem le, szal ha fennt vagy ott tuti fennt van.

  76. Sajna nekem sem megy a HDR 3Gs-en 4.1-en,de nekem meg nem tett fel semmit,sem winterboard-ot sem mást,pedig látszólag rendben befejeződött a telepítés…valaki???ötlet???

  77. Egyébként lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de 3g-re mi a bánatnak HDR? Nem olyan penge a kameránk, hogy akármilyen utólagos korrigálás segitene rajta, szerintem. Hiába lesznek jók a fények, stb. a kép attól függetlenül pixeles marad.

  78. Jah és még valami, nem olyan rég láttam, hogy volt itt egy hdr-ról szóló téma, az működik?

  79. Feltettem újra a cuccot,Winterboard-ban bármit kapcsolgatok,nincs HDR fejléc a kameránál…ötlet???valaki???

  80. mi lesz a különbség 3g-n nem hivatalos jailbrake 4.1re és a greenpoison jb között?

  81. Hát szerintem ez a hdr-téma a jelenlegi tényállás szerint elég felejtős legalábbis 3gs-en mert semmi különbség nincs ha bekapcsolom ha ki. Másik hogy most láttam egy képet iphone4-ről és ott úgy van hogy amikor bekapcsolod a kamerát akkor fellül lennie kéne elvileg egy hdr ikonnak amit ki vagy be tudsz kapcsolni. Szerintem ezt elcseszték és itt nem a valós funkciót engedélyezték hanem csak egy részét és így nem működik. Na mindegy azért kíváncsi lettem volna.

  82. @Lac: nem lehet a T-Pontokat felhivni, elvileg leteznek valami kozponti szamok, amiket tovabbiranyitanak, de ezek nem mukodnek. Probaltuk mi is.

  83. igen én is láttam a képet 🙂
    tényleg jó lenne ha ezt összehoznák nekünk 3gs tulajoknak,ezzel is szintentartva ezt a típust is…

  84. Szerintem ezt a hírt gyorsan szedjétek le 😀

  85. Na megnéztem a Modmyi.com-on hogy mi a helyzet és hát ott is gondba vannak a felhasználók. Igazából az eredmény ugyanaz mint itt nem jutottak többre. Írt valaki egy ilyen megoldást hogy winscp-vel egy plist fájlba be kell illeszteni egy parancssort. Hát én megcsináltam de semmi nem változott. Állítólag azt mondta egy figura aki ezt a plist-es dolgot írta hogy bemész a beállítások menübe ott a fényképekbe és ha ott kikapcsolod hogy elmentse a normál képet akkor hdr-be csinálja ha bekapcsolod akkor nem de szerintem ez hülyeség. Mindegy holnap majd kipróbálom nappal de szerintem ez így hülyeség! na jó éjt mindenkinek

  86. @joceee: hat en nem vennek ra merget hogy mar szerdan vagy csütörtökön megint jön szallitmany. amugy nem volt lehetöseg feliratkozni valami listara vagy ilyesmi?

  87. Skacok! Megírták az elején 3GS en nem megy. Mit erőlködtök. Jó hogy nem a csík tolja a repülőt. Majd lesz, ha nem nem. Minden típus nem tudhatja ua. Igaz miért ne, de akkor minek az új. Mert új? Sznobok vagyunk? Kollégának elmondom, nem cserélnek 4re 3gst. Van elég még. Nekem 3 3gt cseréltek. Utoljára 1 hónapja. Aztán vettem gst. Mondhatni elégedett vagyok vele. A 4 karcolódik, antennagond. Majd az 5 talán.

  88. Sziasztok!
    Én is feltettem Iphone 3g-n (ios4.1) a HDR/GameCenter Enabler-t de shol semmi.Csak a WinterBoard!Ez vmi nemtudom mi lehet

  89. Szal ez nem megy az tuti. A plist file-t módosítja a progi, de úgy tűnik az Apple már nem csak így védi az újításokat.
    A beállításokban megjelenik a hdr funkciója, de magán a kamera progin mar nem 🙁
    Kár..

