fbpx Skip to content

Kettő darab live postunk lesz ma este, ez a post inkább offline jellegű lesz, amit laptopról frissítek. Ebben lesznek videók, képek, információk, ami pedig feljebb van live az pedig ustream és twitter, főként ott fogunk információkat közölni.

Live:

01:00 – Képek az eseményről:

22:17 – Vége a sajtótájékoztatónak, jelenleg egy lány táncol megint egy kötéllel, még mindig van vissza több mint 1,5 óra.

Jimny: Megvolt a sajtótájékoztató. Eva Binders Deutsche Telekom dt készülék beszerzési igazgató beszélt az Apple és a DT kapcsolatáról.
Király István M. Telekom marketing vezérigazgató-helyettes kiemelte a retina displayt és az ingyenes T-Mobile navigációt. iPhone a legokosabb telefon.
Keszég Attila értékesítési vezérigazgató-helyettes szerint mivel már több mint 300 ember áll a sorban, ezért megnövelték az itteni készleteket.

22:02 – Elkezdődött a sajtótájékoztató, jelenleg egy külföldi hölgy beszél az iPhone 4-ről. Elég sötétben vannak és nagyon halk a hang. Sajnos nem tudom kirakni uStreamre.

Jelenleg ekkora a sor:

kb. 200-an vannak a sorban!

21:50 – Még 10 perc a Sajtótájékoztatóig, addig is pár kép:

20:31 – Még 7-kor vettem fel a sort:

20:08 – Harsányi Levente konferálta fel, hogy milyen jóságba lesz részünk, most pedig egy Fehér fiú táncol, elég látványosan.

19:50 – Jelenleg sorban állás van kb: 130-150 ember. Még nincs sorszám így mindenkinek a helyén kell maradnia, ha megakarja azt tartani. Valamikor 11-től kapnak elvileg sorszámot az emberek. Úgy tudjuk kb 10 ember fogja kiszolgálni a tömeget, eddig elég lesz az összes iPhone az Arenaban.

Handras készített egy interjút az elsővel:

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Nagyon okos kérdések. Gratula hbandi!


Add a Comment