  90. @Kovi87: Igen kamu mert pl átállítiod az országot pl európiaira akkor € ban 470 az iphone 4 =(

  91. Na sikerült tesztelnem a 3.1.3 visszabutításos 4.1 es upgrades snowbrezes okosságot ami most kering a neten.
    Sikerrel jártam. Viszont mindenképpen szükséges a repo666 még az eredeti kártyára is.
    HDR -t is felraktam rá de nem láttam semmit a kamerán.
    Nem updatelte a basebandot és működik.

  92. dettó nálam se. mármint nem vettem észre semmi aktivitást a telefon részéről ezzel a HDR-es dologgal kapcsolatban. a 4.1-et én is a snowbreze-es dologgal csináltam, remekül megy a cydia is, elméletben unlockoltam, de kipróbálni még nem tudtam, mert nincs se pannonos se vodás kártyám. üdv, Zsolti

  93. @BoCs:
    Már bocs de hol írták meg az elején vagy minek az elején? Amúgy meg gondolhatod hogy nem viccből csinálták a modmyi-osok sem. Téged lehet nem érdekel a dolog nekem viszont nem mindegy hogy milyen képet csinál az iphone főleg hogyha van rá mód hogy szebbet csináljon. Azt meg ne várd hogy az apple engedélyezni fogja neked mert az biztos hogy ők nem fogják max a modmyi-osokban lehet reménykednünk. Igazából itt semmi extra nincs mert ez abszolút nem hardveres dolog hanem szoftveres és itt az egyetlen kérdés hogy elbírja e a 3gs processzora ezt a faladatot vagy már nem (lehet ezért nem is tették bele?).

  94. Nekem 3G gamecenter/hdr kb 5-6 felrakási probálkozás után nem ment, de elértem hogy az iPod nem játsza le a rajta levő zenéimet xD
    Ötlet? Köszi

  95. Javitok…Settingsbe se lép be.

  96. Mennyivel lesz olcsóbb a 3GS a t-mobile-nál most, hogy kijött a 4-es iphone szerintetek? Gondolom azért lesz árcsökkenés, de mennyit kéne várnom?

    Köszi és sry az offért, de mennék megvenni 🙂

  97. Degeo : nekem detto ugyan ez volt a problemam… Restor segitett! 🙂

  98. Isanka: nálam nem ment, ugyanis már a hibás rendszert is backupolta, onnantol elkezdett játaszni, hogy teló restart majd mikor kérné a pint vár kb 5 percet, majd restartolt, és ugyanez, majd futtattam egy JB-t, de winterboard meg gamecenterhdr kimaradt a játékból, most megyeget… 🙂

  99. @Zsolti20: énis így csináltam, de elméletben nincs még unlock. hogyan próbáltad unlockolni?

  100. @Degeo: Hat en restor utan JB, megyegetett de a problemam ujra elojott 🙁 …most probalom JB nelkul! Lehet hogy nagyon beta meg ez a JB?! 🙁

  101. Tegnap este sikeres volt a JB sn0wbreeze hasznalataval, az unlock is ment ultrasn0w-val. Szoval minden oks, azaz csak majdnem , mert a “szokasos” youtube hiba most is elojott “Cannot connect to Youtube ” Cydiabol probaltam mind a 3 youtube fixet de nem segitett. Valakinek erre megoldas esetleg ?

  102. @feketeg: repo666… ultrasnow-val. tegnap kipróbáltam pannon-os kártyával, működik.

  103. @Aky: a youtube nálam is halott

  104. Taylor87. Hali. Azt írták 4.1 en megy. Mégis van olyan hülye mást nem tudok mondani, hogy megkérdezi 4.0 án megy? Érd a téma különben. Azért van szifonom. Igaz már a 4 fele kacsintgatok mégha szkeptikus is voltam az antenna ill a karc miatt. Kajak kiru a kilyelző!!! Már ezért érdemes megvenni!!! Úgyhogy hirdetem is a gst. Persze jb kell. A YouTube azon is fosul jön. Kell az unrestrictor. Meg egyebek…

  105. nekem sem megy.. ill. mindenhol azt irjak h senkinek sem, meg a cydias modmyi pakkal sem.. szoval ez max a settingsben aktivalja a kapcsolot ami felajanlja h mentsen-e eredeti kepeket vagy csak a HDR-t..\

    minden esetre ha valaki tud megoldast az ne legyen rest es postolja ide!

    peace


Add a Comment